Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥ

Κάθε γωνιά της Αίγινας και χωματερή, φαίνεται να είναι το "μοτο" της νέας διοίκησης. Ο χώρος στην θέση Μπαρού μετατράπηκε σε χωματερή. Προφανώς θα υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες άδειες για αυτή την ενέργεια εκτός εάν η δημοτική αρχή εκμεταλλεύεται το καθεστώς απαγόρευσης για να καλύψει ενέργειές της.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένεις από τους Μερκούρηδες που μας διοικούν να δούμε προκοπή

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου έναν λογο που ο κάθε Χ Ψ Γιάννης με ένα ή με 2 Ν δεν θα σας κανει την ζωη ανω κατω από εδώ και στο εξης???

Ανώνυμος είπε...

Την δεκαετία του 90 ανθούσε στα νυχτερινά μαγαζιά το επάγγελμα του πορτιερη.
Μια από τις δουλειές του ήταν και να παρακολουθεί το μαγαζί.
Το συμπεριφορά είναι το εξης:
Μία φορά "πορτιερης"
Πάντα "πορτιερης"

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ? ΣΤΗΝ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

O k. Δήμαρχος προφανώς έχει παρεξηγήσει το ρόλο του. Αντί να κάνει τον πορτιέρη στο λιμάνι και να κάνει ντελίβερι μπουκαλάκια Ντετόλ πρέπει να ασχολείται με πιο επιτελικά πράγματα, τη διάθεση των αδρανών, το περιβάλλον, την προβολή του Νησιού στο ιδιαίτερο καλοκαίρι που έρχεται κλπ Εκτός αν είναι όπως λένε "μπροστινός" και έχει εκχωρήσει τη Διοίκηση σε άλλον ή άλλους. Για το θέμα του Μπαρού η Κοινότητα Μεσαγρού (που τον έκανε Δήμαρχο) δεν θα τον συγχωρήσει. Πρέπει να παρέμβει άμεσα. Ο κύριος Μανολάκης ο Πρόεδρος τι έχει να πει;

Ανώνυμος είπε...

Στο Ρωμαικό Δίκαιο τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ χωριζονταν εκτος των αλλων και σε ετεροκινητα και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (π.χ δούλοι, ζωα κκπ.)Ο αείμνηστος λοιπόν καθηγητης Τριανταφυλλόπουλος, ρωτησε ατυχη φοιτητη. "Εσεις Κύριε συμφωνα με το Ρωμαικό Δίκαιο τι ΠΡΑΓΜΑ ειστε". Οπότε γεματος αυτοπεποιθηση ο ατυχης απήντησε.
"Αυτοκίνητο Κύριε καθηγητά"
Και ο Τριανταφυλλόπουλος. "Πολυ καλά.Ελάτε τον Σεπτλεμβριο, να μου πειτε ...τι μαρκα είστε".
Η διάκριση αφορουσε ΣΤΑ (εις τα) ΠΡΑΓΜΑΤΑ και όχι στους ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

11 45 Ή νέα αρραβωνιαστικιά έχει πολύ περισσότερα από την προηγούμενη.Αυτος είναι και ο λόγος όπου ο αρραβωνιαστικός εφάρμοσε το γνωστό κόλπο του στρίβειν δια του αρραβώνος.
Αυτό που δεν γνωρίζει ο αρραβωνιαστικός είναι ότι ή νέα αρραβωνιαστικιά νιώθει ήδη προδομένη και αναζητεί νέο γαμπρο πλέον.
Το αποτέλεσμα θα φανεί το 2023.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του Μεσαγρού δεν λέει τίποτα δεν βγάζει κορόνες όπως στις εκλογές και αργότερα στα θελήματακια που του έκανε ο Ιωάννης! Άλλωστε με τις πλάτες αυτού βγήκε πρόεδρος!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν σας έχει ανάγκη τους πήρε τους ψήφους γιατί να ασχοληθεί με του Μπαρού που βρωμάει,με το νερό που δεν πίνεται,με το σταθμό των αυτοκινήτων εκεί τα κλαδιά και άλλα υλικά έχουν φτάσει ως έξω κατά τα άλλα έβγαινε στο πόρταλ μαζί με τον αντιδήμαρχο που είναι εξαφανισμένος και δήλωναν θα φύγει σε ένα μήνα το πολύ το μηχάνημα!