Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Επικρατεί η άποψη ότι η παραπομπή του Τραμπ σε δίκη με στόχο την εκδίωξη του από την θέση του προέδρου ήταν μια σύγκρουση μεταξύ αντίπαλων κέντρων εξουσίας. Το πραξικόπημα εναντίον του Τραμπ έγινε από δημοκρατικούς πολιτικούς. Το ερώτημα είναι ποιοι ήταν, τι θέσεις κατέχουν και τι είναι αυτό που τους συνδέει.
Κύριο ρόλο έπαιξαν δύο γερουσιαστές που ήταν επικεφαλής της όλης διαδικασίας.Ο Adam Schiff  πρόεδρος της επιτροπής πληροφοριών και ο  Jerry Nadler πρόεδρος της Νομοθετικής επιτροπής . Οι νομικοί σύμβουλοι των δύο επιτροπών ήταν οι Norm Eisen και  Daniel Goldman . Οι πιο βασικοί μάρτυρες κατηγορίας ήταν ο Alexander Vindman και ο  Gordon Sondland.
Οι τρεις καθηγητές νομικής που κλήθηκαν να καταθέσουν ήταν Noah Feldman (Harvard university), Michael Gerhart (university of North Carolina), Pamela Karlan (Stanford University) .
Ίσως να είναι απλή σύμπτωση ότι όλοι εκκλησιάζονται στην ίδια συναγωγή. Ίσως το ότι το κίνημα της άκρας αριστεράς στις ΗΠΑ προ της δεκαετίας του 1960 ελεγχόταν από το εβραϊκό στοιχείο.(Το 70 - 80%  των Εβραίων ψηφίζουν τους δημοκρατικούς). Το ίδιο κίνημα ελέγχει το δημοκρατικό κόμμα σήμερα. Ο  Τραμπ στήριξε την πολιτική του πλατφόρμα στον λαϊκισμό και προκάλεσε την αντίδραση όλου του κατεστημένου από την άκρα αριστερά μέχρι και την νέο συντηρητική δεξιά.
Η εκλογή του προκάλεσε αγωνία και απογοήτευση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington post η εκστρατεία για την αποπομπή του Τραμπ ξεκίνησε την μέρα της ορκωμοσίας του. (Matea Gold ,17-1-2017) και σχεδιάστηκε πριν την εκλογή του.
Κατά κάποιους, (Kevin Macdonald, TheTrump impeachment. A Clash Between America's Competing Elites)  η παρούσα κρίση είναι η διαμάχη μεταξύ της νέας (Εβραίο κρατούμενης) ελίτ που έχει τις ρίζες της στο μεταναστευτικό κύμα του 1880 - 1920 και την παραδοσιακή χριστιανική πλειοψηφία της Αμερικής που προήλθε από τους πρώτους Ευρωπαίους μετανάστες.
Η νέα ελίτ ασκούσε επιρροή πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αύξησε την επιρροή της της δεκαετία του 1950 και καθιέρωσε την επιρροή της με την ήττα του McCarthy η σταυροφορία του οποίου μπορεί να θεωρηθεί ως η τελευταία προσπάθεια άμυνας της παραδοσιακής λευκής Αμερικής.
