Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

MAD DOG MATTIS vs TRAMP. ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ

Το βαθύ κράτος βρυχάται. Όλοι οι παίχτες επιστρατεύονται για να αποτρέψουν το τέλος που έρχεται. Μετά την αποτυχία του επί τριετίας φιάσκου της δήθεν ανάμειξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 υπέρ του Τραμπ, ακολούθησε η αποτυχημένη απόπειρα καθαίρεσης του Τραμπ με αφορμή ένα τηλεφώνημα στον πρόεδρο της Ουκρανίας. Συμπτωματικά "ακολούθησε" ο κορωνοιός ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τους δημοκρατικούς αποτελέσματα. Τα γεγονότα από τους Αριστερούς Φασίστες ANTIFA με αφορμή την δολοφονία του George Floyd ήταν αναμενόμενα από το 2018.  Η οικονομία ανοίγει εκ νέου και επιστρατεύτηκαν οι αριστερές νιφάδες με αστέρια στρατηγού στο πέτο τους. Όλα αναμενόμενα και προβλέψιμα. Ως εκ τούτου, οι δημόσιες δηλώσεις του απόστρατου στρατηγού Μάττις δεν εκπλήσσουν κανένα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση πεζοναύτη που γνωρίζει τον Μάττις και δίνει μια άλλη οπτική αυτών που διαδραματίζονται στις ΗΠΑ.

Επιστολή του δικηγόρου πρώην πεζοναύτη  John Dowd  στον απόστρατο στρατηγό  James Mattis εξ αφορμής της δήλωσης  που έκανε ο τελευταίος δημόσια καταγγέλλοντας  τον πρόεδρο Τραμπ ως μη ενωτικό .

Jim

Κοιμήθηκα σκεπτόμενος την δήλωσή σου και ξύπνησα ενοχλημένος και αηδιασμένος. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα επέτρεπες σε μια ομάδα υστερόβουλων  πολιτικών να χρησιμοποιήσουν το όνομά σου και την φήμη σου (την οποία κέρδισες από το αίμα και το θάρρος των νεαρών πεζοναυτών). Έπραξες αυτό που είπες ότι θα κάνεις  (να συμμετάσχεις  στην συνομιλία. Οι πεζοναύτες κρατάνε τον λόγο τους.

Οι ψευτο διαδηλωτές κοντά στο πάρκο Lafayette δεν ήταν ειρηνικοί και δεν ήταν αληθινοί. Είναι τρομοκράτες  που χρησιμοποιούν φοιτητές γεμάτους μίσος για να κάψουν και να καταστρέψουν.  Κάνουν κατάχρηση και δεν σέβονται την αστυνομία όταν  η αστυνομία ετοίμαζε την απαγόρευση κυκλοφορίας των 19.00.  Τζίμ, αυτός είναι ο νέος μηδενισμός. Παρακολούθησε τον Dan Henninger  στο   WSJ σήμερα. Οι πεζοναύτες υποστηρίζουν την αστυνομία με τρόπο που βλάπτει.

Ξέχασες ότι ο πρόεδρος Μπους χρησιμοποίησε εν ενεργεία πεζοναύτες για να καταστείλει  τις ταραχές στο Λος Άντζελες? Ο πρόεδρος  Τραμπ  έχει αναρίθμητες πόλεις  και αρκετές νιφάδες (της αριστεράς) κυβερνήτες και δημάρχους  που βρέχονται επάνω τους στην χρήση δύναμης για να προστατεύσουν αθώες ζωές και περιουσίες. Ο Γενικός εισαγγελέας της Μασαχουσέτης νομίζει ότι η πυρπόληση περιουσιών είναι καλή πρακτική διαμαρτυρίας. Ακόμα τρεις αστυνομικοί μαχαιρώθηκαν και πυροβολήθηκαν στην πόλη της Νέας Υόρκης χθες βράδυ.

Σκέψου το. Θα πρέπει (ο Τραμπ) να είναι θυμωμένος και την προφανή αποτυχία της ηγεσίας? Ποια είναι η θέση σου Τζιμ?

Οι πεζοναύτες πηγαίνουν στην μάχη.

