Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΠΟΥ & BILL GATES

"Έχουμε απορρίψει το προγνωστικό μοντέλο μετάδοσης του κορωνοιού των Bill Gates/ Κέντρου Ελέγχου Μολυσματικών Ασθενειών/ Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και πλέον δουλεύουμε με πραγματικά στοιχεία. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο Αμερικανικός λαός είναι ότι με βάση τα πραγματικά δεδομένα οι  επιχειρήσεις μπορούν να ανοίξουν από τις αρχές Μαΐου 2020".
Αυτά είπε στην ενημέρωση για τον κορωνοιό στις 13 Απριλίου 2020 ο Γενικός Χειρούργος των ΗΠΑ Jerome Adams. (Ηχητική συνέντευξη εδώ)
Να τονίσουμε ότι η παγκόσμια οικονομία έχει κλείσει εξ αιτίας των προγνώσεων του συγκεκριμένου μοντέλου και της βούλησης των δημιουργών του για υποχρεωτικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ως εκ τούτου η απόφαση του προέδρου Τραμπ να αποσύρει την χρηματοδότηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και η αντίθεση του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Bill Barr στους εμβολιασμούς (εδώ), είναι όχι μόνο ορθές αλλά και απόλυτα αιτιολογημένες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γράφεις εν μέσω αυτής της κατάστασης; Απόλυτα αιτιολογημένη η αποκοπή της χρηματοδότησης στον ΠΟΥ; κάνεις πλάκα;

Που ακριβώς βρήκες τις επί λέξει οι δηλώσεις του Adams στις 13.04? ελεύθερη μετάφραση κάνουμε για να ταϊσουμε σανό ή γράφουμε μυθιστόρημα;

'...Surgeon General Jerome Adams said Friday "most of the country" will not be able to reopen by May 1, despite suggestions from some Trump administration officials that next month may be a time to revisit strict social distancing guidelines...'

"Once we get past this thirty days, some places around the country can think about reopening," Adams said on Fox News, referring to the 30-day period for the White House social distancing guidelines.

Asked about Dr. Anthony Fauci's comments about maintaining social distancing restrictions, Adams said, "now is the time to continue to lean into this (social distancing)."

"There are places around the country that have seen consistently low levels, and as we ramp up testing and can feel more confident that these places actually can do surveillance, and can do public health follow-up, some places will be able to think about opening on May 1," he said. "Most of the country will not, to be honest with you, but some will."

“I feel confident that some places will start to reopen in May and June. Other places won’t; it will be piece by piece, bit by bit, but will be data-driven,” he said.

Εξήγησε από που προκύπτει ότι θα ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις από αρχές Μαϊου.

Και τέλος, θεωρείς περισσότερο αρμόδιο να μιλά για έναν ιό, τον επικεφαλή λοιμοξιωλόγο της χώρας και του προέδρου που τόσο θαυμάζεις, ή εναν στρατιωτικό γιατρό με ειδικότητα αναισθησιολόγου;

Για τα εμβόλια ασχοίαστο...

Ανώνυμος είπε...

8,25 Ο Τραμπ κατεβάζει το Ιππικό: Ο Αρχι-Χειρουργός του Στρατού Άνταμς τελειώνει την καραντίνα


Η Task Force των ΗΠΑ για τον Κορονοϊό απέρριψε τελεσίδικα το πρότυπο εξάπλωσης της μόλυνσης που υποστήριξε ο Μπιλ Γκέιτς και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, επί τη βάσει πραγματικών δεδομένων.


Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον καλλιεργούμενο φόβο του συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, Δρος Φάουτσι και του Μπιλ Γκέιτς που έχουν δώσει τα ρέστα τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, απειλώντας το κοινό ότι οι επιχειρήσεις ενδέχεται να μην ανοίξουν ξανά για έξι μήνες έως ένα έτος, εκτός εάν οι κυβερνήσεις αγοράσουν τα εμβόλιά τους.


Κίνηση ματ του Τράμπ. Εδώ, ο Μητσοτάκουλας, κρατάει ακόμα τον "δεξιό ψάλτη" και τον "τραμπούκο σερίφη"...

Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος είπε...

WASHINGTON DC – Σε μια εντυπωσιακή εξέλιξη, ο Αρχηγός Χειρουργός του Στρατού των ΗΠΑ Τζερόμ Άνταμς (Jerome Adams) εξήγησε σε συνέντευξή του στο ζωντανό ραδιόφωνο XM ότι η Task Force των ΗΠΑ για τον Κορονοϊό απέρριψε τελεσίδικα το πρότυπο εξάπλωσης της μόλυνσης που υποστήριξε ο Μπιλ Γκέιτς και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, επί τη βάσει πραγματικών δεδομένων.


Εξήγησε στον οικοδεσπότη της εκπομπής Breitbart News Daily, τον Άλεξ Μάρλοου (Alex Marlow), ότι με βάση τα νέα δεδομένα, οι επιχειρήσεις θα αρχίσουν να ανοίγουν ξανά το Μάιο, ενώ άλλες τον Ιούνιο.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον καλλιεργούμενο φόβο του συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, Δρος Φάουτσι και του Μπιλ Γκέιτς που έχουν δώσει τα ρέστα τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, απειλώντας το κοινό ότι οι επιχειρήσεις ενδέχεται να μην ανοίξουν ξανά για έξι μήνες έως ένα έτος, εκτός εάν οι κυβερνήσεις αγοράσουν τα εμβόλιά τους.

