Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΟΜΠΑΜΑ & BIDENΣτις 3 Νοεμβρίου 2016 έχει εκλεγεί ο Τραμπ. Το καθεστώς Ομπάμα βρίσκεται σε καθεστώς πανικού και αναζητά λύσεις στην ανατροπή του. Οι εικονιζόμενες χειρόγραφες σημειώσεις του πράκτορα Strzok  είναι από την συνάντηση της 4 Ιανουαρίου 2017 στον λευκό οίκο (δύο εβδομάδες πριν ορκιστεί ο νέος πρόεδρος) όπου συμμετείχαν ο Ομπάμα, ο αντιπρόεδρος (και νυν υποψήφιος πρόεδρος των δημοκρατικών) Τζο Μπάιντεν και τα στελέχη του FBI και υπουργείου δικαιοσύνης James Comey, Saly Yates, Susan Rise. Θέμα συζήτησης πως να κινηθούν κατά του στρατηγού Φλυν ο οποίος είχε αποκαλύψει την άμεση σχέση του καθεστώτος Ομπάμα με την δημιουργία και χρηματοδότηση της ISIS και οι σχέσεις του με την μουσουλμανική αδελφότητα. Επιπλέον ήταν γνωστή η πρόθεση του Φλυν να εξυγιάνει τις 17 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου η απομάκρυνση του Φλυν ήταν πρωταρχικής σημασίας. 
Θέμα της συνάντησης ήταν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του στρατηγού Φλυν με τον Ρώσο πρέσβη και κατά πόσο μπορούσαν να ανεβρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του.
Ο Ομπάμα συνέστησε την υπόθεση να την αναλάβουν οι "σωστοί άνθρωποι". Η αντίδραση του αρχηγού του FBI James Comey ήταν ότι οι συνομιλίες ήταν ΟΚ και στα πλαίσια της νομιμότητας. Σύμφωνα με τις σημειώσεις του Strzok ο ίδιος ο Μπάιντεν συνέστησε την εφαρμογή του (ξεχασμένου) νόμου Logan, Σε αυτόν τον νόμο στηρίχτηκε η έρευνα και η ποινική δίωξη του στρατηγού Φλυν ο οποίος μετά από τριετή και οικονομικά καταστροφικό για αυτόν δικαστικό αγώνα, δικαιώθηκε.
Η αποκάλυψη των πρακτικών και άλλων στοιχείων τα οποία είχαν αποκρύπτει είχαν ως αποτέλεσμα την δικαίωση του στρατηγού Φλυν και την ενδεχόμενη  στήριξη κατηγοριών για εσχάτη προδοσία κατά του πρώην προέδρου Ομπάμα και αντιπροέδρου και νυν υποψηφίου προέδρου Μπάιντεν.
Όλα αυτά χάρη σε κάποια χειρόγραφα πρακτικά που ανακάλυψε και επικαλέστηκε η υπεράσπιση του σταρηγού Φλυν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε η "πρακτική πτώση"

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχει αδυναμία ορθής διοίκησης, είναι θέμα χρόνου να πέσεις σε παγίδες.
Πόσο μάλλον όταν αυτές έχουν μπει πρωτίστως από τους δικούς σου ανθρώπους.
Άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.