Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Αναμένοντας τα χειρότερα οι καταστηματάρχες του Μανχάταν της Νέας Υόρκης οχύρωσαν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους .
Στις 25 Μαρτίου 2020, ερευνητής του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης ρώτησε 25 έγκριτους επιδημιολόγους "πόσους θανάτους περίμεναν από την πανδημία του κορωνοιού στις ΗΠΑ". Η απάντηση ήταν 245.000.
 Τις ίδιες εκτιμήσεις είχε δώσει και το (από τον Bill Gates χρηματοδοτούμενο) μοντέλο του Ινστιτούτου Υγείας, Μετρήσεων και Εκτιμήσεων (ΙΗΜΕ) του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον .
Σήμερα, το ίδιο ινστιτούτο αναθεώρησε τις εκτιμήσεις του και υπολογίζει ότι μέχρι 4 Αυγούστου 2020 οι αναμενόμενοι από την πανδημία θάνατοι υπολογίζονται σε 60.000 δηλαδή κατά 75% λιγότεροι από τις αρχικές εκτιμήσεις βάση των οποίων λήφθηκαν τα γνωστά πλέον σε όλους δρακόντια μέτρα με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην οικονομία.
Σκοπός των δραστικών μέτρων ήταν να μειωθεί η καμπύλη. Το "μένουμε σπίτι" και κρατάμε αποστάσεις είχαν συνυπολογιστεί στο μοντέλο των αρχικών εκτιμήσεων. Οι λόγοι για τους οποίους οι αρχικές εκτιμήσεις έπεσαν τόσο έξω, πρέπει να αναζητηθούν αλλού.
Ως αποτέλεσμα των μέτρων στις ΗΠΑ ήταν 17.000.000 εργαζόμενοι χωρίς δουλειά και μέτρα στήριξης που ανέρχονται σε 2 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των ΗΠΑ, οι θάνατοι για το 2018 ανά αιτία ανέρχονται σε
Γρίπη 61,000
Ναρκωτικά 67.000
Αυτοκτονίες 50.000
Αλκοόλ 88.000
Διαβήτης 83.000
Καρκίνος  606.000
Για καμία από τις παραπάνω αιτίες η κυβέρνηση δεν έχει κλείσει την οικονομία.
Αξίζει λοιπόν να αναρωτηθούμε γιατί τα ΜΜΕ σπείρουν πανικό σε μιά προσπάθεια προώθησης μέτρων κοινωνικού ελέγχου . Για ποιο λόγο απορρίπτουν φάρμακα κατά της μαλάριας τα οποία φέρνουν αποτέλεσμα και προωθούν ως λύση τον μαζικό εμβολιασμό από ένα εμβόλιο που θα εμφανιστεί σε 18 μήνες.
Εν τέλη, ας αποφασίσουμε μόνοι μας για το καλό μας. Οι όποιοι δήθεν φιλάνθρωποι ας κρατήσουν τα αμφιβόλου σκοπού εμβόλια για τον εαυτό τους. (εδώ)
και (εδώ)

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

. Τις ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για απόκτηση κρατικών πινακίδων για το ασθενοφόρο που πρόκειται να έρθει στην Αίγινα μετά την δωρεά του Ωνάσειου έπειτα από ενέργειες του γιατρού Πολυδώρου χειρίζεται αποκλειστικά η τεχνική υπηρεσία της 2 ης ΔΥΠΕ Πειραιώς κ Αιγαίου και όχι το γραφείο του Δημάρχου μας....αναμένεται δελτίο τύπου από την Διοίκηση της ΔΥΠΕ =
Όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες σχετικά με την ημερομηνία που θα έρθει το ασθενοφόρο στο νησί ...
Αυτή είναι η αλήθεια κ Δήμαρχε!!!!
Με ξένα κόλυβα μην κάνεις τον μάγκα άλλοι έτρεξαν για αυτό μην καπηλεύεστε τον μόχθο των άλλων

Ανώνυμος είπε...

!!!!!Καπηλευεστε τον μόχθο των άλλων !!!!! Πω πω πω βαρυγδουπες έκφρασης
Κι εσύ βρε δήμαρχε δεν αφηνης τίποτα να πέση κάτω . Άσε και Κατή για τους άλλους!!
Μονοφαγας μωρέ αδελφακη μου κι εσύ
Δύο χρόνια για να βγουν δύο γ......ες πινακίδες κράτος δυπε αλλά ξέχασα η δυπε άλλαξε τώρα είναι ΝΔ πρώτα ήτανε συριζεοι να τους χαιρομαστε

Ανώνυμος είπε...

3 43 την όλη διαδικασία παρακολούθησε ο ........... και ο .........

Ανώνυμος είπε...

σχετικά με το υλικό που έστειλε η Περιφέρεια για την Αίγινα το έστειλε για το Κέντρο Υγείας το Νοσοκομείο Αγ.Διονυσιος την Αστυνομία το Λιμεναρχείο κ για κάθε κρατική υπηρεσία. Την διανομή του υλικού (γάντια μάσκες αντισηπτικά) τα ανέλαβε ο Δήμαρχος να τα παραδώσει στις υπηρεσίες σύμφωνα με την κατάσταση ποσοτήτων που έλαβε από την Περιφέρεια.
Αυτός όμως τα μοιράζει γύρω γύρω σε μάρκετ καφέ στους δρόμους στο λιμάνι υλικό που ανήκει στις δημόσιες υπηρεσίες του νησιού μας....
Καλό θα ήταν κ Δήμαρχε να κάνετε προβολή με δικά σας υλικά αφού ο Δήμος μας επιχορηγήθηκε με 20000 Ευρώ για τον ίδιο σκοπό.....
Με ξένα κόλλυβα δεν κάνουν μνημόσυνα στο χωριό μου Γιάννη μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

3:43 Μου θυμίζεις έναν υποψήφιο δήμαρχο που σωνει και καλά θέλει να έχει την τύχη ενος άλλου αείμνηστου υποψηφίου δημάρχου ονοματι Μερκούρη τον θυμάσαι?????