Η νέα ελίτ ήρθε στην εξουσία με την επανάσταση κατά της κουλτούρας την δεκαετία του 1960. Ο νέος μεταναστευτικός νόμος του 1965 άνοιξε τα σύνορα των ΗΠΑ σε όλους τους πολίτες του κόσμου ενώ το κίνημα των κοινωνικών δικαιωμάτων έχει μετατραπεί σε κίνημα κατά των λευκών. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί το μίσος κατά των λευκών που προωθούν τα ΜΜΕ και ο ακαδημαϊκός κόσμος. Στόχος, σε χρονικό διάστημα 50 ετών, οι λευκοί να αποτελούν μειονότητα στις ΗΠΑ. Ο ίδιος στόχος ισχύει και για την ΕΕ. Έτσι εξηγείται η δραστηριότητα των οργανώσεων χρηματοδοτούμενων από τον George Soros στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ίδιος στόχος ίδια μέσα, ίδιοι άνθρωποι.
Αν το 2016 είχε κερδίσει η Χίλαρι, θα είχε συνεχίσει την ίδια εξωτερική πολιτική στην Μέση Ανατολή και στην Ρωσία. Θα συνέχισε την πολιτική του Ομπάμα σε σχέση με τα μεταναστευτικά κύματα προσφέροντας αμνηστία στους παρανόμους μετανάστες, θα καταργούσε τα πρόστιμα για παράνομη είσοδο στην χώρα, και θα συνέχιζε να προωθεί την πολιπολιτισμικότητα ώστε να ανατρέψει την πληθυσμιακή υπεροχή των λευκών.
Ο Τραμπ τους ανέτρεψε τα σχέδια. Παρά το γεγονός ότι η πολιτική του Τραμπ σε σχέση με την Μέση Ανατολή έχει παραμείνει η ίδια, κυρίως χάρη στους μεγάλους Εβραίους χρηματοδότες του ( (Sheldon Adelson, Bernard Marcus και  Paul Singer  οι οποίοι αθροιστικά έχουν συνεισφέρει στην επανεκλογή του  περισσότερα από $ 250 εκατομμύρια) και η πολιτική του σε  σχέση με το μεταναστευτικό έχει εν μέρη ολοκληρωθεί,(κατασκευή του τοίχου στα σύνορα με το Μεξικό) το κατεστημένο κινήθηκε εχθρικά εναντίον του με σκοπό την εξόντωσή του.
Ο λόγος, το τεράστιο μίσος που τρέφουν απέναντι στην εκλογική του βάση αποτελούμενη από λευκούς εργατικής τάξης. Είναι η ίδια εκλογική βάση στην οποία στηρίχτηκε ο εθνικοσοσιαλισμός το 1930. Το φαινόμενο αυτό ήταν μια τραυματική εμπειρία για τους Εβραίους μαρξιστές διανοούμενους της σχολής της Φρανκφούρτης που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ και αποτελούν την ιδεολογική βάση της αριστεράς που ελέγχει το δημοκρατικό κόμμα σήμερα . Κατά την άποψή τους, ο λευκός εθνοκεντρισμός απειλούσε τα συμφέροντά τους (πολιτικά, ιδεολογικά και φυλετικά).
Εν κατακλείδι. Το πραξικόπημα δεν στρέφεται κατά του Τραμπ. Όλο το μετά το 1965 καθεστώς με ορόσημο την δολοφονία του Κένεντι, στρέφεται κατά της μέχρι τότε λευκής Αμερικής. Ο Τραμπ είναι απλά ο εκφραστής αυτής της Αμερικής. Το σύνθημα "Κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη" έχει βαθύ νόημα και είναι αυτό που πραγματικά τους ανατρέπει τα σχέδια και γιαυτό το πολεμάνε.
4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω γινονται κοσμοϊστορικά πράγματα και εμεις ασχολούμαστε με μυθους, καντιλιέρους, νταβαδες, σερβιτόρους , φαρμακοτρίφτες, ψαρόγατους, σερβιτόρους, γιαλαμάδες και λοιπούς λακαμαδες . ευτυχώς που μας ενημερώνεις

