Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποκαλύψεις του Τραμπ από το λεπτό 40 και μετά.
"Το γεγονός είναι ότι μαθαίνουμε πολλά από την Ντέμβορα και τον Τόνυ  και πολλούς άλλους επαγγελματίες της υγείας.
Οι ΗΠΑ από όσο γνωρίζω ξοδεύουμε  κυρίως στην Αφρική 6 δις δολάρια το χρόνο. Αυτά τα χρήματα τα δίνουμε για το Aids.Αυτά που κάνουμε για το  aids στην Αφρική είναι απίστευτα. Ξοδεύουμε 6 δις δολάρια τον χρόνο για πολύ καιρό. Κανένας δεν το ξέρει αυτό. Δεν το έχετε ακούσει, Εγώ δεν το είχα ακούσει" .
Ο Τραμπ (στρεφόμενος προς την Ντέμπορα Μπιρξ) συνέχισε. " Ξοδεύουμε 6 δις τον χρόνο και από ότι ακούω καλώς τα ξοδεύουμε , ασχολούνται επαγγελματίες περιλαμβανομένης  και της μεγάλης επαγγελματία από εδώ. Με αυτό ασχολήθηκε σκληρά και είναι κάτι που αγαπά. Ο κόσμος πρέπει να τα ακούει και να τα μαθαίνει αυτά.
Στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα προβλήματα.Και εδώ ξοδεύουμε αρκετά χρήματα. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ξοδευτούν 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Και τα 6 δις μπορούμε να τα ξοδεύουμε με καλύτερους τρόπους".
Κοιτώντας τον Τόνυ Φάουτσι είπε
Θα κάνουμε μια έρευνα σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι παίρνουν πολλά εύσχημα για αυτό που κάνουν.Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ξοδεύει πολλά χρήματα, πάρρα πολλά χρήματα. Για πάρα πολλά χρόνια δίνουμε πάρα πολλά χρήματα και κάποιες αποδείξεις θα πρέπει να υπάρξουν για αυτά τα λεφτά. 32 δις δολάρια τον χρόνο, Είναι πολλά τα χρήματα, πρέπει να ξοδεύονται λογικά και αυτό δεν συμβαίνει γιαυτό θα υποβληθούν έγγραφα για το που πάνε αυτά τα χρήματα.
Αυτά είναι μεγάλα νούμερα. Τα 500 εκατομμύρια είναι πολλά λεφτά αλλά δεν είναι πολλά σε σχέση με τα 32 δις που ξοδεύουμε εδώ και πολλά χρόνια, Γιαυτό θα ερευνήσουμε το θέμα.
Έγινε κουβέντα για ένα εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας. 3,7 εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν πριν λίγο καιρό. Το εξετάζουμε πολύ στενά. Το θέμα ελέγχεται από τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Κακώς τα χρήματα ξοδεύτηκαν εκεί, " Τα χρήματα δόθηκαν πριν 6 χρόνια.
Παρατηρήσεις.
Η προσωπική περιουσία του Bill Gates δηλαδή του ιδρύματος   Bill & Melinda Gates foundation, ανέρχεται σε 92 δις δολάρια. Το ποσό έχει συγκεντρωθεί επειδή ο εν λόγω κύριος δεν φορολογήθηκε ποτέ για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες καθώς μετοχοποιούσε τα κέρδη ώστε να φορολογηθούν όταν οι μετοχές πουληθούν. Οι μετοχές δόθηκαν στο ίδρυμα του με αποτέλεσμα να μην φορολογηθούν ποτέ. Αυτός είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν όλοι οι δήθεν φιλάνθρωποι οι οποίοι αυτοπροβάλλονται ως φιλάνθρωποι με τα χρήματα των "we the people" που καταβάλουν φόρους. Από αυτούς τους φόρους προέρχονται τα 6 δις που διοχετεύονται για το Aids στην Αφρική, τα 500 εκατομμύρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τα 32 δις που ξοδεύονται κύριος είδε που καθ υπόδειξη και σε συνεργασία κάποιων πονηρών που έναντι μικράς δωρεάς εκεί που πρέπει κατευθύνουν το παιχνίδι.
Εν κατακλείδι.
Ο Τραμπ ανακάλυψε και αποκάλυψε τι συμβαίνει στην παγκόσμια υγεία. Τα όποια σχέδια κάποιων αποκαλύφθηκαν και η επόμενη μέρα θα τους βρει εκτός παιχνιδιού.
Σε αναμονή φορολόγησης των μετοχών της δήθεν φιλανθρωπίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευστοχη ανάρτηση....όπως πάντα συμβολική και για ότι συμβαίνει στον δικό μας μικρόκοσμο.το παίζουν κάποιοι φιλάνθρωποι με τα λεφτά της περιφέρειας δηλαδή με τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου.ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι.ας βαλουν καποιοι τελεία στις φωτογραφήσεις τους και στις εμφανίσεις τους μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την παρουσία και την θεσούλα τους.ως εδώ. όταν βάλουν από την τσέπη και το υστέρημα τους τότε πραγματικά θα πούμε πως είναι φιλάννθρωποι. αλλά ακόμα κι ετσι αυτοί που πραγματικά το πράττουν είναι ταπεινοί και δεν το διαλαλούν. και κάτι ακόμα. με τα δυο αυτοκίνητα που παρέλαβε σήμερα ο δήμος αίγινας σύντομα θα δούμε να κυκλοφορούν πάσης φύσεως εθελοντές και που δεν θα έχουν καμιά σχεση με το δήμο (εννοώ υπαλληλική σχέση ή θέση δημοτικού άρχοντα). Αιακέ καλά που υπάρχει το μπλογκ αυτό και μπορούμε να τα λεμε. σε όλα τα υπόλοιπα: πορταλε, λαιτ, αινα νιουζ και σαρόνικ δεν κουνιέται φύλο. ο πτερωτός έχει φροντίσει με χορηγίες για την "αντικειμενική ενημέρωση" μας.για εκεί υπάρχουν...."φιλανθρωπίες" Ο νοών νοείτο

Ανώνυμος είπε...

7:36 Σύμφωνω απόλυτα φίλε μου δεν μπορούν να το παίζουν φιλάνθρωποι με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.
Το ίδιο ακριβώς συνεβη όταν δημοτικός σύμβουλος εισηγήθηκε για τα μαγαζιά της παραλίας να πληρώσουν λιγότερα δημοτικά τέλη.
Την διαφορά θα τη βαλει από την τσέπη του ο μπρουκλης δημοτικός σύμβουλος????
Αυτά είναι λεφτά των δημοτών και προορίζονται για τον δήμο ας αφήσουν λοιπόν τα κουβαρνταλικια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε θα δωσουν καποια εξηγξση για το πως εκτινσχθηκε ξαφνικα ο αριθμος των αναξιοπαθουντων σιτιζομενων απο το Λεουσειο? Πώς απο 70 μεχρι προ τινος έγιναν 180 απ οταν ανελαβε ο Δημος το μοιρασμα των μεριδων φαγητου της Περιφερειας? Θα δοθει αυτη η νέα λιστα στους υπευθυνους του Λεουσείου για να συνεχισουν να σιτιζονται?