Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

TREY GOWDY ΠΕΡΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Ο γερουσιαστής   Trey Gowdy μπορεί να μας είναι άγνωστος αλλά έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη πολλών σκανδάλων στις ΗΠΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψή του για τον κορωνοιό.
"Δεν λέω ότι ο covid 19 δεν είναι αληθινός. Όμως προσέξτε, υπάρχει περισσότερο βάθος από όσο νομίζουμε. Τίθεται το εξής ερώτημα. Είναι τυχαίο πως την ώρα που η οικονομία των ΗΠΑ ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, το χρηματιστήριο χτύπαγε νέα ρεκόρ, κερδίζαμε τους εμπορικούς πολέμους, τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία είχαν σταματήσει, η χώρα βρισκόταν σε περίοδο ειρήνης, το κόμμα των δημοκρατικών βρίσκεται σε κατάρρευση όπως και ο υποψήφιος του Biden ο οποίος δεν έχει καμία ελπίδα και δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν σε έναν αουτσάιντερ όπως ο Μπέρνι Σάντερς να καταστρέψει το σχέδιό τους. Φαίνεται πως ο Τραμπ σίγουρα θα κερδίσει αφού έδιωξε από πάνω του τρία χρόνια ερευνών και την αποτυχημένη απόπειρα αποπομπής του.
Ξαφνικά εμφανίζεται μια παγκόσμια επιδημία. Τα χρηματιστήρια γκρεμίζονται, οι επιχειρήσεις απολύουν κόσμο, τα πάντα κλείνουν  και ακυρώνονται, διευθύνοντες σύμβουλοι γιγαντιαίων επιχειρήσεων παραιτούνται, και τα κατηγορητήρια έρχονται.
Δύο είναι οι τρόποι για να μην επανεκλέγει ένας πρόεδρος . Ένας αντιλαϊκός πόλεμος ή μια κακή οικονομία.
Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο πίσω από το ξαφνικό ξέσπασμα του covid 19 μόλις ο Τραμπ κέρδισε την απόπειρα αποπομπής του.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο covid 19 ξεκίνησε στην Κίνα με την οποία οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμπορικό πόλεμο τον οποίο ξεκίνησε ο Τραμπ. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μυστικές συμφωνίες του Biden με την Κίνα. Η Κίνα δεν θέλει τον Τραμπ πρόεδρο για άλλα τέσσερα χρόνια. Πολύ βολικό να χτυπηθεί η οικονομία πέντε μήνες πριν τις εκλογές. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει σε μια πιο βολική στιγμή.
Με τα πολιτικά επιχειρήματα των δημοκρατικών υποψηφίων να έχουν εξαντληθεί, με γνώμονα την παύση των φονικών επιθέσεων σε σχολεία, χωρίς να υπάρχουν πλέον καραβάνια παράνομων μεταναστών στα νότια σύνορα, το πόλεμο στην Συρία να σβήνει, η Βόρια Κορέα να μην εκτοξεύει πυραύλους και ο Τραμπ να έχει  κερδίσει την στημένη αποπομπή του, ο covid 19 τους έδωσε την τελευταία ευκαιρία να προσπαθήσουν να χτυπήσουν τον Τραμπ στην εκπνοή της θητείας του.
Ιδού τι προβλέπει το φασιστικό τους σχέδιο.  Έλεγχο του πληθυσμού μέσω φόβου και πανικού. Έλεγχος των ΜΜΕ. Διασπορά προπαγάνδας και αφοπλισμός του πληθυσμού.
Ενώ οι δημοκρατικοί είχαν δήθεν τρελαθεί επειδή ο Τραμπ δεν είχε στείλει βοήθεια στην Ουκρανία, ψήφισαν να μην δοθεί οικονομική βοήθεια στους πληγέντες από τον κορωνοιό Αμερικανούς.
Συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι θα πεθάνουμε. Θυμάστε όταν ο Έμπολα θα μας σκότωνε και τα ΜΜΕ έδειχναν σάκους που θα έβαζαν τα πτώματα. Ένα μήνα αργότερα όλα είχαν ξεχαστεί.
Η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει περισσότερους φέτος αλλά τα ΜΜΕ σιωπούν.
Κάποιοι θάνατοι σε σύνολο πληθυσμού 320 εκατομμυρίων Αμερικανών και βρισκόμαστε σε καθεστώς πανικού, έχουμε διαλύσει την κοινωνία με κόστος πολλών δισεκατομμυρίων στην οικονομία.
Αν με ρωτούσατε, όλα όσα συμβαίνουν  φαίνονται περίεργα και πάρα πολύ καλά συγχρονισμένα."
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν πριν την "δολοφονία" του George Floyd.

Δεν υπάρχουν σχόλια: