Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ΝΔ vs ΣΥΡΙΖΑ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Τα πολιτικά λάβαρα του κατεστημένου είναι αναρτημένα στο νεοκλασικό της αριστερής εικόνας. Εκφράζουν την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής η οποία έλαβε την στήριξη της κυβέρνησης να στηρίξει τους λίγους εκλεκτούς επιχειρηματίες. 
Στο νεοκλασικό της αριστερής εικόνας έχει αναρτηθεί το λάβαρο της προηγούμενης κυβέρνησης το οποίο πανηγυρικά δηλώνει "Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας".
Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος.
Το από την νυν κυβέρνηση υποστηριζόμενο καθεστώς φροντίζει και υποστηρίζει το 1% των επιχειρηματιών.
Το υπόλοιπο 99% είναι αφημένο στο έλεος ...
Μόνο την ώρα των εκλογών κινητοποιείται ο κομματικός μηχανισμός και τα επιτελεία των βουλευτικών γραφείων κατευθύνουν το κοπάδι των ψηφοφόρων εκεί που θέλουν. Δηλαδή στην εκλογή της δημοτικής αρχής που θα φροντίσει και θα υπηρετήσει τα συμφέροντα του 1%.
Εν κατακλείδι.
 Το κοπάδι των ψηφοφόρων (κυρίως αυτών της ΝΔ) χρησιμοποιούνται ως χρήσιμοι ηλίθιοι για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας μικρής καλά οργανωμένης ομάδας προς όφελος των μελών της και μόνο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πεθερός και γαμπρός δεν προτίθεται να κατεβάσουν τα λάβαρα θα μεινουν εκεί να θυμηζουν στον κάθε συμπολίτη μας πως είμαστε άξιοι τις μοίρας μας!Και κάτι ακόμα σε πρόσφατη συνεδρίαση η αντιπολίτευση για το θέμα υγείας και για τα κρούσματα τίποτε σιγή ιχθύος δεν τους βολευε να απαντήσουν;Και τι να πουν; Μην έρχεστε στο νησί;Επιχείρηση έχουν λέγονται τέτοια;

Ανώνυμος είπε...

ο συχωρεμένος ο τζιμάκος ο πανούσης βαθιά θρησκευόμενος, αν και αριστερών πεποιθήσεων είχε πει έναν αμίμητο στίχο: Φιλανθρωπία με ναρκωτικά και ροκ εν ρολ. το αφιερώνω σε προηγούμενο σχολιαστή που μίλησε για φιλάνθρωπους που ανακάλυψαν την αιγινα

Ανώνυμος είπε...

στο αποψινο δημοτικό συμβουλιο εισηγητής ο Ιωαννης σε 4-5 θέματα και σε 2-3 ο κ. αντιδήμαρχος σκαλτσιώτης. ο κ. αντιδήμαρχος θα τα εισηγηθεί ή θα είναι πάλι άφαντος???κρυωμένος δήλωσε στο προηγούμενο συμβουλιο και καθόταν στα εδρανα των πιλτών, αφαντος χθες στην οικονομική επιτροπή. τι συμβαινει στις σχεσεις τους με τον Ιωάννη?????????????

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να πεις με αυτό θέλεις να το ανοίξεις περισσότερο το θέμα;Γιατί δεν σε κατάλαβα που το πας. Και έτσι για να μαθαίνεις ο Πανουσης τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του και μετά την γνωριμία του με κάποιο γέροντα άλλαξε τρόπο σκέψης για την θρησκεία..

Ανώνυμος είπε...

Συντοπίτες και συντοπιτισσες αν θέλετε να σπάσετε πλάκα συνδεθείτε με το κανάλι της βουλης ΤΩΡΑ να δείτε και να ακούσετε την ομιλία του Τσίπρα στην κοινοβουλευτική του ομάδα συριζα - προοδευτική συμμαχία

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές 7ης Ιουλίου 2019 : Ένας χρόνος από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί έχασε...;;;

Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γραφτεί πολλά..., πολυσέλιδες και περισπουδαστες αναλυσεις...!!!

