Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Ο Γιάν(ν)ης κι εγώ (όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες) τελειώσαμε το ίδιο πανεπιστήμιο (ESSEX).
Ο  Γιάν(ν)ης έγινε σύμβουλος του Γεωργάκη Παπανδρέου που μας έβγαλε στο μνημόνιο. Θεωρήθηκε δε ως asset από τον Τσίπρα (που μετά βίας τέλειωσε κάποιο πανεπιστήμιο) για να βοηθήσει στο σκίσιμο του μνημονίου το οποίο τελικά όχι μόνο δεν σκίστηκε αλλά μας ταλαιπώρησε για διπλάσιο χρόνο από τον αρχικά προβλεπόμενο. Αποτέλεσμα των προσπαθειών τους είναι να φτάσουμε στην σημερινή πραγματικότητα του "Ξέρεις ποιος είμαι".
 Όποιος πιστεύει ότι η πολιτική ανέλιξη είναι τυχαία και συμπτωματική μάλλον δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα. Το "ποιος είναι"κάποιος  σύμφωνα με την προβολή του στο κοινό δεν έχει καμία σχέση με το "ποιο ρόλο παίζει" ως γρανάζι του συστήματος που υπηρετεί. Η κραυγή αγωνίας "Ξέρεις ποιος είμαι" σε καμία περίπτωση δεν γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του είναι και του φαίνεστε.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις (φωνάζει η φωτογραφία). Πιστός στις αρχές των ανοικτών συνόρων που υπηρετεί δεν δέχτηκε να ελεγχθεί από τον λιμενικό στο λιμάνι.
Οι μετανάστες πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα. Το λέει και ο Σόρος με τα ιδρύματα του οποίου ο Γιάν(ν)ης, ο Γιωργάκης Παπανδρεόυ αλλά και η οικογένεια Μητσοτάκη έχουν καλές σχέσεις.
Την ώρα που το λιμενικό σταμάτησε τον Γιάν(ν)η για να ελέγξει τα στοιχεία του, ο Ελληνικός λαός έχει διαταχθεί να "μείνει κλεισμένος σπίτι του" για να προφυλαχθεί από έναν "αόρατο εχθρό". Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ιδρύει hot spots ανά την επικράτεια και μεταφέρει παράνομους μετανάστες για τους οποίους δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας υγειονομικός έλεγχος. Προφανώς αυτούς δεν τους αγγίζει ο "αόρατος εχθρός" ή κάτι άλλο συμβαίνει. Τα δε ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με τον Γιάν(ν)η δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για το πραγματικό διακύβευμα. Απλά αποπροσανατολίζουν το πόπολο δίνοντάς του τροφή άχρηστη και περιττή. (εδώ)
Για εμβόλιο μετά από 18 μήνες και επιστροφή στην κανονικότητα μετά από εμβολιασμό βάση του οποίου ο πολίτης θα έχει σχετικό πιστοποιητικό, έκανε λόγο ο αυτόκλητος σωτήρας της ανθρωπότητας και υπέρμαχος της δραστικής μείωσης του πληθυσμού της γης,  Bill Gates. (εδώ)
Εντελώς συμπτωματικά η Ελληνική κυβέρνηση προνόησε με τον νόμο 4675/2020 ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020   τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ελλήνων. (εδώ).
Προφανώς το ζητούμενο δεν πρέπει να είναι  το ποιος είναι ο καθένας αλλά το ποιον πραγματικά υπηρετεί   ποια συμφέροντα εξυπηρετεί . (εδώ).

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στον Γιαννάκη με το 2ν του είπε ο επικοινωνιολόγος του να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση για να πάρει επικοινωνιακούς πόντους.
Ποιός τον ήξερε τον Γιαννάκη εκτος Αίγινας πριν το επεισόδιο με τον Βαρουφάκη ; Κανείς
Τώρα έγινε γνωστός έχει εύκολο και γνωστό επώνυμο που συγκρατείται εύκολα. Πόντοι για τον δήμαρχο
Ο Βαρουφάκης επειδή είναι νάρκισσος έχει πολλές αντιπάθειες μόνο και μόνο που κοντραρίστηκε με τον Βαρουφάκη και άλλοι πόντοι
Δεν ήταν δίπλα στο περιστατικό - διάλογο μεταξύ Βαρουφάκη και λιμενικού που σημαίνει οτι δεν άκουσε τον διάλογο το "ξέρεις ποιός είμαι εγώ " κάλλιστα θα μπορούσε να είναι "είμαι ο βουλευτής Βαρουφακης αρχηγός του κόμματος ΜΕΡΑ25" τι βολεύει αυτούς που θέλουν να θάψουν τον Βαρουφάκη μα φυσικά το ξέρεις "ποιός είμαι εγώ" ποιός το επιβεβαιώνει ο Γιαννάκης κατα τα λεγόμενα τους ποιός κερδίζει; φυσικά ο Γιαννάκης παίρνει πόντους.
Με το όλο σκηνικό τι φαίνεται όπως και με τους άχρηστους ψεκασμούς των αυτοκινήτων ο Γιαννάκης κερδίζει πόντους
Αν πραγματι ισχύει ότι ήθελαν να αποδομήσουν τον Βαρουφάκη επειδή τους κοντραρε στην Βουλή από όλο αυτο κάποιοι κερδίζουν μέσα σε αυτούς και ο Γιαννάκης που πλέον γίνεται Γιάννης με 2 ν

Ανώνυμος είπε...

