Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020

Π.Ο.Υ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ


Υπό την προστασία της θεότητας Σίβα συνεδριάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του Ταντρος. Προφανώς οι συμβολισμοί έχουν την σημασία τους.(εδώ).
Στην τηλεδιάσκεψη των G7 (16-4-2020)  προεδρεύοντος του προέδρου Τραμπ συζητήθηκε η επανεξέταση της οικονομικής ενίσχυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το οποίο οι  G 7 ενισχύουν με  περισσότερα από 1 τρις δολάρια ετησίως (εδω).
Στην ενημέρωση του τύπου στις 15 Απριλίου 2020 ο Τραμπ μεταξύ άλλων είπε " Η αλήθεια είναι υπόθεση ζωής και θανάτου. Στην βασική του υποχρέωση (σωστή και έγκαιρη ενημέρωση και όχι συγκάλυψη), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απέτυχε. Μέχρι να παραδεχθεί τα λάθη του και να τα διορθώσει, οι ΗΠΑ σταματούν την χρηματοδότησή του. Ίσως ο Π.Ο.Υ να μεταρριθμιστεί, ίσως όχι, εμείς θα παρακολουθούμε". (εδώ)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα αιακέ και καλή ανάσταση. Γιατί ο παγκοσμιος οργανισμός υγείας ο επαονομαζόμενος Π.Ο.Υ μου θυμίζει έντονα τον δήμο αίγινας. ο αιθίοπας προεδρος θα μπορούσε να είναι ο γιαννάκης ο μπροστινός, οι κινέζοι θα μπορούσαν να είναι όλος ο συφερτός της fish market και παει λέγοντας. θα το ξαναπω για μια ακομη φορα. επειδη εχουμε μπλεξει πολύ ασχημα ας σκεφτουν όσοι βλέπουν τον γκρεμο να συσπειρωθουν γιατι το 2023 ειναι κοντα.

Ανώνυμος είπε...

11:57 Θα στο πούμε άλλη μια φορά δεν κάνεις γι αυτό που θέλεις να γίνεις...
Γύρω από ποιον να συσπειρωθούμε δε μας είπες !!!!!
Ακόμα και σήμερα μεγάλη Παρασκευή βλακείες λες !!!!
Ο κόσμος σε εχει καταλαβει για αυτό η πορεία σου είναι φθίνουσα...
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να εχεις!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11,57 Καλά σου λέει ο 12.50. Το πράγμα φαίνεται καθαρά εδώ και πολλές δεκαετίες και για σένα και για τους ψηφοφόρους της Αίγινας. Άλλες επιλογές υπήρχαν αλλά το κοπάδι ήταν πάντα κατευθυνόμενο. Με κάτι γραμμάρια καφέ, μια γαλοπούλα, ένα κομμάτι κρέας, ένα σβήσιμο σε λογαριασμό νερού, ένα ρουσφέτι από τον βουλευτή του ισλαμολάγνου κόμματος, και ένα τηλεφώνημα από το βουλευτή του κόμματος της αθείας, η Αίγινα βγάζει δήμαρχο. Δήμαρχος 11,57 δεν βγαίνει αυτός που μπορεί να λύσει τα προβλήματα του τόπου. Δήμαρχος βγαίνει αυτός που θα κρατάει το φανάρι για να γαμπρίζουν κάτι τελειωμένοι γέροι που αν δεν έχουν αξίωμα ή δεν πληρώσουν πολύ ακριβά, φως κάτω από σουτιέν δεν βλέπουν.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως όπως τα λέει ο 1:35.Δυστυχώς 12:50 σε εχουμε παρει χαμπάρι κι εσένα και τους ομοίους σου.Στο εχω ξαναγράψει αλλά δεν θες να το καταλάβεις.Το προσδόκημο του προστάτη σου πτερωτού είναι μικρό.άλλωστε ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην κατέβει ούτε το 2023.κι αν κατέβει θα παει πάλι στον πάγκο όπως πήγε όταν είχε στηρίξει κουκούλη.ο αντώνης θεωρώ πως μετά από μια μακρά πορεία στο παρασκήνιο (χρόνια θιασώτης των διοικήσεων γκότση) και 9 χρονια αντιδημαρχίας νερού θα κρεμάσει κι αυτός παπούτσια. ο δήθεν αγοραφοβικός φαρμακοτρίφτης που έχει συγκεντρώσει όλα τα δημοτικά ΤΑΜΕΙΑ υπό την διαχείριση του κάποια στιγμή θα χάσει.υπήρξε το 2019 μια κινηση οσοι εβλεπαν το γκρεμο να στήριζαν τον γαλαρο. δυστυχως πήγε στον κουβά.επίσης ηταν αδικο που ο θεοδωράκης δεν έβγαλε μια δυο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτά όμως έγιναν το 2019.Το 2023 τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά ελπίζω.Επίσης κατι τελευταιο προς ώρας. Τα κοοματικά γραφεία των βουλευτων της νδ στην α πειραια και η τοπική της στην αιγινα δούλεψαν όλοι υπέρ του γιαννάκη. ο καθένας για τους δικούς τους λόγους.Το 2023 όλα θα είναι διαφορετικά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. και δεν το λεω εγώ. το λεει ο κολητός της κυβερνησης Γιώργος Τράγκας.Σε πρόσφατη ανάλυση του είπε πως η νδ και ο μητσοτάκης θα έχουν μεγλαλη φθορά μετά την κρίση του κορωναιου.12:50 η κοινωνική σου αμορφωσιά κάνει μπαμ γι αυτό και στις επόμενες δημοτικές μάχες κράτα πιο μικρό καλάθι και κατέβα λίγο από το καλάμι σου