Εγώ, αγαπητότατοί μου, θα προσπαθήσω να το εξηγήσω..., με λίγα κι απλά λόγια..., εύκολα και προσητά στον οποιονδήποτε...!!!

Κατ' αρχήν, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην διάρκεια της διακυβέρνησής του, μετεξελίχθηκε σε καθαρό μνημονιακό κόμμα..., υποκύπτοντας στα κελεύσματα των δανειστών..., όπως ακριβώς και οι προκάτοχές του κυβερνήσεις..., ΠΑΣΟΚ..., ΝΔ..., ΝΔ + ΠΑΣΟΚ.!
Κατ' επέκταση κι αναλογία, έχασε όλα τα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά με τα οποία ανήλθε στην εξουσία.!

Αυτά, τα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά ήταν και το πολιτικό άλλοθι για την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου..., από την μεταστροφή της πολιτικής σύμφωνα με τις θελήσεις των δανειστών..., και μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη του 2015..., η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε, αν όχι να ζητήσει άλλες κυβερνητικές συμμαχίες... τουλάχιστον να τις διευρύνει προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και λοιπών όμορων χώρων...!!!

Αντ' αυτού συνεχίστηκε πιο ασφυκτικά το πολιτικό σφιχταγκαλιασμα με τον Πάνο Καμμενο..., κάτι που ακόμα μέχρι τωρα, 5 χρόνια μετά, δεν έχουν συγχωρήσει, κόμματα..., προσωπικότητες και σχηματισμοί του ευρύτατου σοσιαλδημοκρατικού χώρου...!!!

Αυτή, η πολιτική πρακτική σημαίνει ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου..., δεν είχε πολιτικά καταννοήσει..., ότι για να παρει την εξουσία βοήθησε ενα 33%..., το οποίο προσθέθηκε στο 3%..., και σχημάτισε την κυβερνητική πλειοψηφία του 36ο/ο...

Όταν λοιπόν... έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση..., το παλιό 3..., χρησιμοποίησε το νέο 33, ωσάν να ήταν πολιτικοί πρόσφυγες...

Με απλά λόγια..., η ηγεσία της Κουμουνδούρου, όταν μετακόμησε στην Ηρώδου Αττικού, στο Μέγαρο Μαξίμου..., ξέχασε ότι εκείνοι του 33ο/ο..., ήταν πολλά χρόνια στην εξουσία και είχαν κακομαθει στην νομή... της πανέμορφης εξουσίας... άρα ήθελαν κι αυτοί... κάτι να τσιμπολογήσουν... όπως παλιά...

Αυτό λοιπόν αγαπητότατοι φίλοι..., συναγωνιστές..., σύντροφοι..., συμπολίτες..., δεν άρεσε στο 33 ο/ο... κι άρχισε να απομακρύνεται προς άλλες πολιτείες... Για μετρήστε πόσους ΠΑΣΟΚόκους έχει σήμερα ο Κυριάκος στην κυβέρνησή του...!!!

Στις απλές αναλύσεις..., με ένα ποτήρι κρασί... και καλή παρέα, μπορείτε να εξηγήσετε την πτώση σας από την εξουσία... Κι όταν βρείτε την εξήγηση..., τότε θα μπορέσετε να αρθρώσετε νέο..., πειστικό..., εναλλακτικό πολιτικό λόγο διακυβέρνησης...!!!

Μην ψαχνετε λοιπον στον Μαρξ..., ούτε στον Εγκελς...!!!

Σας το έχει πει, ο πρώην υπουργός και φίλτατος..., Νίκος Κοτζιας : Ή σ α σ τ α ν Μ ο ν α χ ο φ α γ α δ ε ς "...!!!

Γι, αυτο χασατε....!!!