Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Εάν δεν είμαστε προσεκτικοί, το 2% κάποιων φανατικών θα ελέγχει πάντα το 98% των αδιάφορων του 100%.
Υπάρχει μια ομάδα φανατικών η οποία εργάζεται σκληρά με σκοπό να καταστρέψει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της ομάδας είναι η αχαλίνωτη προδοσία και η καταστρατήγηση της έννομης τάξης. Το μέγεθος και η ένταση του φανατισμού δίνει την εντύπωση ότι αυτή η ομάδα κερδίζει.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και στις επιθέσεις που δέχονται μέσα από το πόστο το οποίο κατέχουν, δεν πρέπει να αφεθούν μόνοι.
 Η σιωπηρή πλειοψηφία δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμείνει άλλο σιωπηρή.
Αν θέλουμε ως κοινωνία να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να αναλάβει τις ευθύνες του.
Πρέπει να αναζητούμε την αλήθεια και να μην δεχόμαστε αυτά που μας σερβίρουν. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από ψευδείς ειδήσεις και από ψευδοπροφήτες.
Όποιος έχει συνείδηση αντιλαμβάνεται την διαφορά μεταξύ καλού και κακού.
Χρειάζεται θάρρος και προσπάθεια να πράξουμε το καλό ενώ είναι εύκολο να ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο του κακού μόνο και μόνο για να είμαστε αρεστοί και να μην μπούμε  στην δυσκολία  να υποστηρίζουμε τις πράξεις μας.
Στον πόλεμο, όπως και στην ζωή η αποτυχία προέρχεται από την αδράνεια.
Ήρθε η ώρα να πάψουμε να είμαστε αδιάφοροι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φορώντας γυαλιά Χατζηφωτίου έξυπνος Δεν γίνεσαι πρέπει να το έχεις στην Αίγινα είδαμε τύπο να φορά γυαλιά στυλ Χατζηφωτίου και να το παίζει έξυπνος ενώ είναι βλάκας όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά έτσι και τα γυαλιά δεν κάνουν τον έξυπνο άνθρωπο