Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΗΣ ΠΗΛΕΩΣ


Διοίκηση και αντιπολίτευση ψήφισαν ομόφωνα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αίγινας.
Η απόφαση 14/2010 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αίγινας, (ΑΔΑ 91ΠΤΩ68-ΗΙΒ) αποτελεί ορόσημο. Αποτελεί δείγμα γραφής και υπόδειγμα συνεργασίας μεταξύ διοίκησης και αντιπολίτευσης. 
Οι αιρετοί που μετείχαν της συζήτησης, και ψήφισαν ομόφωνα, διάβασαν την τεχνική έκθεση της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αίγινας και την ενέκριναν πανηγυρικά με την ψήφο τους με ελάχιστες αλλαγές.
Η πλέον αξιοσημείωτη αλλαγή η οποία αναδεικνύει και το εύρος αντίληψης αυτών που ο λαός της Αίγινας εμπιστεύτηκε με την ψήφο τους. είναι η διαχείριση της οδού Πηλέως. Οι επτά σοφοί έκριναν και αποφάσισαν ότι ο εικονιζόμενος δρόμος , θα είναι δρόμος από τις 00,31 πρωινή μέχρι την 17,59 το απόγευμα. Τις υπόλοιπες ώρες (18.00 έως 00.30) η Πηλέως θα είναι πεζόδρομος.
Αυτό σημαίνει ότι προστατευτικά κάγκελα, τραπεζοκαθίσματα, ζαρντινιέρες και σταθμευμένα μοτό θα πρέπει να απομακρυνθούν τις ώρες μεταξύ 00,31 πρωινή και 17,59 απογευματινή.
Επιπλέον, τις ώρες που η Πηλέως θα είναι δρόμος, τα τραπεζοκαθίσματα επί του πεζοδρομίου θα πρέπει να απέχουν 1,50μ από το κράσπεδο όπως ορίζει ο νόμος, δηλαδή η απόφαση 8/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΑΔΑ. ΨΠΨΤΩ68-ΜΚ6)
Να σημειώσουμε ότι η ομόφωνη  απόφαση 11/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά "την δωρεάν παραχώρηση τμήματος του πεζοδρομίου επί της οδού Λ. Δημοκρατίας από την επιχείρηση Ποσειδώνειο έως τον Ι.Ν.Παναγίτσας στην πόλη της Αίγινας στους χρήστες κοινόχρηστων χώρων για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους λόγω των περιοριστικών μέτρων του covid 19 και έως 31-12-2020" δεν περιλαμβάνει την Πηλέως. 
Με βάση λοιπόν την απόφαση των επτά σοφών, η επιχειρήσεις που γειτνιάζουν με την Πηλέως, θα πρέπει να διαμορφώνουν τον χώρο που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους ανάλογα με την ώρα της ημέρας, δηλαδή να τα περιορίζουν όταν η Πηλέως είναι οδός και να τα επεκτείνουν όταν η Πηλέως είναι πεζόδρομος.
Εν κατακλείδι.
Ιδού το αποτέλεσμα των επιλογών σας. Όταν δεν μπορούν να διαχειριστούν  ένα δρομάκι της Αίγινας μην περιμένετε  να διαχειριστούν τίποτα το σοβαρότερο.


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΗΛΕΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.
ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΆΝΙΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ NA ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ.
ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1.08, κατι μου λεει οτι εισαι απο αλλο κοσμο!!!!! Τι εννοεις εξαφανιστηκε η ανομια και η αναρχια????????????????

Ποιος ΑΛΛΑ αποφασιζει και ΑΛΛΑ ανεβαζει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ?????

Δευτερη φορα σε μια διοικηση 9 ΜΗΝΩΝ που συμβαινει αυτο!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΠΛΕΟΝ...!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ!


Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα του aiakosrex.

Ανώνυμος είπε...

Ο fiftyportal είναι το kontranews της παρέας

Ανώνυμος είπε...

3 16 αφού επιθυμείς να μαθεις, να σου πούμε επομένως ότι αυτή η ατυχής ενέργεια, ένωσε σύσσωμη την αντιπολίτευση.
Τα αποτελέσματα φάνηκαν σήμερα το πρωί.
Ας ελπισουμε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο περιστατικό.

Ανώνυμος είπε...

Ποια αντιπολίτευση που την είδατε; Πες τε μου και εμένα!! Κλείστηκαν σε ένα χώρο και απόφασησαν μεν και δεν ότι τους συμφέρει γιατί και ο Μουρτζης είχε λερωμενη τη φωλιά του στο παραλιακό μέτωπο και τω συν αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

Που είναι να ψαξω να την βρω!!

Ανώνυμος είπε...

Και πεζόδρομους που ψήφισαν πρέπει να βγει η αστυνομία να μαζέψει τα τραπεζοκαθίσματα διότι αιακε αν δεν κάνω λάθος Ο νόμος λέει ότι πρέπει το πλάτος να είναι 3.20 η 3.40 και ότι περισσεύει εάν θέλει ο δήμος το δίνει για τραπέζια,διευκρίνισε το μου σε παρακαλώ εάν ισχυει;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πηλέας ή Πηλεύς ήταν γιος του βασιλιά της Αίγινας Αιακού και της Ενδηίδας, και η πρώτη του γυναίκα ήταν κόρη του βασιλιά της Φθίας

Ανώνυμος είπε...

της Πηλέως το κάγκελο

Ανώνυμος είπε...

Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους,το υπουργείο εσωτερικων τους δίνει αυτό το δικαίωμα για το κλείσιμο των θυρών.. Αλλά αυτοί έβγαλαν έξω και το δικό τους πορταλε άρα κάτι βρωμάει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

7 52 ενώ το πορταλε βγήκε έξω στην συνεδρίαση της ποιότητας ζωής, στην συνέχεια μπήκε μέσα στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.
Για να καταλάβεις το τι μπορεί να έχει γίνει, ας ανατρεξεις στην παροιμία για το συρόμενο καράβι.