Ανώνυμος είπε...

2.56 Μάλλον κάτι σου έχει διαφύγει. Το πολιτικό παιχνίδι έχει παραβατικές συμπεριφορές έντονη διαφθορά ακόμα και εγκληματικές ενέργειες. Μια εκλογική ήττα δεν σημαίνει ασυλία. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ατιμωρησία. Μάλλον δεν γνωρίζεις τους κανόνες του παιχνιδιού. Όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις κάποιον ή ακόμα και να τον σκοτώσεις, πρέπει να πετύχεις τον στόχο σου. Η αποτυχία δεν σημαίνει τίποτα.Δείχνει την απειρία σου και την ανικανότητά σου. Κανένας δεν φεύγει από το παιχνίδι ατιμώρητος. Λάθος να νομίζεις ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στις εκλογές. Οι εκλογές είναι για τους κουτούς. Αυτές είναι απλά η βιτρίνα για δουλειές. Κανένας δεν απομακρύνεται χωρίς να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ούτε υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά 2:56 ούτε για ανάγνωση δεν είσαι ικανός δες τη γραφή ο 1:35
Το ότι εισαι Παιδί της ΝΔ αλλά σε καμμία εκλογική αναμέτρηση δεν σε υποστήριξαν 2:56 αυτό πώς δικαιολογείται ; Ένταξη δε θέλω να σε στεναχωρήσω άλλο μεγάλη Παρασκευή αλλά καλού κακού κάνε και ένα πλάνο για το 2027 να σου βρίσκεται

Ανώνυμος είπε...

Η επιτροπή υγείας του νησιού θα μπορούσε να παρευρίσκεται κατά την αφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Αίγινας και να ελεγχει τους επιβάτες κατά πόσο είναι νόμιμοι η όχι για να βοηθήσουν και τον δήμο..
Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί το νησί και έπονται οι τηλεδιασκέψεις.. Ωραία κύριοι πήρατε κάποιες αποφάσεις και????? Ποιος θα τις υλοποίησει???
Την επιτροπή υγείας της Αίγινας περιμένανε με τις πρότασεις της να τρέξουνε....

Ανώνυμος είπε...

Καλή η πρόταση του 5:29 να η ευκαιρία για τους ιατρούς που θέλουν να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό
Εθελοντισμο μπορούν να κάνουν και στον τόπο που τους θρεφη γιατί για αλλού !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξέρω το ποιος παρακολουθεί τις αφίξεις των επισκεπτών στο λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

τελευταια ανεπιβεβαιωτη δημοσιογραφικη πληροφορία. οσοι αθηναιοι εχουν φτασει τις τελευταίες μερες στο νησί αποβιβάζονται με θαλάσσιο ταξί στην περιοχή του τούρλου. αν ισχύει κατι τετοιο πρεπει να πέσουν κεφάλια

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το απογευμα αν 4 ατομα στο λιμανακι στο λεοντι κατα τα αλλα το λιμενικο κοβει βολτες στην παραλιακη!!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το απογευμα αν 4 ατομα στο λιμανακι στο λεοντι κατα τα αλλα το λιμενικο κοβει βολτες στην παραλιακη!!