Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ VIGANO ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

                                                                                                                          7 Ιουνίου 2020.

                                                                                                                    Κυριακή Αγίας Τριάδος.

Κύριε Πρόεδρε.

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε την δημιουργία δύο αντίπαλων στρατοπέδων  για τα οποία θα μπορούσα να πω  ότι είναι «Βιβλικής σημασίας». Τα παιδιά του φωτός και τα παιδιά του σκότους. Τα παιδιά του φωτός αποτελούν την εμφανή πλευρά της ανθρωπότητας ενώ τα παιδιά του σκότους εκπροσωπούν μια απόλυτη μειονότητα. Τα πρώτα δέχονται διακρίσεις εναντίον τους οι οποίες τους θέτουν σε κατάσταση ηθικής μειονεκτικότητας σε σχέση με τους αντιπάλους τους οι οποίοι συχνά κατέχουν στρατηγικές θέσεις στην κυβέρνηση, στην πολιτική, στην οικονομία και στα ΜΜΕ.  Κατά ένα εμφανώς ανεξήγητο τρόπο, οι καλοί κρατούνται σε ομηρία από τους κακούς και από αυτούς που τους βοηθούν από συμφέρον ή από φόβο.

Αυτές οι δύο αντίπαλες παρατάξεις έχουν μια βιβλική φύση και ακολουθούν τον ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ του «γόνου της γυναικός» και του «γόνου του φιδιού». Από την μία πλευρά είναι αυτοί οι οποίοι έχουν χίλια ελαττώματα και αδυναμίες, παρακινούνται από την θέληση να κάνουν το καλό, να είναι ειλικρινείς, να κάνουν οικογένεια, να εργαστούν, να προσφέρουν πρόοδο στην χώρα τους, να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη και με υπακοή στον νόμο του θεού να κερδίσουν την βασιλεία των ουρανών.  Από την άλλη πλευρά είναι αυτοί που εξυπηρετούν τον εαυτό τους, το ιδιοτελές συμφέρον τους, που δεν έχουν ηθικές αξίες, που θέλουν να καταστρέψουν την οικογένεια και το έθνος, να εκμεταλλευτούν τους εργαζόμενους, να γίνουν βαθύπλουτοι, να φέρουν διχόνοια και πολέμους, να συσσωρεύσουν εξουσία και χρήμα.  Αυτοί που τώρα απολαμβάνουν την  παραπλανητική ψευδαίσθηση μιας εφήμερης καλοπέρασης, αν δεν μετανοήσουν θα έχουν την φοβερή μοίρα που τους περιμένει μακριά από τον θεό στην αιώνια καταδίκη.

Στην κοινωνία, κύριε πρόεδρε, αυτές οι δύο αντίπαλες πραγματικότητες συνυπάρχουν ως αιώνιοι εχθροί, όπως ο θεός και ο σατανάς είναι αιώνιοι εχθροί.  Είναι φανερό ότι τα παιδιά του σκότους τους οποίους μπορούμε να αναγνωρίσουμε ως το βαθύ κράτος  απέναντι στο οποίο σοφά αντιστέκεστε και το οποίο έχει εξαπολύσει λυσσαλέο πόλεμο εναντίον σας αυτές τις μέρες, αποφάσισαν να δείξουν τα χαρτιά τους, (όπως λέγεται)  και τώρα αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους. Δείχνουν να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουν τα πάντα υπό έλεγχο και έχουν βάλει στην άκρη την μέχρι τώρα συγκάλυψη των πραγματικών τους στόχων.  Οι ήδη διεξαγόμενες έρευνες των ημερών, θα αποκαλύψουν την πραγματική ευθύνη αυτών που διαχειρίστηκαν την επείγουσα κατάσταση του κορωνοιού όχι μόνο στον τομέα της υγείας αλλά της πολιτικής, της οικονομίας και των ΜΜΕ. Κατά πάσα πιθανότητα θα ανακαλύψουμε ότι  σε αυτή την  κολοσσιαία επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής, κάποιοι άνθρωποι  αποφάσισαν για την τύχη της ανθρωπότητας δίνοντας στον εαυτό τους το δικαίωμα να πράττουν ενάντια στην βούληση των πολιτών, των εκπροσώπων τους και των κυβερνήσεων των εθνών.