Ανώνυμος είπε...

Ασχολούμαστε με αυτούς γιατί αυτοι είναι η καθημερινότητα του νησιού μας δυστυχώς!!Μια ερώτηση για τον Αιακο απάντηση θα πάρουμε για την παράνομη δραστηριότητα του αντιδημάρχου υδρευσης για το ακατάλληλο νερό που πότισε τον κόσμο για τρεις εβδομάδες και όχι ημέρες???

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου κ. 8:55. Όπως λέει και η ανάρτηση, υπάρχει ΕβραΙκή και μαρξιστική συνωμοσία υπέρ των μαύρων, την οποία αντιμάχεται ο Τραμπ, όπως και ο εθνικοσοσιαλισμός του Μουσολίνι. Αν πιστεύουμε σ' αυτά, τα τάγματα εφόδου είναι το επόμενο βήμα, ήδη συγκροτήθηκαν στη Μυτιλήνη.
Υ.Γ. Ένας θείος της μάνας μου μετανάστευσε προπολεμικά στην Αμερική. Ταξίδεψε, γέρος πια, να ξαναδεί την πατρίδα του και θυμάμαι να της λέει ότι δεν τον αντιμετώπισαν ως λευκό...

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο εσυ ασχολεισαι με τον Τραμπ και οι εξελίξεις τρέχουν αν και πριν εναμιση μηνα το ειχες γραψει εδω οτι κατι δεν παει καλα
Λοιπόν γράφουν τα σαιτ για
Δολιοφθορά ή σύμπτωση για την καθυστέρηση της μεταφοράς του νερού στην Αίγινα ;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το νησί της Αίγινας κάνουν λόγο για δολιοφθορά (τρύπες) στις σωλήνες που θα μεταφέρουν το νερό στην Αίγινα .
Οι σωλήνες είναι τοποθετημένες σε οικόπεδο που έχει νοικιάσει η ανάδοχος εταιρεία στην Σαλαμίνα. Κάποιοι λένε για δυο σωλήνες κάποιοι άλλοι για 18 σωλήνες ,όπως και να έχει αν ισχύει η πληροφορία τότε έχουμε σημαντική καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου.
Λέγεται πως οι τρύπες ισως έγιναν από άτομο με μη σώας τα φρένα ίσως και όχι, αλλά είναι όμως έτσι ή είναι δολιοφθορά; και ποιοί ωφελούνται από αυτό; Μήπως πρέπει να γίνει έρευνα επι του θέματος . Θεωρούμε πως η ανάδοχος εταιρεία δεν ευθύνεται για αυτή την ζημιά διότι είναι μια σοβαρή εταιρεία και παρά πολύ τυπική στις συμβατικές της υποχρεώσεις.Η έρευνα για τους υπαίτιους πρέπει να ξεκινήσει άμεσα αν πράγματι έχει γίνει αυτή η ζημιά εις βάρος του κοινωνικού συνόλου..
Το θέματος ψάχνουμε και θα επανέλθουμε

ΠΗΓΗ:
http://www.paradimotika.gr/2020/02/blog-post_9.html
https://saronicnews.blogspot.com/2020/02/blog-post.html

και το αλλο
Αποκλειστικό: Πρόβλημα στον αγωγό νερού Σαλαμίνας – Αίγινας
του Νίκου Παρασκευά

Κάτι… τρέχει με τον υποθαλάσσιο αγωγό που θα μεταφέρει νερό από τη Σαλαμίνα στην Αίγινα με σκοπό να αντιμετωπιστεί ριζικά από την ΕΥΔΑΠ το πρόβλημα της λειψυδρίας του νησιού.

Ενώ, το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται στην τελική του φάση και έχει ήδη ποντιστεί ο αγωγός και τα ρυμουλκά με τις γερανοφόρες μαούνες που εκτελούν το έργο δουλεύουν πυρετωδώς, ξαφνικά την προηγούμενη βδομάδα εντοπίστηκε ένα πρόβλημα για το οποίο οι υπεύθυνοι των εργασιών πόντισης του σωλήνα λένε ότι μοιάζει με δολιοφθορά!

Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο του αγωγού, σε βάθος εννιακοσίων μέτρων, ανοικτά της Ψυττάλειας εντοπίστηκαν τρύπες στον σωλήνα και μάλιστα στο βυθό της θάλασσας δίπλα από τον αγωγό λέγεται ότι βρέθηκε και το τρυπάνι που είχαν χρησιμοποιήσει εκείνοι που άνοιξαν τις τρύπες!

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι, που θέλουν να εμποδίσουν το έργο για δικούς τους λόγους, πήγαν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα, αλλά είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις και φυσικά το θέμα θα πάει στη Δικαιοσύνη.

Η καθυστέρηση που θα προκύψει εξαιτίας αυτού δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί, όπως επίσης και το πρόσθετο κόστος που θα υπάρξει.
https://kanaliena.gr/apokleistiko-provlima-ston-agogo-neroy-salaminas-aiginas/?fbclid=IwAR3ZDdO3wgPDvtUvwaymwAGMVV3zRLMBgZHC5nQXANV24gmSZknkTCPBVVk

Το ερωτημα είναι στην διοικηση του δημου έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται ή κοιμούνται όρθιοι;