Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, στοιχεία της οποίας παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, το φως του ήλιου σε θερμοκρασίες καλοκαιριού σκοτώνει τον κορωνοιό σε 2 λεπτά (εδώ)
Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο κορωνοιός θα υποχωρήσει το καλοκαίρι λόγω ανόδου της θερμοκρασίας. Το αν θα επανέλθει ίσως να εξαρτηθεί από τον βαθμό επιτηδευμένης τρομοκρατίας που διοχετεύουν τα ΜΜΕ στο ευρύ κοινό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 3/4/2020 το Aegina Portal μας ενημέρωσε ότι"Εντατικοποιούνται το επόμενο διάστημα οι έλεγχοι σε οχήματα, επιβάτες και συνοδούς, που ταξιδεύουν με τα πλοία της γραμμής από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Αίγινας. Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς. Ο κ. Ζορμπάς, μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη, παρακολούθησαν σήμερα το πρωί την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας."
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο κ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ 16 30, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΟΡΘΗ ΟΔΟ.
ΣΕΝΑΡΙΟ 1: Ο κ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ(ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ)
ΣΕΝΑΡΙΟ 2: ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΟΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
ΣΕΝΑΡΙΟ 3: Ο κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

(Είμαι ο 6 44) Σύμφωνα με δημοσιευματα, σχηματίστηκε εκ νέου δικογραφία εις βάρος του κ. Βαρουφακη, και μάλιστα ήταν παρόν και ο κ. Δήμαρχος.
Μπράβο τόσο στο Λιμενικό οργανο όσο και στον κ. Δήμαρχο όπου συνεχίζουν την παρακολούθηση των επιβατών των πλοίων.

Ανώνυμος είπε...

Αστείευεσαι βέβαια,το κεντρικό λιμάνι φύλαγαν τα υπόλοιπα Μπάουερ σκύλοι αλεστε,και μπήκαν ορδές σκύλων γι'αυτό πήγαινε να σε ενημερώσουν καλύτερα και ρώτα τους για τον αγκιστριωτη και τον περδικιωτη άντε φερέφωνο του Ιωάννη!!

Ανώνυμος είπε...

11:09 Μπράβο στο όργανο που έκανε καλά τη δουλειά του αλλά την έκανε μισή
Δικογραφία πρέπει να γινη επίσης στους συναδέλφους του στον Πειραιά στα εκδοτήρια εισιτηρίων στον Πειραιά και σε περίπτωση που δεν βγαζη εισιτήριο στο πλοίο για πλημμελη ελεγχο

Ανώνυμος είπε...

11 36 πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πώς καταλαβες ότι ειμαι φερέφωνο του δημάρχου.
Αγαπητέ ο τρόπος σκέψης σου ξεπερνα τα όρια του νησιού.
Αξιοποίησε το.

Ανώνυμος είπε...

8.05 ήσουν φερέφωνο του Ιωάννη στις εκλογές δεν μπορούσες να κάνεις και αλλιώς,τι σε ετσουξε απο τα δύο το σχόλιο για τον αγκιστριωτη η για τον περδικιωτη;θα επανέλθω..