Θα ανακαλύψουμε επίσης ότι οι  διαδηλώσεις αυτών των ημερών προκλήθηκαν από αυτούς που βλέποντας τον  covid 19 αναπόφευκτα να εξαφανίζεται και την κοινωνική κινητοποίηση που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας να ατονήσει, αναγκαστικά προκάλεσαν τις ταραχές οι οποίες θα ακολουθηθούν από καταστολή η οποία καθότι νόμιμη θα καταδικαστεί ως άδικη βία κατά του πληθυσμού. Το ίδιο συμβαίνει  σε πλήρη συγχρονισμό και στην Ευρώπη . Είναι ξεκάθαρο ότι η χρήση των διαδηλωτών είναι απαραίτητη για την επίτευξη του σκοπού αυτών που θέλουν  να εκλεγεί κάποιος άλλος στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Θέλουν κάποιον που θα εκφράζει όλους τους στόχους τους  πιστά και με αφοσίωση. Δεν  θα μας καταπλήξει αν σε μερικούς μήνες μάθουμε για ακόμα μια φορά ότι πίσω από αυτές τις πράξεις  βίας και βανδαλισμών κρύβονταν αυτοί που ελπίζουν να αποκομίσουν οφέλη από την κατάλυση της κοινωνικής τάξης ώστε να χτίσουν ένα κόσμο χωρίς ελευθερία: Solve et Coagula, όπως διδάσκει το μασονικό γνωμικό.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ανησυχητικό, οι δύο παρατάξεις που έχω περιγράψει υπάρχουν και στους θρησκευτικούς κύκλους. Υπάρχουν πιστοί ποιμένες που νοιάζονται για το ποίμνιο του Χριστού, αλλά υπάρχουν και άπιστοι μισθοφόροι που προσπαθούν να διαλύσουν το ποίμνιο και να παραδώσουν τα πρόβατα για να τα καταβροχθίσουν πεινασμένοι λύκοι. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτοί οι μισθοφόροι είναι σύμμαχοι των παιδιών του σκότους και μισούν τα παιδιά του φωτός. Όπως υπάρχει βαθύ κράτος, έτσι υπάρχει και μια  βαθιά εκκλησία που προδίδει τα καθήκοντα της, απαρνείται τις δεσμεύσεις της απέναντι στον θεό. Επομένως, ο αόρατος εχθρός τον οποίο οι ηγέτες πολεμούν στον δημόσιο βίο, επίσης πολεμούν και οι καλοί ποιμένες στην σφαίρα της εκκλησίας. Πρόκειται για πνευματική μάχη για την οποία αναφέρθηκα στην πρόσφατη έκκληση μου στις 8 Μαΐου 2020.

Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ έχουν εσάς , έναν πρόεδρο ο οποίος θαρραλέα υπερασπίσθηκε το δικαίωμα στην ζωή, ο οποίος δεν ντρέπεται να καταδικάσει τις διώξεις των χριστιανών ανά τον κόσμο, ο οποίος μιλά για τον Ιησού Χριστό και το δικαίωμα των πολιτών να προσεύχονται. Η συμμετοχή σας στην « πορεία για την ζωή» και πιο πρόσφατα η διακήρυξη από εσάς του μηνός Απριλίου ως «Εθνικός μήνας πρόληψης βίας κατά των παιδιών» είναι πράξεις που επιβεβαιώνουν σε ποια πλευρά βρίσκεστε και  με ποιανού το μέρος θα πολεμήσετε. Τολμώ να πιστεύω ότι και οι δύο είμαστε μαχόμενοι στο ίδιο στρατόπεδο αλλά πολεμάμε με διαφορετικά όπλα.

Για τους λόγους αυτούς, πιστεύω ότι η επίθεση που δεχθήκατε μετά την επίσκεψή σας στον εθνικό ναό του Αγίου  Ιωάννη Παύλου ΙΙ, αποτελεί μέρος ενός ενορχηστρωμένου αφηγήματος των ΜΜΕ το οποίο επιδιώκει όχι να πολεμήσει τον ρατσισμό και να φέρει κοινωνική γαλήνη αλλά να εξαγριώσει τα πάθη. Όχι να φέρει δικαιοσύνη αλλά να νομιμοποιήσει την βία και το έγκλημα. Όχι να υπηρετήσει την αλήθεια αλλά να μεροληπτήσει υπέρ μιας πολιτικής παράταξης. Είναι ανησυχητικό να υπάρχουν επίσκοποι (όπως αυτοί που πρόσφατα αποκήρυξα) οι οποίοι με τις δηλώσεις τους αποδεικνύουν ότι τάσσονται με το αντίπαλο στρατόπεδο. Είναι υποτελείς στο βαθύ κράτος, στην παγκοσμιοποίηση, στην ιδεολογία της Νέας Τάξης Πραγμάτων την οποία επικαλούνται τακτικά στο όνομα της παγκόσμιας αδελφότητας η οποία δεν έχει τίποτα το χριστιανικό αλλά προκαλεί τα μασονικά ιδεώδη αυτών που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο βγάζοντας τον θεό έξω από τα δικαστήρια, τα σχολεία, τις  οικογένειες και ίσως ακόμα και από τις εκκλησίες.

