Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Η ΑΙΓΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ

Επί μήνες οι κάτοικοι της Αίγινας έμειναν κλεισμένοι σπίτι τους. Οι επιχειρήσεις κλειστές με σκοπό να αποφύγουμε τον κορωνοιό. Ξαφνικά, επέλασαν οι κάτοικοι από το κλεινόν  άστυ και όλα τα πλεονεκτήματα των τελευταίων μηνών "ίσως" πήγαν περίπατο. Τα μέτρα συνεχίζουν να εφαρμόζονται στις τράπεζες και στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά η κατάσταση στις παραλίες (που δεν έχουν δημοπρατηθεί ακόμα) και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος το τριήμερο που πέρασε φαίνεται να απείχε από αυτά που προβλέπουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Φυσικά το (από πολλές πλευρές βαλλόμενο) Κέντρο Υγείας δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε περίπτωση εμφανίσεως αριθμού κρουσμάτων. 
Εν κατακλείδι. Η κατάσταση μάλλον ξέφυγε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μάλλον ρε Γιώργο οι αλητηριοι όλοι γύρω γύρω ήταν!!Δεν έβλεπαν;Και οι αστυνομικοί στα καφέ έβλεπαν το χάλι που υπήρχε!! Αλλά αυτοί δεν κουνιούνται όταν έχουν βάρδια!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είδε κανείς κανένα δελτίο τύπου από την Περιφέρεια ή τον δήμο που να λέει κάτι σχετικά με τον αγωγο;

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε και κατι να ευθυμήσουμε Αιακέ : ¨ Δώρα Αυγέρη ( ΣΥΡΙΖΑ). Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σίγουρος ότι θα κυβερνήση εντός τριετίας ´´. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μάλλον η κυρία μπέρδεψε τα χρόνια με τις δεκαετίες.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αιγινήτες βγήκαν κανονικά πιά, ακολουθώντας τα όσα γίνονται στις ΗΠΑ του Τραμπ. Τραμπικοί είμαστε, όπως βλέπω ότι είναι και ο Αιακός.

Ανώνυμος είπε...

Την κυβερνητική λογική στο θέμα της πανδημίας περιέγραψε σαφώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όπου επιχείρησε να βάλει το εκκρεμές στη σωστή του διάσταση. Οπως υπογράμμισε «ένα μήνα μετά την άρση του lockdown η επιδημιολογική εικόνα της χώρας παραμένει καλή», αυτό ωστόσο «δεν μας εφησυχάζει». Ο κ. Πέτσας τόνισε πως «δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό» και ως εκ τούτου «δεν υπάρχει –και δεν πρόκειται να υπάρξει– καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία». Οσον αφορά το τριήμερο στο οποίο παρατηρήθηκε έντονη χαλάρωση των μέτρων προστασίας πανελλαδικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «δεν ήταν μόνο το πρόστιμο και οι κυρώσεις σε γνωστό χώρο διασκέδασης στη Μύκονο, αλλά και η διενέργεια 259 ελέγχων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κατέγραψαν 54 παραβάσεις και επέβαλαν πρόστιμα συνολικού ύψους 24.600 ευρώ».

Τις επόμενες μάλιστα μέρες θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για «το σχέδιο θωράκισης του τουρισμού μας από πιθανά εισαγόμενα κρούσματα του κορονοϊού». Ο κ. Πέτσας, περιγράφοντας τα μέτρα τοπικού χαρακτήρα τα οποία εξετάζει η κυβέρνηση, αν υπάρξει κάπου ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, ανέφερε πως «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παρέμβει όπου και όποτε χρειαστεί»

Ανώνυμος είπε...

Ρε τενεκε ξεγανωτε, άκου στο πορταλ τι παπαριες λες, είσαι τόσο πολύ τενεκε τελικά?? Πες μας για τα χάλια σου με τον εργολάβο του Γηπέδου...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ 24,800 ΟΧΙ ΚΑΡΑΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 24,800 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΣΤΡΕΙΤ ΘΡΟΥ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 24,800 ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί”…επισημαίνει η Ελένη Γλύκατζη Αλβελέρ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑ ΤΡΑΜΠ...!!!
1) Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία (την μεγαλύτερη, για μένα, απειλή μιας κοινωνίας) και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά.

2) Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών

3) Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν'αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)

4) Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.

5) Αντιστέκεται στην "πράσινη παραμύθα" και στο αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής" των πολυεθνικών

6) στην πρόσφατη "πανδημία" που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος:
α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε "ασφαλές" μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
ε). Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό
η) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της "πανδημίας" (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές)

7) Διέταξε Προεδρικό διάταγμα ν'ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
(Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες)

8.χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.

9.Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.

10 Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους "εξαφανίζουν" από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Παρ'όλα αυτά κάποιοι από σας τον λέτε ακόμα φασίστα , μάλιστα...

11. ο Τραμπ δεν υπέγραψε το "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές" (όπως μου θύμισε φίλος στα σχόλια, που έχει υπογράψει ο Τσίπρας και εφαρμόζει ο Κούλης...)

Καταλαβαίνω απόλυτα την αδυναμία κάποιων να σκεφτούν "out of the box", να κρίνουν οι ίδιοι κι όχι να τρώνε μασημένη τροφή που τους ταϊζουν οι Πορτοσάλτε αυτού του κόσμου. Άστε τις ιδεοληψίες σας στην άκρη και δείτε κατάματα την αλήθεια. Δεν δέχομαι μετά από δεκαετή ληστεία που γίνεται μπροστά στα μάτια μας κι εδώ στην πατρίδα μας, να συνεχίζετε να πιστεύετε τα καθάρματα, τους γερμανοτσολιάδες και τους δοσίλογους οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να γίνουμε παράδειγμα προς αποφυγή ακόμα και σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής

Ανώνυμος είπε...

Με έπεισες κ. 9:53, είμαι και 'γω πια ένας αριστερός τραμπιστής και πολέμιος του υπεραριστερού Πορτοσάλτε.