Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Θα ήθελα να ξεκινήσω την ανάλυση μου με μερικές αποκαλύψεις, άγνωστες, ακόμα και για τον μέσο Ευρωπαίο Πρωθυπουργό. Ήταν προς τα τέλη Νοεμβρίου του 2016, αμέσως μετά την ιστορική νίκη Τραμπ στις εκλογές. Πολλές οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για τα πρόσωπα που θα στελέχωναν την νέα κυβέρνηση και ποιες θα ήταν οι άμεσες γεωπολιτικές της προτεραιότητες. Θα σας δώσω λίγο από το κλίμα των ημερών εκείνης της περιόδου.
Όπως συμβαίνει πάντα, λίγο πριν την σύσταση μίας νέας κυβέρνησης, πολλά και διάφορα κέντρα πολιτικής επιρροής, ήθελαν να τοποθετήσουν τους δικούς τους ανθρώπους στο Υπουργικό Συμβούλιο. Οι μεγαλύτερες μάχες στην Ουάσινγκτον, δίνονται για το ποιος θα είναι επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Οικονομικών. Τα νευραλγικά πόστα της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ειδικά η θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, είναι πιο κρίσιμη από αυτή του Υπουργού Εξωτερικών, διότι στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, αναφέρονται όλα σχεδόν τα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου και των Οικονομικών. Είναι μία μικρή κυβέρνηση, μέσα στην κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος Τραμπ, πέρα από τα άτομα που ήταν στενοί του συνεργάτες στην προεκλογική περίοδο, δεν είχε μπει στη διαδικασία, εκ των προτέρων, επιλογής των ανθρώπων που θα συγκροτούσαν το Υπουργικό του Συμβούλιο. Αυτό, συνέβαινε για τον εξής απλό λόγο. Δεν μπορούσε να πιστέψει, εκείνος και εμείς, ότι θα μας άφηναν να κερδίσουμε τις εκλογές. Παρόλο που παρακολουθούσαμε τις τάσεις του εκλογικού σώματος και γνωρίζαμε, ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονταν ήταν χαλκευμένες, ήταν τέτοια η εσωτερική δύναμη του παρακράτους Ομπάμα μέσα στο σύστημα, που ακόμα και όταν κερδίσαμε τις εκλογές, δεν πιστεύαμε ότι ζούσαμε εντός της πραγματικότητας.
Ήταν, σαν να έρρεες μέσα σε ένα όνειρο! Κερδίσαμε, ακόμα και με τη φοβερή νοθεία που έκαναν οι Δημοκρατικοί, με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έστειλαν να ψηφίσουν!!! Έβγαιναν οι γελοίοι στα κανάλια και έλεγαν ότι κέρδισε η Χίλαρι την λαϊκή ψήφο, όταν η λαϊκή ψήφος συγκροτούνταν από εκατομμύρια παράνομες ψήφους.
Τέλος πάντων. Τότε, άρχισε το Ομπαμικό παρακράτος να βγάζει στην επιφάνεια τη δήθεν εμπλοκή των Ρώσων στην προεκλογική εκστρατεία Τραμπ. Σε ανάλυσή μου λοιπόν, εκείνο το διάστημα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αυτής της υποθέσεως και μέχρι που μπορεί να τη φτάσει ο Κενυάτης Μουσουλμάνος, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν με πίστεψαν, διότι ήταν τόσο εξωφρενικά γελοίος ο ισχυρισμός τους, που ακόμα και παλιές καραβάνες των Ρεπουμπλικανών, δεν πίστευαν ότι θα έφταναν τόσο μακριά, αυτή την στημένη και προδοτική υπόθεση.
Σε σχέση με τους Αμερικανούς φίλους και συναδέλφους, δεν πείστηκα. Όχι, επειδή ήμουν πιο μάγκας και ισχυρογνώμων από το επιτελείο των ανθρώπων του Προέδρου, αλλά επειδή γνώριζα και γνωρίζω πολύ καλά, την Ισραηλινή πολιτική σκηνή και είχα γνώση των μεθόδων που θα χρησιμοποιούσε αυτό νοσηρό, παγκόσμιο διευθυντήριο. Τα είχαν κάνει, πριν από τον Τραμπ και στον Μπίμπι Νετανιάου, οπότε διέκρινα εγκαίρως τι έχουμε να περιμένουμε.