Σύμφωνα με τον Δρα Άνταμς:
“Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί είναι ότι έχουμε πραγματικά δεδομένα και επομένως παρακολουθούμε αυτά τα δεδομένα”.

Μέχρι αυτή την στιγμή, η Ομάδα Εργασίας ενάντια στον Κορονοϊό εργαζόταν επί τη βάσει μοντέλων πρόβλεψης που είχαν δημιουργηθεί από τον Μπιλ Γκέιτς και τον ΠΟΥ.

Σε αυτά τα φουσκωμένα, μοντέλα «βασισμένα στο φόβο», οι θάνατοι εκατομμυρίων παγκοσμίως και εκατοντάδων χιλιάδων στην Αμερική ήταν ψωμοτύρι. Ήταν τα μοντέλα αυτά που χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για αυτό που πολλοί εμπειρογνώμονες χαρακτήρισαν «εξαιρετικά δυσανάλογη αντίδραση» στον κορονοϊό.

Προηγουμένως, η ομάδα εργασίας εργάζονταν με προγνωστικά μοντέλα, τα οποία συχνά επικρίθηκαν λόγω της τάσης τους να υπερβάλλουν την πιθανή επίδραση του ιού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα μοντέλα που προβλέπουν τους θανάτους εκατομμυρίων και εκατοντάδων χιλιάδων στην Αμερική φαίνεται να υπερβάλουν, καθώς τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο δείχνουν ότι οι θάνατοι κυμαίνονται πολύ χαμηλότερα.

Ο Adams είπε ότι τα δικά τους μοντέλα υπέλαβαν δεδομένα από διαφορετικούς πολιτισμούς και μέρη σε όλο τον κόσμο, αλλά κατάφεραν να παρακολουθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια τι θα μπορούσε να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση πραγματικά δεδομένα που συγκεντρώθηκαν σε μέρη όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη.

«Παρακολουθούμε αυτά τα δεδομένα κάθε μέρα και δίνουμε αυτά τα δεδομένα στις κοινότητες, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες και έξυπνες αποφάσεις σχετικά με το πότε και πού θα ανοίξουν ξανά», είπε.

Ένας σημαντικός δείκτης για τις κοινότητες που επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά, είπε ο Adams, ήταν τα πραγματικά δεδομένα δοκιμών και όχι ένα μοντέλο πρόβλεψης.

“Είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρη θα αρχίσουν να ανοίγουν εκ νέου τον Μάιο και τον Ιούνιο. Άλλα μέρη δεν θα ανοίξουν ακόμα: θα είναι βήμα προς βήμα, “bit by bit”, αλλά θα είναι καθοδηγούμενο από δεδομένα”, είπε.

Ο Adams επαίνεσε τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη, οι οποίες έκλεισαν τα σύνορά τους νωρίς, όπως έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε ταξιδιώτες από την Κίνα. Αλλά είπε ότι υπάρχουν μαθήματα που έλαβαν όλοι και στην περίπτωση αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Αιακε, αληθεύει ότι ο δημιουργήθηκε νέα υπηρεσία στον δήμο με την ονομασία "Πορτα-πορτα";
Μήπως γνωρίζεις το ποιος θα την παρακολουθεί;

Ανώνυμος είπε...

4500 νεκροι σήμερα στη Αμερική και εμείς παίζουμε το κρυφτουλη με το κράτος να κοροϊδέψουμε να εξαπατησουμε να πάμε που???
Εχουμε λέει μόνο 150 νεκρούς γιατί πήραμε μέτρα!!!!
Βρε πια μέτρα τυχεροι είμαστε μας λυπάται ο Θεός δε τους βλέπεται ολοι στην Αίγινα??
Ευθύνες ποιοι έχουν που μαζεύεται ο κόσμος???
Αρχικά το πρακτορείο που βγαζει τα εισιτήρια και το λιμεναρχείο στον Πειραιά..
Μετά ο δήμος αν τους εχει χορήγησει βεβαίωσεις μονίμου κατοικιας.
Αν έρθουν τελικά στην Αίγινα ας υπάρχει ομάδα εθελοντών που να την εχει φτιάξει ο δήμος να κάνει έλεγχο και να ξαναφευγουν με το ίδιο πλοίο δεν μπορεί το κράτος να εχει ένα χωροφύλακα σε κάθε πολίτη .......
Λύσης υπάρχουν θέληση δεν υπάρχη

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο εχη ο 9:09 πρέπει να πάρουμε εμείς τη τύχη μας στα χέρια μας γιατί οι διοικούντες κάνουν μονο οτι εχη να κάνη με ψήφους και όταν λέω διοικούντες πιανει και την αντιπολίτευση μη νομίζουν ότι είναι άμοιρη ευθυνών το ξύλο θα το φανε και αυτοί δε τη γλιτώνουν τελειώσανε τα λόγια

Ανώνυμος είπε...

8:43 το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα την παρακολουθει το πρόβλημα είναι ότι δεν εχη καμία διαφορά με την !!! Βοήθεια στο σπίτι !!!που ήδη υπάρχη Και είναι παρκαρισμένη στο κέντρο υγείας . Οπότε πας στο κέντρο υγείας εκεί είναι !!!