Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Πέρασε ένας χρόνος . Κάποιοι επιμένουν να μας φιμώσουν με κάθε τρόπο.Το προσπαθούν με κάθε τρόπο εδώ και πολλά χρόνια. Μάταια προσπαθούν. Η αλήθεια τους τρομάζει.
Οι απειλές, οι μηνύσεις, οι προπηλακισμοί και οι εγκληματικές ενέργειες δεν μας τρομάζουν. Το συλλογικό συμφέρον πάνω από όλα. Θίξαμε την κακοδιαχείριση ΕΔΩ
και ιδού η αντίδραση ΕΔΩ.
Η εικονιζόμενη επιστολή που αποστείλαμε στον τότε δήμαρχο Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη, έχει σκοπό στην περίπτωση που κάποια εγκληματική ενέργεια έχει μοιραία κατάληξη, οι ένοχοι να μην μείνουν ατιμώρητοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έξαλλος ο Πατούλης
Συνελήφθησαν αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ
Με την κατηγορία ότι κολλούσαν παράνομα αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για εκδήλωση στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, προσήχθησαν, την Παρασκευή, δύο άτομα ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "παράνομα" δεν μπορώ να το ανεχτώ. Χάθηκε ο κόσμος να πηγαίνανε να παίρνανε μια άδεια, όπως κάνουν όλοι;

Ανώνυμος είπε...

7 18 αυτά παθαίνουν όσοι είναι "ερασιτέχνες". Στην Αιγινα αυτες οι δουλειές γίνονται από "επαγγελματίες". Επομένως όλα νόμιμα.

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατια ειναι καταδικαστεα σε καθε περιπτωση. Αλλα υπαρχει και κοσμος για τον οποιο ειναι αντικειμενο θαυμασμου οτι αυτα που εκανε ο Ηρακλης στην μυθολογια με την Κοπρο του Αυγειου κανει σημερα ο aiakosrex στην Αιγινα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γιωργο όπως βλέπεις δεν άγγιξε τα τρία προηγούμενα άτομα η ανάρτηση σου μόνο αν βρίσκονταν στη θέση σου θα απαντούσαν!Εγώ έχω έρθει σε αυτή την θέση με εξύβρισε ο αντιδήμαρχος υδρευσης αλλά όταν ρωτήθηκαν οι υπόλοιποι στον ίδιο χώρο το αρνήθηκαν δεν περίμενα και κάτι άλλο κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει!

Ανώνυμος είπε...

Όταν προσπαθείς για το κοινό συμφέρον, όταν λες την αλήθεια έξω από τα δόντια, το αποτέλεσμα είναι να προσπαθούν να σε " φιμώσουν". Με οποιοδήποτε τρόπο...