Κανείς δεν διαίρεσε αυτή την χώρα περισσότερο από τον Ομπάμα. Εγκατέλειψε όλους τους μαύρους αδελφούς και αδελφές. Έδωσε όπλα στα καρτέλ.  Απολογήθηκε για τις πολύτιμες θυσίες μας και την γενναιοδωρία μας στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει κάνει περισσότερα για να βοηθήσει τους μειονοτικούς αδελφούς και αδελφές μας σε τρία χρόνια από οποιονδήποτε τα τελευταία πενήντα. Ρώτησε τους μαύρους πάστορες. Ρώτησε τους αρχηγούς των μαύρων κολεγίων και πανεπιστημίων. Τους χρηματοδότησε. Ρώτησέ τους για τις μεταρρυθμίσεις των φυλακών που έδωσαν τέλος στις δρακόντειες  ποινές που επιβάλλονταν στους νεαρούς μαύρους από τους νόμους που θέσπισαν ο Μπίντεν και οι λακέδες του. Πρέπει να ξανακάνεις  το διάβασμα σου και σταμάτα να ακούς τον θείο Leon. (Τρόσκυ?)

Καταλαβαίνω , έπρεπε να κολήσεις στο αφήγημα που σου δώσανε το οποίο δεν περιελάμβανε  τρία χρόνια διεφθαρμένων  ερευνών  με ψευδή στοιχεία που σκοπό είχαν να καταστρέψουν τον Πρόεδρο, τον θεσμό και τις νόμιμες ελεύθερες εκλογές. Η Νάνσυ (Πελόσι αρχηγός των δημοκρατικών στην κάτω βουλή) δεν είχε καμία ανοχή σε διαφωνίες από το στράτευμα περιλαμβανομένων και των στρατηγών.

Δεν είπες τίποτα για τα άσχημα, γεμάτα μίσος και αισχρά σχόλια των  Pelosi, Schumer, Perez  και άλλων δημοκρατικών διασπαστών οι οποίοι συκοφαντούν τον πρόεδρο και τον θεσμό. Δεν είπες τίποτα για τις παράνομες  πόλεις που παρέχουν άσυλο και τις παράνομες αποφυλακίσεις των εγκληματιών. Δεν είπες τίποτα για το κίνημα αντίδρασης που σκοπό έχει να παραλύσει τα δικαστήρια και τις κυβερνητικές λειτουργίες.

Δεν είπες τίποτα για την παρεμπόδιση και  ανατροπή των νόμων για την μετανάστευση. Δεν είπες τίποτα για τους δολοφόνους  της οργάνωσης  MS-13, τα καρτέλ ναρκωτικών στα οποία ανήκουν τεράστιες περιοχές από τις μεγάλες  πόλεις μας. Τζιμ, νομίζεις ότι η ρητορική μίσους και οι παράνομες ενέργειες  εμπνέουν και ενώνουν? Νομίζεις ότι  αυτή η συμπεριφορά είναι ενωτική?.

Ίσως το πρόβλημά σου να είναι βαθύτερο. Ίσως θα πρέπει να εξηγήσεις πως εσύ ( και ο John Allen ) ως ανώτατος στρατιωτικός διοικητής , δεν βγάλατε από την μέση τον Ιρανό  αρχιστράτηγο Σουλειμάνι ο οποίος περιπλανιότανε στην Μέση Ανατολή σκορπίζοντας πανικό και θάνατο στους Αμερικανούς στρατιώτες με τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς του.

Γιατί χρειάστηκαν  το ένστικτό και οι όρχεις του Προέδρου Τραμπ για να τον βγάλει από την μέση (ο οποίος έπρεπε να ξεπεράσει τις αντιδράσεις των ιδιοφυϊών  του πενταγώνου).

Φαίνεται πως οι Πέρσες μουλάδες ήταν κάρο που το σέρνει ένα άλογο και μόλις ο Τραμπ εξολόθρευσε το άλογο το πρόβλημα λύθηκε οριστικά. Από τότε επικρατεί σιγή. Ίσως ο θυμό σου να πηγάζει από την ντροπή που νιώθεις για την δική σου αποτυχία σαν αρχηγός της Γενικής Διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων.  Χειροκρότησες όταν ο πρόεδρος αναγνώρισε το κεντρικό πρόβλημα στην Μέση Ανατολή? Χειροκρότησες όταν ο πρόεδρος ήθελε να σώσει ζωές Αμερικανών φέρνοντας τους πίσω αρτιμελείς?

John M Dowd

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωάννης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον συντονισμό που υπήρχε,και τι έκανες αφού τα έβλεπες;Αλλά τι να κάνεις καημένε μου δεν σε έπαιρνε και αλλιώς να κάνεις αφού τους έταξες λαγούς με πετραχήλια!!

Ανώνυμος είπε...

Τη γινεται στην Πηλεως να παρακαλουμε να μην χρειαστη να περασει καποιο Ασθενοφορο η πυροσβεστικο εχει ξεφυγη μεχρι και πεζοδρομιο φτιαξανε ποιος κλανει ελεγχους εκει υπαρχη κανεις να ακου η να βλεπει