Ανώνυμος είπε...

Για νοσοκομείο αγ διονυσιος δεν ήρθε υλικό από την περιφέρεια γιατί δεν είναι δημόσια υπηρεσία . Και κόψε το !!!!ξένα κόλλυβα !!!!!! Μια φορά το λέμε μας πήρανε χαμπαρι

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινωση Τοπικης ΝΔ οτι με ενεργειες της ηρθαν τα υλικα για τις Υπηρεσιες Τελικα οι ενεργειες τινος ηταν Της Τοπικης του Δημαρχου του Περιφεριαρχη της Αντιπεριφεριαρχου γιατι απο οσα διαβαζω το Υπουργειο Εσωτερικων τα μοιρασε σε ολες τις περιφερειες για να δοθουν στους Δημους και να μοιραστουν Με ξενα κολυβα......κλπ Ενας σοβαρος πιστευεται οτι σας πιστευει Δεν νομιζω Εχετε γινει γραφικοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την κατάσταση ποσοτήτων όπως μας λέει ο 5:02 να ενημερώσετε την επιτροπή υγείας του νησιού ότι τώρα μάσκες και αντισηπτικό εχη το κέντρο υγείας

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο προκαλούν οι εκπρόσωποι του Δήμου μας ο Γιάννης μοιράζει αντισηπτικά και ο Μήτσος με τον Παναγιώτακι βγάζουν ευχαριστήρια επιστολή σαν εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι τα αντισηπτικά μοιράστηκαν στις δημόσιες υπηρεσίες κ στα μοναστήρια...αλληλοκαρφωματα μεταξύ τους βλέπω τι έγινε ρε παιδιά από τον πρώτο χρόνο άρχισαν τα όργανα???

Ανώνυμος είπε...

4:46 καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο ο Πελεκάνος καλά τα γράφει .
Φιτζι καλά τα λες γράψε και άλλες αλήθειες

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά μήπως έπρεπε το υγειονομικό υλικό να το αναλάβει η επιτροπή υγείας??? Λέω εγώ τώρα αλλά μάλλον δεν υπάρχει τελικά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά μήπως έπρεπε το υγειονομικό υλικό να το αναλάβει η επιτροπή υγείας??? Λέω εγώ τώρα αλλά μάλλον δεν υπάρχει τελικά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μοίρασαν το υλικό να κρατήσουν ημερομηνία και ποσότητα για να δούμε μεχρι πότε θα υπάρχη στης υπηρεσίες αυτές . Ο νοων νοειτω
3:43 κάνε και κάτι χρησιμο

Ανώνυμος είπε...

Βρε 7:05 πελεκάνος είναι ο Φίτζι ;

Ανώνυμος είπε...

Στο manifesto.gr διαβασα κατι που αδυνατω να το πιστεψω. Λεει λοιπον πως εχθες βουλευτης ταξιδεψε απο Πειταιά στην Αιγινα και εβρισε λιμενικους που του εκαναν ελεγχο και μαλιστα ηταν παρων και ο δημαρχος Γ. Ζορμπας. Δήμσρχε ειναι αληθεια?

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά γιατί σας χαλαει που ο δήμαρχος έκανε τη διανομή του υγειονομικού υλικού εδώ ο πρωθυπουργος προχθές έκανε στη σωτηρία . Σόου και ξερό ψωμι

Ανώνυμος είπε...

7.43 Στην Αίγινα υπάρχει μόνο Δήμαρχος οι υπόλοιποι γλάστρες!!!!
Ο δήμαρχος ψεκάζει ο δήμαρχος μοιράζει ο δήμαρχος ελέγχει στα λιμάνια ο δήμαρχος παντού οι υπόλοιποι που βρίσκονται?
Μόνο το κανάλι προβολής του τον ακολουθεί παντού για ;;;;;;
Η απάντηση θα δοθεί την Μεγάλη Τετάρτη

Ανώνυμος είπε...

ότι και να λέτε ότι και να γράφετε ο Φιτζι σας ποναει μέχρι και Μερκούρη τον λέτε για να δείξετε οτι δεν θα γινει ποτε δήμαρχος αλλα ο Μερκουρης ηταν καλυτερος απο αυτούς που ειχαν βγει δήμαρχοι γιατι έλεγε αλήθειες ενώ εσείς θέλετε ψεύτες και παραμυθατζήδες .
Φίλιππε προχώρα καλά τα γράφεις

Ανώνυμος είπε...

Στου Μπαρου είχε καθίζηση το οδόστρωμα την όλη διαδικασία παρακολούθησε ο Ζορό και ο Ελ Καντιλιέρος

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό 8:09 θα μεινει στην αντιπολίτευση για να λέει πάντα την αλήθεια .Τώρα τα λες καλά . Μακάρι να έλεγε και στη δουλειά του αλήθειες

Ανώνυμος είπε...

Τιμή του Φίλιππα να τον παρομοιάζουν με τον Μερκούρη
Όπως ο Μερκούρης έτσι και ο Φίλιππας σημαία του έκανε την αλήθεια και πολεμαει το άδικο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Στεναχωριέμαι τώρα με το κλείσιμο των εκκλησιών που θα πηγαίνει κάθε βράδυ ο Πελεκάνος?