Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΝΕΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Πάρκινγκ μοτοποδηλάτων απέκτησε η παραλία. Η κίτρινη διαγράμμιση στο πεζοδρόμιο της παραλίας έδειξε αμέσως την χρησιμότητά της. Ο ελεύθερος χώρος που είναι για τους πεζούς, καταλαμβάνεται από μηχανές , μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα.  Φυσικά η διαγράμμιση έγινε σύμφωνα με όσα προβλέπει ??? κάτι που δεν ψηφίστηκε ακόμα (που μπορεί και να μην ψηφιστεί) αλλά μάλλον ανταποκρίνεται σε αυτό που επέλεξαν με την ψήφο τους οι επαγγελματίες τις παραλίας. Η σημερινή πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα των δικών τους επιλογών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εξασφαλίστηκε ή ασφαλής στάθμευση των μηχανακιων.

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα από μία πιο προσεκτική ματιά στην φωτογραφία μπορεί ο καθένας να δει ότι εξασφαλίστηκε και η ασφαλής στάθμευση και των γουρουνων.
Τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι μάσκες.Ο πόλεμος της σημερινής αρχής προς τους επιχειρηματίες της παραλίας είναι ξεκάθαρος.
Ολα γίνονται στο βωμό της απαξίωσης των επιχειρήσεων του παραλιακου μετώπου.
Ή πράξη είναι προσχηματικη αφού εάν πραγματικά επιθυμούσαν να προστατεύσουν τους πεζούς, θα έπαιρναν αντίστοιχη απόφαση και για τις υπόλοιπες οδούς του Νησιού, όπως Αφαιας, Π.Ηρειωτη κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Νύχτα γίνονται οι δουλείες!!! τι φοβάται ο δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία οριοθέτησαν που θα παρκάρει ο ....τις γουρούνες κάτι άλλο να βολεψετε τον επιχειρηματία κ.Ιωαννη;Όχι πως δεν τον βολεύεται με την μαρκίζα! Αλήθεια θα κάνετε κάτι; Κάτι ακόμα η επόπτης υγείας και ο δήμος έχετε καταλάβει πως πρέπει να δώσετε κάποιες συμβουλές για την έξαρση του ιού που ήρθε και στην χώρα μας!Καλό το καρναβάλι αλλά μαζί με αυτό θα έρθει και κόσμος στο νησί! Μήπως περιμένετε να το δείτε πάλι στον Αιακό για να ξυπνήσετε!!

Ανώνυμος είπε...

Για την γιορτή του καρναβαλιού είμαστε έτοιμοι... οι ομπρέλες εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες από το καράβι! ... η διαγράμμιση καλώς έγινε, αλλά προφανώς πρέπει να επεξηγεί με ταμπέλες και τι σημαίνει! Διαφορετικά δεν έχει ουσία, ίσως θα είναι κ χειρότερα.