Φτάνουμε λοιπόν, σιγά – σιγά στο τέλος αυτής της ιστορίας. Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε συνέντευξή του πριν από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε τον όρο «προδοσία» για την υπονόμευση της κυβερνήσεώς του από το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και δεν ανέφερε τυχαία αυτό τον όρο. Τώρα, που τελειώνουν οι ανακριτικές έρευνες και αρχίζουν και διαρρέουν οι μαρτυρίες των πρακτόρων του FBI και της CIA, ο Τύπος και ο πολιτικός κόσμος, αρχίζει και μιλάει πλέον επίσημα και φανερά, για εσχάτη προδοσία.
Δεν είναι μόνο η υπόθεση παρακολούθησης του Αμερικανού Προέδρου και η παγίδευσή του από τις υπηρεσίες ασφαλείας, που θα καθίσουν στο σκαμνί τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον. Είναι και η υπόθεση του γιου του Τζο Μπάιντεν, με την Ουκρανική εταιρεία Μπουρίσμα και το λάδωμα της οικογένειας Μπάιντεν από την εν λόγω εταιρεία.
Θα είναι η πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία, που πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα καθίσει στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία. Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος, αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, η μαριονέτα του Σόρος και το μακρύ χέρι της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ. Αυτό το ανεκδιήγητο τυπάκι, τόλμησε να πει μετά τις εκλογές του 2016, ότι ηγέτης του Ελεύθερου κόσμου, είναι πλέον οι Άνγκελα Μέρκελ!!! Μόνο προδότες της πατρίδας τους ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντες !!!
Το σύστημα Ομπάμα, θέλει να αποφύγει πάση θυσία να δει τον πρώην Πρόεδρο να φορά βραχιολάκια και να οδηγείται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Θα κάψουν τις ΗΠΑ, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε πολλές Αμερικανικές πόλεις. Θα επαναφέρουν την υστερία για τον κορωνοϊό, όπως κάνουν πάλι, (άρχισαν ήδη να μιλάνε για δεύτερο κύμα) μέχρι να γονατίσει η Αμερικανική οικονομία. Θα κάνουν τα πάντα, για να μη βρεθούν φυλακή!
Θα τινάξουν όλες τις οικονομίες του πλανήτη στον αέρα. Αναγκάζουν τις Ευρωπαϊκές ηγεσίες να παίξουν το παιχνίδι του κορωνοϊού, καταστρέφοντας τις Εθνικές τους οικονομίες, οδηγώντας εκατομμύρια Ευρωπαίους στην πλήρη ανέχεια, για να πείσουν το Αμερικανικό εκλογικό σώμα, ότι υφίσταται πανδημία και μετά το τέλος αυτής, εάν και εφόσον κερδίσει ο Μπάιντεν, θα εγκαθιδρύσουν την πιο σκληρή Οργουελιανή Χούντα, που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος.
Θα προκαλέσουν χάος μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αντίφα και τους Μουσουλμάνους και θα κατηγορήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο και κάθε πατριωτική φωνή μέσα στον Ευρωατλαντικό κόσμο. Θα δείτε πολλά παράξενα να συμβαίνουν μέχρι τις εκλογές. Πιστεύω, ότι θα θελήσουν να χτυπήσουν και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ. Θεωρώ πολύ πιθανό, η Αμερική, να δεχθεί κάποιου είδους ασύμμετρο πλήγμα, που θα προκαλέσει πολιτική ζημιά στον Πρόεδρο.
Ξέρουν, ότι ο Μπάιντεν θα χάσει. Είναι ένας ανώμαλος παιδόφιλος, που πάσχει από γεροντική άνοια και τον κρύβουν από τα πλήθη και το φως της δημοσιότητας, για να μην κάνει γκάφες ή τον πάρει ο ύπνος στον αέρα κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής. Πιστεύουν, ότι καταστρέφοντας την Αμερική, εκ των έσω, θα ρίξουν τον Τραμπ. Παίζουν τα ρέστα τους, σε ένα παιχνίδι, που το τέλος του προβλέπει ότι, it can be only one…

