Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

ΝΕΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ως "το νησί του Αγίου Νικολάου" περιέγραψε την Αίγινα ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ παρουσία του δημάρχου. 
Μετά την απεμπόλιση των πρωτείων της Αίγινας ως πρώτης πρωτεύουσας μετά το Ναύπλιο, ήρθε και ο διωγμός του Αγίου Νεκταρίου. 
Προφανώς για την παρούσα δημοτική αρχή ο πολιτισμός και η ιστορία του τόπου δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. 
Ότι έχει σημασία η παρούσα δημοτική αρχή το επιδεικνύει με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια όπως για παράδειγμα την τελετή που έγινε χθες 4 Ιουλίου 2020 στην μικρή προβλήτα όπου ο δήμος Αίγινας (μετά τα αντισηπτικά ) παρέλαβε από την περιφέρεια Αττικής ολοκαίνουργια και απαστράπτουσα σκουπιδιάρα ειδικών προδιαγραφών. 
Διοργανώθηκε ειδική τελετή για την περίσταση. Μέχρι και δεξίωση ακολούθησε προς τέρψιν του εικονιζόμενου πλήθους παρευρισκομένων.
Κατά την παρούσα δημοτική αρχή "η Αίγινα είναι κοντινός προορισμός στον οποίο οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων θα πρέπει να εκδράμουν. Τους περιμένουν οχήματα προς ενοικίαση όπου θα τους χορηγηθούν χρήσιμες πληροφορίες για την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν, τις πλαζ που πρέπει να προτιμήσουν και τα προτεινόμενα σημεία εστίασης.
Η νέα δημοτική αρχή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η μαρτυρία των πράξεών της δείχνει ότι βαδίζει βάση  καλά οργανωμένου σχεδίου.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο μούρτζης το 2006 αγόρασε 5 απορριμματοφόρα ο πτερουδης στα καφενεία έλεγε ο Μούρτζης μας έκανε παρέλαση τις σκουπιδιάρες από την παραλία
τώρα ο πτερουδης μας έφερε καιμκαι άφησε αμανάτι τη σκουπιδιάρα στην μικρή προβλήτα για να τη βλέπουμε στην παραλία
την αγορασμένη σκουπιδιάρα με χρήματα της περιφέρειας όχι με χρήματα του δήμου όπως είχε κάνει ο Μουρτζης το 2006
το χειρότερο δε είναι η σπατάλη των χρημάτων για αυτή τη fiesta άλλο να περνάς τα απορριμματοφόρα την παραλία και να μην σπαταλάς ένα ευρώ και άλλο να κάνεις fiesta εκατοντάδων ευρώ για να κάνει σόου
Κατά τα άλλα γίνεται χρήστη διαχείριση στα χρήματα του δήμου

Ανώνυμος είπε...

Το όχημα το πήραμε. Ας ελπίσουμε να κάνει την δουλειά του σωστά και να μην μιμηθεί το αντίστοιχο γερανοφόρο όχημα του Δήμου που είναι ακόμη χαλασμένο και επομένως οι παράνομες πινακίδες του παραλιακού μετώπου είναι ακόμη στην θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Η δευτερη φωτογραφια είναι ντοκουμέντο.
Οι πρώτοι παραβάτες ειναι:
1.Περιφερειαρχης(γιατρος)
2.Αντιπεριφερειαρχης
3.Δημαρχος
4.Αντιδημαρχοι
5.Ολοι οι υπόλοιποι.
"Κρατάμε Αποστάσεις"????????
Στείλτε τώρα τα αστυνομικά όργανα να μετράνε τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισματων και να βάζουν πρόστιμα.
Υπάρχει και φιλότιμο.
Υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστήρια επιστολή από την Κοινότητα Μεσαγρού για τα τοπικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΊΟΥ ΤΎΠΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΊΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ.
ΕΠΕΙΔΉ ΓΝΩΡΊΖΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ, ΈΧΩ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΘΑ ΣΤΡΙΜΏΞΕΙ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ.
ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΌΝΕΙΡΟ ΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Προεδρε του Μεσαγρου ποιο ευχαριστεις????? Το καραβακιδεν ειχε που να δροολογηθει βρηκε εδω τους........τους εβαλε και 15 ευρω εισητηριο για εναμιση μηνα και τρεξατε ολοι να το εκμεταλευτειτε Ωραια πραγματα αγγελικα πλασμενα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του Μεσαγρού καλά θα κάνη να βγάλη δελτίο τύπου και να ζηταει να άνοιξη το αγροτικό του χωριού του για να μην ταλαιπωρούνται και ξοδεύωνται οι συγχωριανοί του
Άντε σαλιαρηδες

Ανώνυμος είπε...

Μανωλη σε προκαλώ να πιεις ένα ποτήρι νερό από την βρύση σου!! Θάλασσα μας δίνεις αλλά τσιμουδια δεν βγάζεις,δελτίο γιοκ, ιατρείο γιοκ, καθαριότητα γιοκ,γιατί σε ξαναψηφισαν οι συγχωριανοι σου δεν ξερω,ξέρω ομως αλλά που αυτοί δεν ξέρουν...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γελάνε και οι πέτρες! Μια χαρά λειτουργεί το γερανοφορο απλά δεν τους παίρνει να τις κατεβάσουν γιατί απλά ο γαμπρός και στους μεν και στους δεν θα τους βγάλει τα άπλυτα στη φόρα!!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τα χάλια της παραλίας το πσκ όλα τα καφέ και τα μπαράκια γεμάτα!! Υγειονομική επιτροπή υπάρχει υγειονομική υπηρεσία όχι μην μιλήσουμε για το ΑΤ ανύπαρκτοοπως και το λιμενικό εκεί κόλλησαν στα καράβια αυτό είναι η δουλειά τους; Καμία φανέλα ρε παιδιά να αλλάξουνε και οι μεν και οι δεν!!

Ανώνυμος είπε...

Τον κορωνοιο του Αλβανού ήταν γεγονος και το πνίξανε μετά την έκταση που πήρε από τη δημοσίευση του Πορταλ. Και καλά κάνανε και το πνίξανε γιατί σαν νησί θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσατήρης παρατήθηκε από πρόεδρος της επιτροπης του 21 γιατί είχε ζητήσει από τον δήμαρχο να είναι σύμφωνος με τα ονόματα της επιτροπής που θα συεργαζόταν. Ομως ο Δήμαρχος τον έγραψε κανονικά και όρισε τα δικά του μέλη της Επιτροπής και ο νοών νοείτο

ανωνυμος είπε...

Με το πλοίο που ήρθε, δεν κατάλαβε ότι δεν μειώθηκαν τα εισιτήρια λόγω φπα;
Δεν βλέπω να έχει σχολιαστεί πουθενά αυτό το θέμα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαγάσα 2.59 μας άφησες όλους άφωνους. Τόση αλληγορία! Ούτε ο Τζορτζ Όργουελ!