Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

ΑΘΩΩΣΗ ΤΡΑΜΠ.

Η ιεραρχία των ΗΠΑ σε μια φωτογραφία. Πρώτος την τάξη ο πρόεδρος Τραμπ, δεύτερος ο αντιπρόεδρος Μαικ Πενς και τρίτη η ομιλητής της βουλής  των αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι.. Ο πρόεδρος Τραμπ εκφωνεί την ετήσια ομιλία του και η Νάνσι Πελόσι σκίζει το κείμενο της ομιλίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος θα αθωωθεί στην γερουσία για όλες τις κατηγορίες στην δίκη που τον είχε παραπέμψει η βουλή των αντιπροσώπων της οποίας προΐσταται η Νάνσι Πελόσι.
Η δίκη έληξε χθες με την απαλλαγή του προέδρου.
Υπήρξαν  μαρτυρίες από 13 μάρτυρες. Καταθέσεις από 17 μάρτυρες. Τέθηκαν και απαντήθηκαν 180 ερωτήσεις. Προβλήθηκαν 193 βίντεο κλιπ από μάρτυρες και προσκομίστηκαν 28.000 σελίδες με στοιχεία.
33 φορές οι δημοκρατικοί  νομοθέτες που είχαν οριστεί για να διευθύνουν την δίκη, είπαν ότι τα στοιχεία ήταν συντριπτικά . Παρόλα αυτά ζητούσαν να κληθούν επιπλέον μάρτυρες. Όσους δεν θέλησαν να καλέσουν για να καταθέσουν στην βουλή των αντιπροσώπων, ήθελαν να τους φέρουν για να καταθέσουν στην γερουσία. Ενώ βιαζόντουσαν να παραπέμψουν τον Τραμπ σε δίκη επικαλούμενη επικείμενο κίνδυνο για την χώρα από την συμπεριφορά του, μόλις η βουλή των αντιπροσώπων ψήφισε την παραπομπή του, η Νάνσι Πελόσι, κράτησε στο συρτάρι της την παραπομπή ένα ολόκληρο μήνα. Οι δημοκρατικοί εξ αρχής γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν 67 ψήφους για την αποπομπή του προέδρου. Τελικά δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε 50 ώστε να αναγκαστεί να πάρει θέσει και ο ανώτατος δικαστής που προέδρευε της δίκης με αποτέλεσμα να εκτεθεί η δικαστική εξουσία.
Το όλο εγχείρημα είχε καθαρά πολιτικά κίνητρα με σκοπό να πλήξει τον Τραπμ. κατέληξε σε ένα κολοσσιαίο πολιτικό λάθος των δημοκρατικών που θα αποτυπωθεί στις προεδρικές εκλογές του επερχόμενου Νοεμβρίου.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα δεν θα είναι πλέον γνωστή μόνο για τον Άγιο Νεκτάριο και τα φυστίκια της.
Θα είναι γνωστή και για τον "Πινοκιο της Αίγινας" που αλλά υποσχέθηκε και άλλα εφάρμοσε.

Ανώνυμος είπε...

Η Κανονιστική Πράξη παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αίγινας για το παραλιακό μέτωπο αναφέρει:
"Τίποτα σταθερό ή βιδωμένο (εκτός συνολικής μελέτης περιοχής)
γ. Η στήριξη κάθε σκιαδίου (ομπρέλας) επί του δαπέδου είναι ανεξάρτητη με κινητή βάση και γίνεται με τρόπο ανάλογο του μεγέθους του, ώστε να εξασφαλίζεται η στατική
επάρκεια και η σταθερότητα του σκιαδίου"
Αν φυσήξει στην Αίγινα νότιος δυνατός άνεμος θα ψάχνουν να βρουν τις ομπρέλες όσοι δεν τις έχουν βιδώσει στο πάτωμα. Αν υπάρξουν και ατυχήματα τότε η Τεχνική Υπηρεσία (ο υπογράφων μηχανικός), ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος θα οδεύουν για Κορυδαλλό.

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουν ομπρέλες λογικού μεγέθους,με βάση ικανή να τίς κρατήσει σε περίπτωση
ανέμου.Οταν έχει δυνατό άνεμο να τις κλείνουν.
Τελικά, αρκετά ασχοληθήκαμε με τυχαίους επαγγελματίες.Η ανικανότητα τους φάνηκε,με το ότι αν και ήξεραν την ημερομηνία λήξης των θερμοκηπίων,όταν χρειάστηκε ,έβαλαν ομπρέλες διαφημιστικές-τζάμπα δηλαδή-τρικολόρε.Εκαναν την παραλία σαν τα μούτρα τους.Αντε μετά να τους πάρεις στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που είπε τελικά την αλήθεια για όλους και όλα ήταν ο Γιωργιος.
Όλοι οι υπόλοιποι, ενώ γνώριζαν τα πάντα, δεν είπαν τίποτα για την ταμπακιέρα, περιορίστηκαν σε ευχολόγια και δημιούργησαν φρούδες ελπίδες σε ορισμένους.
Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.