4:23 θα σου πω μάτια μου εγώ τη έγινε . Πήρε τηλ . Ο Σταϊκούρας το Γιάννη με τα 2 Ν και του είπε έρχεται ο Γιάννης με το 1Ν στην Αίγινα . Περίμενε τον στο λιμάνι να τον αποδόμησης .Ρε μερκουρι που το σκέφτηκες όλο αυτό ρε μπράβο σου όχι μπράβο σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η πρόσφατη μετατροπή του δημοτικού χώρου στάθμευσης στο Μπαρού Μεσαγρού σε χωματερή είναι κάτι προσωρινό, λόγω των περιορισμών εκ του κορονοϊού ή υπάρχει απόφαση αλλαγής χρήσης του; Έχει σημασία το θέμα, γιατί γειτνιάζει άμεσα με ένα απο τα ωραιότερα δάση του Νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ σε πολλά κατα καιρούς εχω συμφωνήσει απόλυτα μαζίσου. επίσης και στη σημερινή ανάλυση σου σχετικά με τα λόγια και τις ημέρες του βαρουφακη στην κυβέρνηση και τις βλακώδεις απόψεις περί μεταναστών-συνόρων κλπ,τις σχέσεις με σορος με βρισκεις απόλυτα ΣΥΜΦΩΝΟ. Όμως αυτή τη στιγμή νομίζω πως πέφτεις στην παγίδα όσων εσκεμμένα πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. η λογική της σημερινής διοίκησης ειναι να καλύπτεται γύρω από το φαίνεσθαι.κανουν οτι νομίζουν για να τους δείχνει το τοπικό πόρταλ και να πουλάνε καθρεφτακια στους ιθαγενείς.να θυμισω σε καποιους που εχουν μνημη περιστεριού την εμπλοκή του γιαννη με τα 2ν, στο επεισόδιο τραμπουκισμού δυο συμπολιτών μας όταν ηταν στην διοίκηση του πρωην δημάρχου μάλιστα όλα αυτά ενώπιον μαρτύρων.όλα αυτά και με το πέπλο της σιωπής και της ομερτά που πολύ καλά γνωρίζεις Γιώργο μιας και έχεις πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης, έφεραν τον άνθρωπο αυτό στη θεση του πρωτου πολίτη του νησιού. κι όμως κάποιοι τον βάφτισαν κακήν κακώς μέλος της νδ βγάζοντας του κομματική τατότητα εν ετει 2019. ενώ όλοι ήξεραν πως ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό πολύ δεξιότερα. όλοι επίσης γνωρίζουν ποιοι πραγματικά κάνουν κουμάντο. ο εμμονικός πτερωτός, ο αντώνης και ο φαρμακοτρίφτης που και καλά πάσχει απο αγοραφοβία και παίζει πίσω από τα φώτα. όμως το πράττει έχοντας συγκεντρώσει στα χερια του όλες τις εξουσίες. αυτά ΟΛΟΙ τα γνωρίζουν και μικροί και μεγάλοι και ΟΛΟΙ.Επίσης να σου θυμίσω ενα σχόλιο που εγινε πρόσφατα στο μπλογκ σου περί ΜΚΟ που εκανε την εμφάνιση της στην αιγινα με τις ευλογίες της διοίκησης. να σου θυμίσω την παρουσία αμισθων συμβούλων, δήθεν εθελοντών και πόσων άλλων μπουμπουκιών. αυτα ειναι γιωργο τα πραγματικά θέματα που πρεπει οι οποιοι σοβαροι εχουν απομείνει στο νησί μας να τα βαλουν απο τωρα κάτω και όχι παραμονές του 2023. ξερεις γελάω επίσης πολύ με καποιους που χαρακτηρίζουν μερκούρηδες τους πολιτικούς αντιπάλους τους. να τους απαντήσω κατι πάνω σε αυτό. όσον αφορά τις απόψεις του συγκεκριμένου σίγουρα ήταν καυστικές και ξεσκέπαζε πολλά με τον δικό του ιδαίτερο τρόπο. τώρα όσον αφορά τις οποιες σεξουαλικές προτιμήσεις μάλλον δεν θα επρεπε να τις ειρωνευονται καθώς εχουν πολλές παρεκλίσεις στην δική τους πολιτική αυλή. και στο σπιτι του κρεμασμενου δεν θα πρεπει να μιλανε για σκοινί. τελος να τονίσω και πάλι πως καποιοι νομίζουν πως μας δουλεύουν ή πως με την δηθεν συνεχή τους παρουσία θα μας πείσουν πως κανουν εργο στο νησί.συνεχισε να τους ξεσκεπαζεις στο εγκυρο μπλογκ σου και ελπίζω κι εμεις οι σχολιαστες να βοηθήσουμε σε αυτό. ΑΡΚΕΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

7:14 Κατι δεν εχεις καταλαβει...
Δεν χαρακτηρίζουν μερκουριδες πολιτικούς αντιπάλους αλλά έναν μόνο μάντεψε ποιος είναι!!!
Όσο αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις δεν εχει γινει κανένας λόγος κανένας υπαινιγμός !!!!