Ο Αμερικανικός λαός είναι ώριμος και έχει πλέον καταλάβει πως τα θεσμικά ΜΜΕ δεν θέλουν να πουν την αλήθεια αλλά θέλουν να την φιμώσουν και να την διαστρεβλώσουν διαδίδοντας ψεύδη χρήσιμα για τους σκοπούς των αφεντικών τους. ¨Όμως , είναι σημαντικό ότι οι καλοί (οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία) να ξυπνήσουν από την νωθρότητα τους και να μην δέχονται να εξαπατώνται από μια μειοψηφία  ανέντιμων ανθρώπων με απαράδεκτους σκοπούς. Είναι απαραίτητο τα καλά παιδιά του φωτός  να ενώσουν τις φωνές τους και να ακουστούν. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος από την προσευχή για να γίνει αυτό κύριε πρόεδρε. Να ζητήσουμε από τον κύριο να προστατεύσει εσάς, τις ΗΠΑ και όλη την ανθρωπότητα από την τεράστια επίθεση του εχθρού. Μπροστά στην δύναμη της προσευχής, η εξαπάτηση από τα παιδιά του σκότους θα καταρρεύσει. Οι δολοπλοκίες τους θα αποκαλυφθούν, η προδοσία τους θα φανεί και η πολεμική δυναμική τους θα τελειώσει στο τίποτα έχοντας έρθει στο φως και έχοντας εκτεθεί σε αυτό που είναι, μια καταχθόνια εξαπάτηση.

Κύριε πρόεδρε, η προσευχή μου συχνά στρέφεται στο αγαπητό μου Αμερικανικό έθνος όπου είχα το προνόμιο και την τιμή να υπηρετήσω ως διπλωματικός αποστολικός εκπρόσωπος του Πάπα Βενέδικτου XVI. Σε αυτή την δραματική και αποφασιστική ώρα για όλη την ανθρωπότητα, προσεύχομαι για εσάς και για όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό σας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Εμπιστεύομαι ότι ο Αμερικανικός λαός είναι ενωμένος μαζί μου και μαζί σας σε προσευχή στον παντοδύναμο κύριο.

Ενωμένοι κατά του αόρατου εχθρού όλης της ανθρωπότητας, ευλογώ εσάς και την πρώτη κυρία, το αγαπημένο μου Αμερικανικό έθνος και όλους τους άνδρες και γυναίκες που έχουν καλή πρόθεση.

Carlo Maria Vigano

Titular Archbishop of Ulpiana

Former Apostolic Nuncio to the United States of America

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.in.gr/2020/06/08/greece/kallithea-espase-kentrikos-agogos-sikothike-asfaltos-sto-simeio/

