Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παρούσα δημοτική αρχή στήριξε την εκλογή της στο να μην γκρεμιστούν οι παράνομες πέργκολες της παραλίας. Οι βουλευτές την ΝΔ  στήριξαν την δημοτική αρχή που σκοπός της ήταν η διατήρηση της παρανομίας. Για να στηρίξουν την επιλογή τους επιστράτευσαν τον κομματικό μηχανισμό της κυβέρνησης. Πέρασαν δύο τροπολογίες υπέρ της παρανομίας με μηδενικό τελικό αποτέλεσμα. Παρά τις υπέρ προσπάθειες, ηττήθηκαν κατά κράτος.
Τώρα, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "είναι αργά για δάκρυα Στέλλα".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιώργο καλη εβδομαδα, Πρέπει να σημειώσεις όμως πως τα δύσκολα θα έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο που θα πρέπει να αποφασισει για το θεμα. και θα σου εξηγησω με απλά μαθηματικά,Σε κοινοτητα Αίγινας και σε ποιοτητα ζωής ο δημαρχος εχει πλειοψηφια. Ομως στο δημοτικό συυμβούλιο θελει 14 για να ψηφίσει την κανονιστική. Εκει λοιπον εχει μονο 7 συν 2 παντελοντελη=9. Του λειπουν πεντε, Αν βαλει πλατη ο μουρτζης σημαινει πως τα εχει βρει με τη διοικηση.θα είναι λοιπόν ενα πολύ ενδιαφλερον συμβουλιο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

3:58 Αρισταρχε αυτά εχει σιχαθει ο κόσμος όπως τα υπολογίζεις εσύ. Προτασεις μηδέν μόνο κλικες-φατριες....να ψηφίζονται με μηδέν περιεχόμενο.....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Δήμοι της Ελληνικής Επικράτειας αποφασίζουν και εφαρμόζουν ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Ο Δήμος Αίγινας πρωτοτυπεί και αποφασίζει έναν κανονισμό λειτουργίας κοινοχρήστων χώρων παραλιακού μετώπου.
Αλήθεια τι διαφορετικό έχουν οι υπόλοιποι κοινόχρηστοι χώροι του Νησιού και γίνεται αυτός ο διαχωρισμός, εκτός βέβαια εάν μας θεωρούν πολίτες β διαλογής.

Ανώνυμος είπε...

Ν.4277/2014 (ΦΕΚ 156 Α 01-08-2014)
Ιστορικό Κέντρο ΑίγιναςΠροωθείται μελέτη οριοθέτησης του ιστορικού κέντρου, εντός του οποίου περιλαμβάνονται ο αρχαιολογικός χώρος, το λιμάνι, οι πρώην φυλακές και τμήμα του οικισμού που έχει συνδεθεί με τη νεώτερη ιστορία της χώρας. Επίσης, προωθείται μελέτη επέκτασης δικτύου πεζοδρόμων.


ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ "Προωθείται μελέτη ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ δικτύου πεζοδρόμων".
Ακόμη και ένας μαθητής δημοτικού καταλαβαίνει ότι επεκτείνεται κάτι που υφίσταται.Επομενως ρωτώ όλους αυτούς που ασχολούνται με τα τοπικά κοινά: Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το δικτυο των πεζοδρόμων που υφίσταται και θα επεκταθεί;
Το ερώτημα απευθύνεται σε "Μορφωμένους""Τεχνοκράτες""Συντρόφους""Αριστερούς""Δεξιούς""Κεντρώους"κλπ

Ανώνυμος είπε...