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι (Ζορμπας-Σκαλτσιωτης-Τζιτζης κλπ) μας είπαν ότι το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό.
Τι δεν μας ειπαν;
Εάν έγιναν τεστ σε αυτούς που παρευρέθησαν στο μυστήριο και τα αποτελέσματα τους.
Εάν έγιναν τεστ στα μέλη της οικογένειας, που ήρθαν σε άμεση επαφή με το πιθανό κρούσμα, και τα αποτελέσματα τους.
ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κέντρο υγείας και επιτροπή υγείας βγείτε επιτέλους να πείτε την επίσημη θέση του ΕΟΔΥ για το ύποπτο κρούσμα ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ δεν το καταλαβαίνετε ;
Αιακε άσε την Αμερική εδώ έχουμε σοβαρό θέμα !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκε νέος ιός.Η γρίπη των "χοίρων".
Μήπως θα πρέπει η επιτροπή υγείας να ζητήσει την διενέργεια εξετάσεων στην Αιγινα.

Ανώνυμος είπε...

6:25 Ζορμπάς Σκαλτσιωτης Τζιτζης από πού πήραν το αποτέλεσμα ;
Από τον ΕΟΔΥ ;
Έπρεπε ήδη να έχει ξεκίνηση ιχνηλάτηση

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κουραζόμαστε πάρτε ένα τηλ στο κέντρο υγείας και ρωτήστε τη γραμματεία αν ισχυή το αρνητικό του κρούσματος και αναλόγως την απάντηση πράττετε

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλάμε για αντικειμενική ενημέρωση τότε θα πρέπει να γράφουμε και τα αρνητικά και τα θετικά, αυτό είναι αντικειμενική ενημέρωση .
Το ερώτημα που προκύπτει παρακολουθώντας το δημοφιλές μέσο ενημέρωσης του νησιού αυτό που έχει τη μεγάλη επισκεψιμότητα θα παρατηρήσουμε ότι εδώ και ένα χρόνο ,παραπάνω από ένα χρόνο αβαντάρει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις . Το τελευταίο διάστημα των 10 μηνών που αναλαμβάνε εξουσία έχει γράψει μόνο τα θετικά σημεία σε βαθμό υπερβολής και τα αρνητικά σημεία που είναι αρκετά δεν τα προβάλλει, γιατί αραγε;
Αυτό που σημαίνει αντικειμενικότητα είναι να προβάλλουμε όλα , τα πάντα όλα , και τα θετικά και τα αρνητικά
οι γνωρίζοντες του παρασκηνίου ξέρουν από ποιόν παίρνει εντολές και του επιτρέπεται να ανεβάσει και τι όχι
Στο κρουσμα του κορωνοιου δεν ρώτησε με αποτέλεσμα να ζημίωσει το νησί η έκταση που έχει πάρει το θέμα είναι καταστροφική το χειρότερο δε είναι πώς οι υπόλοιποι κάτοικοι του νησιού κοιτάνε τους κατοίκους του μεσαγρού ως μιάσματα αυτό είναι κρίμα και άδικο μέσω μιας κακής είδησης να δημιουργούνται τόσα προβλήματα.
το να γυρνάς με μία κάμερα την Αίγινα και να φωτογραφίσεις γάμους βαφτίσια χορούς και πανηγύρια δεν γίνεσαι δημοσιογράφος όπως δεν γίνεσαι δημοσιογράφος με το που να σου στελνουν δελτία τύπου
δημοσιογράφος γίνεσαι όταν κάνεις σωστά και έγκαιρα τη δουλειά σου.
Η αλαζονεία είναι άσχημο πράγμα και ειδικά όταν νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός ο τέλειος ο σωστός
Όλα εδώ πληρώνονται

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρό πλήγμα για τον τουρισμό του νησιού ένα κρούσμα κορονοιου
Και ποιος θα το Πάρη επάνω του
Αλλά εάν υφίσταται ποιος είναι αυτός που θα παίζει με την υγεία των πολιτών !!!!