και εδω ζημια εγινε ψαχνουν τον υπευθυνο!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα Σαββατοκύριακα από 1/6 και 21:00 μμ έως 05:00 πμ το καλοκαίρι πρέπει να απαγορεύονται τα αυτοκίνητα στην παραλία και τον Αύγουστο όλο το μήνα
Εχθές δεν ήτανε παραλία για περπάτημα ήτανε το μαύρο μας το χαλι.
Τα μαγαζιά της παραλίας τα εχει επιθεωρησει κάποιος αρμόδιος αν πληρούν τα υγειονομικά πρωτοκολλα????
Η μηπως είναι καυτή πατάτα η παραλία?????
Δεν φθανει κύριοι να τους μειώνετε τα δημοτικά τέλη πρέπει να εφαρμόζουν και τους νόμους
Όπως επίσης υποχρεωση έχουν αυτοί που προτεινουν ελάφρυνση των δημοτικών τελών και αυτοί που το ψηφίζουν να βγαίνουν και να καταγγελουν και τα κακως κείμενα των επαγγελματιών.
Επώνυμα αν είναι μάγκες και όχι να τα καταγγελουν πίσω από την ανωνυμία του Αιακού βάλτε και κάνα πρόστιμο κλείστε και κάνα μαγαζάκι άντε ντε !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χεστήκανε στο τάληρο τα παραλιακά το τριήμερο (και καλά κάνανε) αλλά δεν χρειάζεται πολιτική ψηφοθηρίας για μείωση των τελών και της υδρευσης όπως είχε προτείνει, λανθασμένα, ο υποψήφιος Φίλιππας.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση : Ποιος είναι υπεύθυνος για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στης επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος και ποιος επιβάλλει τα πρόστιμα ;
Ο δήμος εκτός από το συμβουλευτικό χαρακτήρα εχη δικαίωμα επιβολής προστίμων ;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν μπορούν να εισπράξουν τα οφειλόμενα νερά, τα πρόστιμα θα εισπράξουν;

Ανώνυμος είπε...

Ποιες υπηρεσίες ποιοι υπεύθυνοι;Καραγκιοζακια του κέρατα όλοι τους!Οποιος θέλει να προφυλαχθει μακρυά από παραλίες οργανωμένες μακρυά από καφέ και φαγαδικα!Και πριν ορμησετε να μου τα χωσετε σκεφτητε τον εαυτό σας τα παιδιά σας και τους γονείς σας!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ!!ΌΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΌΛΑ ΓΕΜΆΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΆΝΩ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΆΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!! ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΓΙ ΚΑΝΑ ΜΉΝΑ ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΚΛΑΊΤΕ!! ΑΛΛΆ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΆΡΙΣΑΝ ΤΑ ΔΤ! ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δε ξερή κανένας από τους σχολιαστές να απάντηση στον 12:29

Ανώνυμος είπε...

Νόμος 4688/2020
Παράγραφος 4
Άρθρο 65
Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινοχρήστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ)
4. Με απόφαση του οικείου Δημάρχου είναι δυνατή η συγκρότηση συνεργείων ελέγχου για την τήρηση των διατάξεων της νομοθεσίας για τη λειτουργία των ΚΥΕ, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου για τα μέγιστα επιτρεπόμενα όρια ηχοστάθμης από τη χρήση μουσικής, τα οποία αποτελούνται από δημοτικούς υπαλλήλους και προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, εφόσον λειτουργεί Υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας στον οικείο δήμο. Ελεγκτικές αρμοδιότητες άλλων Υπηρεσιών και Φορέων δεν θίγονται από τις διατάξεις του παρόντος. Με όμοια απόφαση συγκροτούνται συνεργεία από υπαλλήλους του οικείου δήμου για την αφαίρεση και περισυλλογή αντικειμένων πάσης φύσεως επί του αυθαιρέτως καταληφθέντος κοινόχρηστου χώρου. Στο προσωπικό των συνεργείων της παρούσας καταβάλλεται αποζημίωση υπερωριακής απασχόλησης και απασχόλησης κατά τη νύχτα και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες, σύμφωνα με τα ισχύοντα στο άρθρο 20 του ν. 4354/2015 (Α΄ 176

Ανώνυμος είπε...

4688/2020 είναι για ειδικές μορφές τουρισμού διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη
Δεν λέμε για αυτόν
Λέμε για τον 1881/30_5_2020 ειδικά πρωτοκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο λήψης μέτρων έναντι του COVID 19
Γι αυτό ρωταω ποιος είναι υπεύθυνος για την Τήρηση του

Ανώνυμος είπε...

Πες μας για τις παραλίες που έχουν ανοίξει χωρίς να έχουν βγει σε δημοπρασία ακομα, και γιατί σβήνεις σχολια;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντέννα έρχεται στην Αίγινα σήμερα 9/6 όποιος αγανακτισμένος θέλει μπορεί να πάη στο λιμάνι να κάνη της καταγγελίες του και όχι μόνο ανώνυμα στον αιακο

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις που κάνεις τόση προσπάθεια να φανείς αγράμματος πήγαινε ως το καραβι άλλωστε εκεί τριγυρνάς η στείλε την άλλη ξέρεις εσύ!!Αλλά να σε πάει θα σου κόψουν το μισθό!!