Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

"ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ"

"Ντροπή σας να επιδοτήσετε την ποιο ιερή ημέρα για το εορτολόγιο του Ισραήλ. Έχουμε μία μέρα τον χρόνο για να θυμόμαστε τους αγνώστους στρατιώτες μας και εσείς την καταστρέφεται με την μνήμη για τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εχθρός του Ισραήλ, είναι εχθρός όλων των Ευρωπαϊκών χριστιανικών κρατών. Η ζώνη του Σέγκεν είναι νεκρή και σύντομα ο δαιμονικός οργανισμός σας (ΕΕ)  της παγκοσμιοποίησης θα είναι επίσης νεκρός και η Ευρώπη να ξαναγίνει ελεύθερη, δημοκρατική και χριστιανική". Τάδε έφη Yair Netanyahu γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ απαντώντας στις 28 Απριλίου 2020 σε όργανα της ΕΕ. (εδώ)
Για όποιον δεν κατάλαβε, είμαστε εν μέσω εμπόλεμης κατάστασης με πολλά και άγνωστα μέτωπα. Πλέον επικίνδυνη η πέμπτη φάλαγγα εντός των τειχών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε των προέδρων καλορίζικο το σταμπωτό στο χωράφι σου ο λογαριασμός θα πληρωθεί από το γνωστό Ταμείο;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα δικά τους παιδιά μια χαρά βολεύονται ο ένας κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο του Δήμου και πληρώνεται και για τον άλλον έρχονται καινούργιες λάμπες ....σε δουλειά να βρισκόμαστε μια χαρά βολεύονται κάποιοι ....έτσι ξεχρεωνουν τα προεκλογικά τους γραμμάτια.

Ανώνυμος είπε...

11.50 τελικά ο αναφερόμενος αποδείχθηκε μεγάλο "ταλέντο". Εκτος των αλλων ειναι πολυ καλος και στις κωλοτουμπες αν και ευτραφής.. ετοιμος για τους ολυμπιακους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιός δεν μεταδίδεται πρωτογενώς απο τα παιδια
Προσβάλλονται κυριως άνδρες και μεγαλης ηλικιας ατομα
Προσβάλλονται ελάχιστες γυναικες
Τωρα πεσμου εαν τον κατασκευασε πεθερα η οχι?

Ανώνυμος είπε...

Εξαργυρώνει τα προεκλογικά γραμμάτια του ο Γιαννης μας με κυριους δικαιούχους τον Δημήτρη,τον Νεκτάριο,τον Χρήστο,τον Μιχάλη(παλιό γνώριμο και εντολέα) και τους συγγενείς του,τον Λαμπρο και πόσους ακόμα που δεν φαίνονται ...