Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ή ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοιού.
Το βασικότερο όλων είναι αν ο  κορωνοιός προέκυψε βάση σχεδίου σύμφωνα με κάποιο  οργανωμένο μάστερ πλαν ή πρόκειται για κάτι που απλά προέκυψε τυχαία  και κάποιοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς.
Υπάρχει έντονη συζήτηση για το πως δημιουργήθηκε ο ιός και πως διαδόθηκε.
Μία εκδοχή είναι ότι ο ιός σκόπιμα  δημιουργήθηκε από το Κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας σε εργαστήριο της Ουχάν ως βιολογικό όπλο. Δεν είναι γνωστό αν σκόπιμα ο ιός βγήκε ή αν δραπέτευσε από το εργαστήριο.
Η άλλη εκδοχή είναι ότι ο ιός προέκυψε από τις διατροφικές συνήθειες του πληθυσμού της Ουχάν οι οποίοι καταναλώνουν άγρια ζώα και ιδιαίτερα νυχτερίδες  οι οποίες πωλούνται σε αγορές όπου δεν τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής.
Την δεύτερη εκδοχή προωθεί το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας. Με δεδομένο το γεγονός ότι το ψέμα είναι βασικό στοιχείο της κομμουνιστικής ιδεολογίας, δεν μπορούμε να βασιστούμε στους ισχυρισμούς τους. Άλλωστε είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι το ψέμα είναι ο θεμέλιος λίθος της κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας.
Σημείο των καιρών  είναι η εμφάνιση πολλών αμφιλεγόμενων τύπων οι οποίοι επ ευκαιρία της πανδημίας  περιφέρονται ως γύπες πάνω από  ψοφίμι έτοιμοι να ορμήσουν και να επωφεληθούν.
Πολλοί  εξ αυτών προσπαθούν να προωθήσουν την ατζέντα τους ή να προβάλουν τον εαυτό τους , να προωθήσουν τα πολιτικά σχέδιά τους, να υπονομεύσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και γενικότερα να  αλλάξουν το ισχύον καθεστώς προς όφελος τους με απώτερο στόχο  να προωθήσουν την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της οποίας θεωρούν ότι θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη.
Η εμφάνιση του κορωνοιού στην  Ουχάν έδωσε την αφορμή για να ενεργοποιηθούν τα σχέδια για την επίτευξη αυτού του σκοπού..
Τίθεται λοιπόν το εύλογο ερώτημα. Πρόκειται για Μάστερ Πλαν ή για "ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη".
Στην περίπτωση που υπήρχε κάποιο  Μάστερ πλαν, όλα τα  σενάρια  είναι ύποπτα. Όλοι οι παίχτες στους οποίους έχει ανατεθεί ρόλος, εμφανίζονται στο προσκήνιο ως αυτόκλητοι σωτήρες συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ που τους προβάλουν.  Οι απόψεις τους προβάλλονται ως ευαγγέλιο από τα ΜΜΕ για να πεισθεί και να καθοδηγηθεί το αφελές ευκολόπιστο και απόλυτα τρομοκρατημένο κοινό βήμα βήμα ώστε το τελικό σχέδιο να επιτευχθεί χωρίς να υπάρξει αντίσταση.
Στην περίπτωση "της ευκαιρίας που δεν πρέπει να πάει χαμένη" και πάλι ύποπτοι παίχτες εμφανίζονται στο προσκήνιο αλλά η δράση τους είναι λιγότερο συντονισμένη.  Μπορεί να έχουν την ίδια κοσμοθεωρία για επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας μέσω μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά έχουν διαφωνίες ως προς τον τρόπο επιβολής της.
Βασικό κοινό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις  είναι η απουσία του θεού. Αυτό το εμπόδιο πρέπει να αφαιρεθεί ώστε να μπορέσει να επιβληθεί η νέα πραγματικότητα. Θεός και  Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι έννοιες αντίθετες. Ο θεός πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι άλλο. Το γεγονός ότι η θανάτωση του θεού επιχειρήθηκε από όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα στην Σοβιετική Ένωση και αλλού χωρίς αποτέλεσμα, δεν κάμπτει τα σχέδια.
Προβληματίζει η στάση της εκκλησίας στην σημερινή πραγματικότητα. Μια ματιά στις δηλώσεις του πάπα και στην πειθήνια στάση της ορθόδοξης εκκλησίας, ενισχύει τον προβληματισμό. Η σταδιακή διάβρωση των εκκλησιών, η είσοδος στον κλήρων ανθρώπων αμφιβόλου ηθικής (ιδιαίτερα στην καθολική εκκλησία) και η ανέλιξή τους σε καίριες θέσεις, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις χειραγώγησης και εφησυχασμού του κοινού την ώρα επιβολής της ατζέντας.
Το ίδιο έχει συμβεί και σε ότι αφορά όλους τους δημόσιους τομείς εθνικούς και παγκόσμιους. Ευάλωτα , ανασφαλή και ελεγχόμενα ( με πολλούς τρόπους) άτομα έχουν προωθηθεί και έχουν καταλάβει καίριες θέσεις ευθύνης.
Η κράζουσα και σκούζουσα πολυφωνική χορωδία παπαγάλων που έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο, δεν είναι καθόλου τυχαία. Κλήθηκαν από την ύπνωση που βρισκόντουσαν να παίξουν τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί και ενεργοποιήθηκαν. Κύριος είδε αν γνωρίζουν τι και ποιόν πραγματικά υπηρετούν.
Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε.
Αντιμέτωποι με αυτή την πραγματικότητα, παρακολουθούμε, κρίνουμε και απορρίπτουμε τις όποιες αστείες επιβουλές.  Οι παίχτες επί σκηνής γυμνοί και κενοί περιεχομένου. Οι μάσκες έπεσαν.Ο πραγματικός ρόλος του καθενός φάνηκε. Οι αυτόκλητοι σωτήρες γελοίοι και αυτοεξευτελιζόμενοι.  Ο θίασος επί σκηνής αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και προωθεί τον εαυτό του στον σκουπιδο ντενεκέ της ιστορίας.
Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια.
Ο καθένας ας πάρει αυτό που του αξίζει.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα σημάδι που δείχνει ότι το νησί έχει αλλάξει ρότα.
Για πρώτη φορά φέτος δεν θα έρθει το Άγιο Φως στην Αιγινα.
Την όλη διαδικασία θα την παρακολουθήσει ο .......

