Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ

Με καθυστέρηση η δημοτική αρχή Αίγινας ανέβασε σήμερα Τρίτη 16 /6/2020  στην διαύγεια την απόφαση της ποιότητας ζωής για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αίγινας .
Σύμφωνα με την απόφαση η οποία ήταν ομόφωνη,
" απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων από 21.00 έως 00,30 καθημερινά εκτός Κυριακής που θα είναι από 22.00 έως 00,30, στην παραλιακή Λ Δημοκρατίας από τα εκδοτήρια μέχρι τον Ι.Ν.Παναγίτσας καθώς και όλων των καθέτων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν την οδό ( οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ Λαδά και Αιακού) όπως επίσης και της οδού Πηλέως από Θωμαίδου ως την Σπύρου Ρόδη μόνο για το εορταστικό τριήμερο του Αγ Πνεύματος και την θερινή περίοδο από 20 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου και πεζοδρόμηση της οδού Π Αιγινήτου καθημερινά από 21.00 έως 00,30 και την Κυριακή όλο το 24ωρο".
Είναι γνωστό ότι η  παραλία έκλεισε την Παρασκευή 12 Ιουνίου (εδώ)
το Σάββατο 13 Ιουνίου (εδώ)
και την Κυριακή 14 Ιουνίου.(εδώ)
Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην διαύγεια στις 16/6/2020  και  ενημερώνεται  το ΑΤ Αίγινας  μετά το παράνομο κλείσιμο της παραλίας στις 12, 13 και 14 Ιουνίου 2020 . Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι τόσο  οι πολίτες όσο  και το ΑΤ Αίγινας πλανήθηκαν νομίζοντας ότι η παραλία έκλεισε νόμιμα. Η μη δημοσίευση της απόφασης στην Διαύγεια συνέβαλε στην δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων. 
θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ψήφισαν την ομόφωνη απόφαση, ενώ γνώριζαν, δεν κατήγγειλαν το παράνομο κλείσιμο της παραλίας.
Ρωτάμε.
Ποιος έδωσε εντολή να κλείσει η παραλία πριν τις 20 Ιουνίου 2020 όπως ορίζει η απόφαση της Ποιότητας Ζωής.
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης της αντιπολίτευσης αν κλείνει τα μάτια και με την σιωπή της στηρίζει μη νόμιμες ενέργειες.
Υπάρχουν ευθύνες οι οποίες θα πρέπει να αποδοθούν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή απόφαση δημιουργεί αδικίες.
Ενώ για την Π.Αιγινητου ή πεζοδρόμηση γίνεται από της 21 00, για την Πηλεως γίνεται από της 18 00.
Οι τυχεροί επιχειρηματίες της Πηλεως κερδίζουν 3 ώρες παραπάνω πεζοδρόμηση.
Αυτό κύριοι αγγίζει τα όρια του ρατσισμού.
Ντροπή σας.
Οι μάσκες έπεσαν.

Ανώνυμος είπε...

11:44 δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί στην π Αιγινίτου τα σουβλατζιδικα τις καθημερινές δουλεύουν από τις 9 και μετά, και την Κυριακή που έχει δουλειά από το μεσημέρι την κλείνουν όλη μέρα, δηλ με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή της Αίγινας το κόμπλεξ κ η μιζέρια αποτυπωμένη εδώ από τον κοτσίδα κ τους σχολιαστές του. Δεν είστε ούτε καν μειοψηφία, είστε ανύπαρκτοι κύριοι μου. Σας λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

Ισόβια σ' αυτούς που έκλεισαν την παραλία 12 - 13 - 14 /6 ενώ στη διαύγεια ανέβηκε στις 16/6 !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξη Ζορμπα, είναι και ο κ.Πτερουδης.
Διαχρονικά ήταν υπέρμαχος των πεζοδρομησεων, με αποκορύφωμα την δημόσια στάση του στο δημοτικό συμβούλιο τον Απριλιο 2017 όταν εναντιώθηκε στην τότε προσπάθεια της διοίκησης Μουρτζη να μετατραπεί ο πεζόδρομος της Πηλεως σε Ήπιας κυκλοφορίας.
Ειχε πει:
Ν Πτερούδης: "Αυτά είναι πειραματισμοί, φέρτε μελέτη από συγκοινωνιολόγο.
Αυτά που διάβασα στην μελέτη σας, π.χ. δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, πείτε μου, στην ελληνική Σουηδία ποιος θα τα εφαρμόσει.
Πρέπει οπωσδήποτε να εμποδίσουμε τα οχήματα, αν βγάλετε τα κάγκελα θα δείτε τι θα γίνει.
Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το 2008 είναι αρκετή για την αστυνομία, δεν χρειάζεται ΦΕΚ".
Πηγή: Aegina light 20/04/2017

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΠΕΖΟΔΡΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΗΛΕΩΣ, ΝΙΏΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΊΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αιακε, έχω πληροφορίες που λένε ότι επιχειρήσεις ξενοικιαζουν τα καταστήματα που έχουν στους πεζόδρομους και αναζητούν καταστήματα στην Π. Αιγινητου και Πηλεως αφού εκεί θα επιτρέπεται η παρουσία δικύκλων τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη τους, όπως είχε πει και ένας υποψήφιος σύμβουλος της παράταξης Μουρτζη.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσουμε με τον ΑΙΑΚΟ στο ότι ΄΄ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ΄΄. Σε πρόσφατη δημοσίευση της Δίοικησης για τα έργα που έγιναν ''ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ'' δεν μας αιτιολόγησε βάσει ποιων εγκεκριμένων μελετών και βάσει ποιων διαγωνισμών έγιναν τα αναφερόμενα έργα.Ως πολίτες χειρικροτούμε μια δραστήρια Δίοικηση αρκεί τα έργα που γίνονται ύστερα απο μερικούς μήνες να μην αποδεικνύονται ακατάλληλα ανασφαλή και ανεπαρκή. Επειδή λοιπόν τα έργα γίνονται προς εξυπηρέτηση των πολιτών τα οποία πληρώνονται με Δημόσιο χρήμα και δεν είναι μέσο για προσωπική προβολή και εξυπηρέτηση ΗΜΕΤΕΡΩΝ πρέπει να ακολουθουνται νόμιμες και διαφανής διαδικασίες.Εαν ο Δήμαρχος ήταν ακόμα Δημοτικός Σύμβουλος θα συμφωνούσε με τις ενέργειες αυτές απο έναν άλλο Δήμαρχο;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11:17 για πες μας ποια έργα είναι αυτά. Νούμερα όλοι σας εδώ μέσα.