μόνο αν βρεθεί ο τρόπος να το κάνει με απευθείας ανάθεση όπως και όλα τα άλλα από την αρχή της θητείας (!!!!!) θα γίνει το όποιο έργο. πολλά γραμμάτια έβαλες Γιαννάκη και πότε θα προλάβεις να τα καλύψεις όλα να δούμε. από την πρώτη μέρα έως σήμερα έχουν γίνει πάνω από 40 απευθείας αναθέσεις από τον δήμο σε εκλεκτούς και τυχαία επιλεγμένους συμπολίτες μας... ανατρέξτε στην διαύγεια για να δείτε όλοι τι γίνετε...
Ξεπληρώνοντας στήριξη με τα δικά μας λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα πρέπει να έχουν μια κοινή στάση απέναντι στην προκλητική στάση της διοίκησης για το παραλιακό μέτωπο.
Θα πρέπει να απαιτήσουν έναν κανονισμό λειτουργίας κοινοχρήστων χώρων για ολόκληρο το ιστορικό κεντρο.
Οι αποφάσεις υπάρχουν για τα πάντα.
Στην αντίθετη περίπτωση θα επιβεβαιωθούν οι υποψίες για υπόγειες διαδρομές.
Ιδού η Ρόδος κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Στην Καποδιστριου υπάρχει βλάβη στον αγωγό ύδρευσης,απο τις 16:00.
Όπως καταλαβαίνετε ,τα Σαίινια του Δήμου έκλεισαν την παροχή στον αγωγό και η περιοχή έμεινε χωρίς νερό.
Μέχρι εδώ όλα λογικά φαίνονται.
Το παράλογο είναι ,οτι το συνεργείο θα ασχοληθεί με την βλάβη αύριο..θα πιούνε το καφεδάκι τους θα ´´μελετήσουνέ´´ το θέμα,θα μαζευτούν καμιά δεκαριά ειδικοί,εκ των οποίων ο ένας θα ασχολείται με το θέμα και οι άλλοι θα δίνουν οδηγίες και ιδέες για την αποκατάσταση της βλάβης.Εάν αμφιβάλλετε περάστε αύριο πρωί ,κατα τις εννέα δηλαδή,τόσο πρωί,να τους καμαρώσετε.
Μέχρι εδώ όλα καλά,έτσι έχουν μάθει οι εργάτες ,έτσι κάνουν.Αλλωστε κεκτημένο δικαίωμα το να κάνω ότι δουλεύω και να πληρώνομαι.Ολοι οι του Δημοσίου αυτό το χαβά ακολουθούν.
Το ζητούμενο είναι άλλο.Από όλους αυτούς που έχουν περάσει απο τον Δήμο,μορφωμένοι,αμόρφωτοι,πρασινοφρουροί,καρεκλοκένταυροι,λευκά κολλάρα κλπ ένας δεν σκέφτηκε να οργανώσει το συνεργείο ύδρευσης ,ώστε να υπάρχει σε ετοιμότητα συνεργείο για την αποκατάσταση τέτοιων ζημιών,που αφήνουν ολόκληρη περιοχή χωρίς νερό για μια ημέρα;Που είναι το δύσκολο δηλαδή;Που είναι το παράλογο;
Πέρα απο τα θερμοκήπια και την παραλία της ΑΙΓΙΝΑΣ ,απο τα κληροδοτήματα,των απόρων κορασίδων και απο τις διορθώσεις των λογαριασμών ύδρευσης που ασχοληστε μια ημέρα για κάθε περίπτωση και εννοείται πέρνετε και τα έξοδα παράστασης ,ασχοληθείτε και με ποιο ουσιώδη θέματα τα οποία εχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες.
ΑΜΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα έγγραφα με την υπογραφή του δημάρχου.
Το συμπέρασμα που εύκολα βγαίνει είναι ότι ο δήμαρχος δεν έχει κάνει χρήση το δικαίωμα που του δείχνει ο νόμος για να παραχωρήσει αρμοδιότητες στους συνεργάτες του.
Εμείς μπορούμε να υποθέσουμε ότι μάλλον δεν εμπιστεύεται κανέναν και τα παίρνει όλα επάνω του.
Όμως θα του υπενθυμίσουμε το ρητό που λέει ότι προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ γράφει ο aiakosrex.
Ο τίτλος του άρθρου αναφέρεται στο μελλον και σε υπηρεσίες που εφαρμόζουν τον νόμο χωρίς περιστροφές.
Η δικαίωση του άρθρου θα γίνει σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτοί οι επαγγελματίες στην παραλία πρέπει να,τρώνε κουτόχορτο. Καμία επίσημη αντίδραση...αλλά τι περιμένεις; τους ψήφισαν και στην επαγγελματική!