Ανώνυμος είπε...

Ο γέρο-Αγκιστριώτης πιάστηκε στην Αγία Μαρίνα που μετέφερε Αθηναίους.Λένε ότι είχε μεταφέρει γύρω στους 2.οοο με 100 το κεφάλι. Αλλά το τρελλό είναι, αν αληθεύει ότι και κάποια μεταφορική μετέφερε στη καρότσα της κόσμο με 50 το κεφάλι. Τώρα αν κάποιος έβγαλε πάνω από 100.000 τι είναι τα 5.000 πρόστιμο αν το αυτόφορο είναι απλό

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΑΣ ΕΥΧΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΊ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια κουτή ερώτηση. κατ αρχήν Χριστός Ανέστη. να κάνω όμως και την κουτή ερώτηση γιατί θα σκάσω. Η περιφερεια εστειλε τις μερίδες. Δεν υπάρχουν υπάλληλοι του Δήμου, η βοήθεια στο σπίτι, οι κυρίες του λεούσειου να ξεπακετάρουν τα αυγά και τα υπλολοιπα υλικά???Τι σοι φωτογραφίες είναι αυτές με τον καντηλαναύτη, την προεδρο του φιστικιού φεστ, τον προεδρο της κοινότητας και άλλα μπουμπούκια που τρεχουν να φωτογραφηθούν???πεφτει πολύ χρήμα η αληθεια είναι για να προβληθούν.ο πτερωτός ετοιμάζει τα ορφανά του για το 2023

Ανώνυμος είπε...

Αληθώς Ανέστη σε όλους με υγεία!Αν αναρωτιεστε για την βοήθεια στο σπίτι τους κάλεσα την Μ.Πεμπτη να τους πω για έναν κύριο στην γειτονιά μου χωρίς οικογένεια με άνοια δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι!Η απάντηση της άλλης πλευράς; Μετά την καραντηνα να τους ξανακαλεσω τώρα λόγω κοροναιου δεν μπορούν!Έμεινα άναυδη!Ολοι αυτοί που μοίραζαν τρόφιμα στους έχοντες τι ήταν;Ντροπή σας!!

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε,το θαλασσιο ταξι στο χωριο σου τους ξεφορτωνε,δεν πηρες χαμπαρι τιποτα; Η εκανες το κουνελι;Οι ψηφοφοροι σου οι αγιαμαρινιωτες δεν στο ανεφεραν;Μαλλον εσυ ησουν αφοσιωμενος αλλου:ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΑΝΤΙΣΙΠΤΙΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 12:09 και 9:19 (αν δεν είσαι ο ίδιος) αυτό πάη να πολιτικός αγώνας για τη
δημαρχία ούτε την Κυριακή του Πάσχα εφησηχαζετε
Πάντως να το προσέξετε αυτό γιατί δε θέλει και πολλή να σου στρηψη
Εκτός και αν το έχετε Πάρη απόφαση Η δημαρχία Η τρελλαδικο
Άντε χρόνια πολλά και ο καλλητερος απ ολου σας να κερδιση το 2023 και εμείς να γελάμε με τους χαμένους

Ανώνυμος είπε...

5 04 είμαι ο 9 19.Η ευχή μου αναφέρετε στο σύνολο αυτών που μας διοικούν.
Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τις επιλογές τις κάνουμε εμείς οι πολίτες.
Τέλος να σου πω ότι ποτέ μου δεν έχω εμπλακεί σε εκλογές, και ούτε πρόκειται.

Ανώνυμος είπε...

5:44 χρόνια σου πολλά ούτε εγώ έχω εμπλακει σε εκλογές αλλά υπάρχη μια νοοτροπία από μερίδα σχολιαστών που αν τους γραψης οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που βλακωδως υποστηρίζουν είσαι παιδί του Ζορμπά παιδί του Πετρωτού και παιδί της ψαραγοράς άντε
τωρα καθάρισε !!!!!! Και πάλη χρόνια σου πολλα

Ανώνυμος είπε...

Για να πατε αυριο στο λιμανι που θα φευγει το πλοιο να δειτε τον ελεγχο που θα κανουν οι ...αρμοδιοι !!!!

Ανώνυμος είπε...

8:51 Γίνεται έλεγχος και όταν φευγης ;
Νόμιζα ότι γίνεται έλεγχος μόνο όταν έρχεσαι γιατί τότε είναι το πρόβλημα τώρα ότι ήταν να γινη έγινε

Ανώνυμος είπε...

Έλεγχος;;; χαχα είμαι αθηναίος ήρθα τη μεγάλη πεμπτη και μόλις έφυγα με τον Αχαιό. Δεν με ρωτησε κανεις ποιος είμαι και που παω.....