Ανώνυμος είπε...

6:12 μ.μ. όποιος σας γλεντάει είναι Μερκούρης ενώ εσείς είσαστε χρηματοδοτούμενα εργαλεία όπως κάποτε η Νέα Εποχή . Απόφοιτοι αυτής της σχολής είσαστε . το πως πληρώνεστε είναι γνωστό λίγο να δει κάποιος της αναθέσεις στην διαύγεια θα καταλάβει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

8:11 δες το γκορτσο τώρα στο σταρ να μαθαίνεις για 2023

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν υπάρχει αστυνόμευση στο νησί άνοιξαν-μισοάνοιξαν και τα καταστήματα λιανικής πώλησης στο νησί. Περιμένουν τον πελάτι πίσω από την πόρτα ή το τζάμι για να τον βάλουν μέσα και να τον εξυπηρετήσουν. Και καλά αυτά που πουλάνε μόνο σε ντόπιους, αυτά τα καταστήματα που πουλάνε και σε ξένους ποιός θα μας προφυλάξει; Λοιπόν κύριοι, της Αστυνομίας αφήστε πιά το γνωστό στέκι στο γήπεδο και κάντε καμία βόλτα στη Σπύρου, Ρόδη, στην Αφαίας, στην Παν. Ηρειώτη γιατί εκεί το πρόστιμο δεν είναι 150 αλλά 5.000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 7:55 σαφως και καταλαβα σε ποιον υποψηφιο δημαρχο αναφερονται με το χαρακτηρισμό.ομως καποιος σχολιαστης χρησιμοποίησε πληθυντικό και γι αυτο το λόγο είπα πως χαρακτηρίζετε όλους τους πολιτικούς σας αντιπάλους. τελος παντων δικαωμα σας οι όποιοι χαρακτηρισοι. εξαλλου κι εγω σας χαρακτηριζω ευθέως πολιτική κοζα νόστρα με τρεις συνεταίρους. επίσης με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ και ο 8:11

Ανώνυμος είπε...

9:03 ο σύγχρονος Μερκούρης που τόσο υποτιμητικά μιλάς και γράφεις για αυτόν εδώ και καιρό σε σχόλια αν το παιδί του ταξίδευε στον άλλο κόσμο, κούφια η ώρα να μην το ζήσει ποτέ του, δεν θα ξημεροβραδιαζόταν στο μαγαζί γυναικείας ύπαρξης.
Ο σύγχρονος Μερκούρης δεν πηδάει παντρεμένες καλώς η κακώς πάει με τα παιδιά του στην εκκλησία.
Τα γράφω αυτά γιατί διάβασα τις αναρτήσεις και τα σχόλια όλης της εβδομάδας και παρατήρησα μια εμπάθεια .
Δεν είμαι κανένας από τους προηγούμενους

Ανώνυμος είπε...

9.03 δεν είμαι ο Μερκούρης όπως γράφεται για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί σας κάνει εντύπωση που πάει στις εκκλησίες οικογενειακός και δεν σας κάνει εντύπωση αυτό που περιγράφει ο 10.17 δεν είδα να του απαντάς!Και κάτι ακόμα ψάξε στο παρελθόν αυτού του ανθρώπου και θα δεις πως πάντα εκκλησιάζονταν!

Ανώνυμος είπε...

9.18 Ετσι είναι σχεδόν όλα τα μαγαζιά λειτουργούν για να μην πω ολα μην κοροϊδεύουν τον κόσμο! Αυτό που με ανησυχεί είναι πως οι καταστηματάρχες έρχονται σε επαφή με κάποια άτομα κατόπιν εμείς που είμαστε όντως σε καραντίνα και πάμε σε σούπερ μάρκετ μόνο συναθροίζομαστε με αυτούς!! Βλέπω σε καταστήματα να έχουν βάλει σημείωμα με τα κινητά τους και αναρωτιέμαι για αυτούς δεν υπάρχει νόμος;

Ανώνυμος είπε...

8:39 δεν χρειάζεται να ψάξω στο παρελθόν του βλέπω το παρών .
Όσο για την απάντηση στον 10:17 σχετικά με το σύγχρονο Μερκούρη για εκκλησίες για παντρεμένες άστο καλλίτερα !!!!!!