Ανώνυμος είπε...

10:52 Μια και μιλάς για το κρούσμα του κορονοιου είναι μια κακη ειδηση η υπάρχει θέμα με το κρούσμα και απλά του ξέφυγε του δημοφιλούς μέσου ενημέρωσης του νησιού ;
Μήπως πρέπει να ανατρέξουμε προς πληροφόρηση μας από εκεί που έρχονται τα
Αποτελέσματα (ΕΟΔΥ) ; Γιατί από εδώ δεν μαθαίνουμε αλήθεια για χάρη κάποιων επιχειρήσεων
Καταστροφική θα είναι η εξέλιξη για την υγεία μας αν καλύπτουν το κρούσμα

Ανώνυμος είπε...

βγηκε αυτος και εβγαλε την ειδηση για το κρουσμα.
ΑΛηθεια η πολτικη προστασια και ΤΟ ΚΥ ενημερωσαν πριν απο αυτο με καποιο τροπο ολους αυτους που ηταν στην κηδεια να μπουν σε καραντινα? τι σημαινει δλδ να μην το μαθει ο κοσμος? πως δλδ θα ενημερωνοταν ο κοσμος?
Περιμενουμε μια απαντηση απο την κουστοδια
Δλδ αν μεχρι την εξεταση του 2ου τεστ εβγαινε θετικο και ολοι αυτοι που ειχαν παει στην κηδεια ηταν ανεμελοι 2 ημερες τι θα γινοταν>?
Περιμενουμε μια απαντηση απο τον χαρδαλια της Αιγινας

Ανώνυμος είπε...

3:03 Υπάρχουν και άλλα που επίμελως καλύπτουν Δημος και Κέντρο Υγείας όπως επίσης και ο αιρετός που βγήκε στον Παπαδάκη!!!!!
Ένα είναι το σίγουρο ότι είναι για πολλές κλωτσιες όλοι τους !!!!
Προσωπικο ζητάνε φέρτε φέρτε ......
Τόσο προσωπικο μόνο για συνταγογράφηση?????γιατί ο κόσμος δεν πηγαίνει για τίποτα άλλο προς τα εκεί ......

Ανώνυμος είπε...

Το 2 τεστ είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία
Ποιο θα λάβουμε για σωστό ;
Το πρώτο η το δεύτερο ;
Και γιατί να είναι το δεύτερο το σωστό και όχι το πρώτο ;
Ποιος είναι αυτός που θα μας το πει υπεύθυνα ;
Από εδώ πάντως στην Αίγινα μην περιμένετε να μιλησει κανένας !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο 5:37 γιατί βλέπεις αυτοί που έκαναν το τεστ στο αεροδρόμιο και βγήκε θετικό δεν το εκαναν σωστά και ήρθε στην Αίγινα να του κάνουν στο κέντρο υγείας από εξειδικευμένους ιατρούς και να βγει αρνητικό
Φυσικά το αρνητικο θα πάρουμε αυτό μας βολεύει !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο 5:37 γιατί βλέπεις το πρώτο τεστ που έγινε στο αεροδρόμιο και βγήκε θετικό δεν έγινε σωστά ήρθε στην Αίγινα και έγινε δεύτερο από εξειδικευμένους γιατρούς στο κέντρο υγείας και βγήκε αρνητικό
Έτσι λοιπόν εμείς το αρνητικό θα πάρουμε αυτό μας βολεύει !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρωινό του Αντ1 έκανε σύνδεση με την Αιγινα.
Εκεί είδα ένα μικρό παιδάκι που με την στάση του ήταν σαν να εκλιπαρουσε από τον ανταποκριτή του καναλιού, να του δώσει το μικρόφωνο να μιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι θέλησαν να καταστρέψουν τις ΗΠΑ σε 16 χρόνια.
Άλλοι κατέστρεψαν την Αιγινα σε 16 ώρες.