Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ένα απρόσμενο γεγονός (η δολοφονία του George Floyd) στάθηκε αφορμή, ή μάλλον κατά το ορθότερο, ήταν η δικαιολογία για να κινητοποιηθούν "ομάδες" και να καταλάβουν περιοχές στις από Δημοκρατικούς αιρετούς ελεγχόμενες περιοχές στις ΗΠΑ.
Η εικονιζόμενη είναι επιχειρηματίας και στην προσπάθεια την να υπερασπιστεί την επιχείρησή της ξυλοκοπήθηκε βάναυσα. Αυτό που χθες ήταν αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα σήμερα δεν υπάρχει. Οι επιχειρήσεις είναι στο έλεος εγκληματικών στοιχείων και μπράβων. 
Βασικό συστατικό της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δημιουργήθηκε, ήταν το κάλεσμα "χρηματοδοτούμενων" ομάδων μπράβων οι οποίες λειτουργούν με την ανοχή και υποστήριξη των αιρετών που ελέγχουν πολιτικά τις περιοχές οι οποίοι με την σειρά τους έχουν διατάξει τις δυνάμεις καταστολής σε απραξία.
Το χθες με το σήμερα απέχουν κατά μία ψήφο. Οι πολίτες φέρουν την τελική ευθύνη. Ψήφισαν και έφεραν στην εξουσία ανθρώπους οι οποίοι λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα και όχι αυτά των ψηφοφόρων τους.
Μέχρι χθες, ο αριθμός αυτών που δεν ξέραμε αν θα φτάσουμε σπίτι μας το βράδυ μπορούσε να μετρηθεί στα δάκτυλα ενός χεριού. Για αύριο, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. 
Μέχρι χθες κινδυνεύαμε λίγοι.
Σήμερα κινδυνεύουν όλοι.....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες μέρες ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο ότι όλοι ζήτησαν την ειρηνική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του ιδιοκτήτη του τοπικού ΜΜΕ και ενός δημοτικού συμβούλου.
Και ενώ πολλά ακούγονται στο νησί για επιθέσεις σε συμπολίτες μας από γνωστούς-άγνωστους, ποτε δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία από τους τοπικούς άρχοντες με το να καταδικάζουν την βία από όπου και εάν προέρχεται.
Τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

7 26 το οξύμωρο της υπόθεσης είναι η στάση των συμβούλων των δύο αριστερών παρατάξεων (σύριζα και ΚΚΕ).
Ας το πουν αυτοί τουλάχιστον ότι καταδικάζουν την βία από όπου και εάν προέρχεται.
Γιατί δεν το κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικαστέα η επίθεση κατά Μηταράκη στη Χίο -Αλλά η ΝΔ έρχεται αντιμέτωπη με προεκλογικά ψέματα
Πηγή: iefimerida.gr -
ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΝ ΤΟ ΤΙ ΛΈΕΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ.
ΕΆΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΓΕΝΙΚΆ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
ΘΑ ΒΡΕΘΕΊΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΉΞΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

7:26 Μάλλον οι τοπικοί άρχοντες θέλουν να στηρίξουν το δημοτικό σύμβουλο με την ειρηνική επίλυση της διαφοράς που ζητάνε γιατί η μήνυση προέρχεται από τον ιδιοκτήτη του τοπικού ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

8 56 Το συμπέρασμα που βγαίνει λέει ότι "Καταδικάζουν την βία από όπου και εάν προέρχεται και αφορά στους δημοτικούς συμβούλους αποκλειστικά. Όταν η βία αφορά συμπολίτες μας, είναι κάτι που δεν μας αφορά"

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε 09:30 μια ΦΙΛΟΝΟΙΚΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ετσι ειχε πει ο τεως δημαρχος ΜΟΥΡΤΖΗΣ μονο που ο ενας ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ του εσκαβε το λακκο του και τωρα καθεται στο θρονο του ΜΟΥΡΤΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

5 48 μάλλον ξεχνάς τις επιθέσεις στον αιακο.

Ανώνυμος είπε...

Κκ. Μεθενιτη, Ηλία και Ντελλη,
κατάδικάζετε την βία από όπου και εάν προέρχεται;
Μία απλή αναφορά σας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα μας ικανοποιήσει.
Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.