Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ

Σύμφωνα με την απόφαση 451/2020 21/7/2020 ΑΔΑ ΩΩ77Ω68-72Ρ προσλαμβάνεται ναυαγοσώστης από 20/7/2020 έως 19/10/2020 "για την κάλυψη αναγκών της Νήσου Αίγινας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου".και επιπροσθέτως .."για λόγους προστασίας και ασφάλεια λουομένων και για λόγους περιστολής δημοσίων δημοτικών δαπανών που πιθανόν να προκύψουν από την επιβολή προστίμων". Προβλέπεται πρόσληψη συνολικά δύο ναυαγοσωστών για την κάλυψη των αναγκών της Αίγινας.
Να θυμίσουμε ότι την ευθύνη για παροχή ναυαγοσώστη έχει η δημοτική αρχή και ότι η Αίγινα διαθέτει περισσότερες από δύο πολυσύχναστε παραλίες.
Παρατηρήσεις.
Ποιες ανάγκες θα καλύψουν ο ένας και ίσως και ένας ακόμα ναυαγοσώστες και σε ποιες παραλίες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Αν το κόστος για κάθε ναυαγοσώστη ανέρχεται σε 24.000 ευρώ ποσό το οποίο θα καταβάλει ο δήμος, καλύπτεται το κόστος της δαπάνης από τα μισθώματα που λαμβάνει ο δήμος από την ετήσια εκμίσθωση παραλιών?
Ενδεικτικά έσοδα από την εκμίσθωση παραλιών (εδώ).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχουνε το "γνώθι σαυτόν", καταλαβαίνουν ότι θα χρειαστούν ναυαγοσωστη για να τους σώσει γιατί θα τα έχουν κάνει θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

Πως χαρακτηρίζεται ένας ιδιοκτήτης που εχει δαπάνες για το ακίνητο του 10000 ευρώ και το ενοικιάζει για 3000 ευρώ;
Φανταστείτε τώρα, το τι μπορεί να συμβαίνει όταν το ακίνητο αυτό ανήκει στο δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

10:00 ποιο συγκεκριμένα για να παρακολουθούμε και οι υπόλοιποι διαφορετικά πέστε τα στο τηλ.