Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΤΟΥ ΕΥΝΑΡΔΕΙΟΥ


Σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 το πρωί το εικονιζόμενο συνεργείο έκοψε το πεύκο του Ευνάρδειου. Μετά την ολοκλήρωση της κοπής του δέντρου, συνεργείο του δήμου Αίγινας απομάκρυνε το τεμαχισμένο δέντρο και μετέφερε κλαδιά και ξύλα σε άγνωστο σε μας σημείο.
Για την διεξαγωγή της όλης επιχείρισης, έκλεισαν ( με απαγορευτικές πινακίδες) από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι η οδός Μητροπόλεως και η οδός Πελεκάνου. Να σημειώσουμε ότι ο χώρος στον οποίο εβρίσκετο το πεύκο, ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας.
Προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα.
Υπάρχει τεχνική έκθεση για την κοπή του πεύκου?
Υπάρχει άδεια από το δασαρχείο?
Υπάρχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας?
Υπάρχει άδεια από το ΑΤ Αίγινας για το κλείσιμο των δρόμων?
Υπάρχει σχετική απόφαση δημοτικού συμβουλίου?
Υπάρχει δημοπράτηση του έργου?
Ζητάμε να απαντηθούν όλα τα ανωτέρω ερωτήματα.
Επιπλέον, το παραλιακό μέτωπο κοσμούν παράνομες ταμπέλες για τις οποίες υπάρχει απόφαση να απομακρυνθούν. Από όσο γνωρίζουμε, η δημοτική αρχή επικαλέστηκε βλάβη του ανυψωτικού μηχανήματος και δεν προχώρησε στην απομάκρυνσή τους. Στο σημερινό κόψιμο του πεύκου αποδείχτηκε πανηγυρικά  ότι η δημοτική αρχή διαθέτει και τα μέσα και τα χρήματα για να απομακρύνει τις παράνομες ταμπέλες η ύπαρξη των οποίων εκτός από  στρεβλώσεις στην τοπική αγορά,δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ωφελώντας οικονομικά κάποιες επιχειρήσεις έναντι άλλων. Αν η απομάκρυνση των παράνομων ταμπελών  δεν οφείλεται σε  έλλειμμα πολιτικής βούλησης, τότε κάτι άλλο συμβαίνει.
Εν κατακλείδι.
Και οι δύο περιπτώσεις έχουν το στοιχείο της παράβασης καθήκοντος. Τόσο το κόψιμο του πεύκου όσο και η μη απομάκρυνση των παράνομων ταμπελών  θα πρέπει να διερευνηθούν από τις εισαγγελικές αρχές.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη γάτα ο δήμαρχος όλες οι καταστροφές και οι πανδημίες γίνονται επι ημερών του

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΤ του νησιού εκείνη την ώρα μάλλον επιτηρουσε την εφαρμογή της κίτρινης γραμμής επί του παραλιακου πεζοδρομίου. Όπως ακούστηκε υπήρχε κόσμος στην παραλία και έπρεπε να επιβάλλει την απόσταση του ενός μέτρου μεταξύ των πεζών.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, χρειάζεται άδεια για να κόψεις ένα δέντρο μέσα σε μιά αυλή; Χρειάζεται απόφαση δημοτικού συμβουλίου; Είστε βέβαιος κ. Αιακέ;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ή ΚΕΔΑ θα ανεβάσει το έργο του γνωστού συγγραφέα Φανφαρα, "ο γουρλης".

Ανώνυμος είπε...

Ενα δένδρο ΟΧΙ.Ενα ΠΕΥΚΟ ομως ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Φανφαρας δεν είναι συγγραφέας αλλά ποιητης, με κορυφαίο ποίημα Ο ΣΚΟΤΆΔΙ ΨΎΧΟΣ.
…Φαρμάκι έχω στην ψυχή φέρνει μαυρίλα θολερή στα στήθια μου. Νύχτα αξημέρωτη ξανά, με το πιοτό της με κερνά, εβίβα μου! Σκοτάδι πίνω για πιοτό…Πω πω πω πω…Πω πω πω πω» ...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς και δε σε βγάλανε δήμαρχο γιατι άμα θέλεις τόσες άδειες για να κόψης ένα ρημαδι πεύκο τότε άστα να πάνε !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.kathimerini.gr/977060/article/epikairothta/ellada/grafeiokratikh-peripeteia-gia-thn-koph-dendroy


ΕΛΛΑΔΑ 27.07.2018
Γραφειοκρατική περιπέτεια για την κοπή δένδρου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

2--124

Κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι η κοπή ενός δένδρου από έναν πολίτη, με σκοπό να προστατεύσει την κατοικία του. Η διαδικασία είναι διαφορετική αν το δένδρο βρίσκεται εντός ή εκτός οικισμού, αν βρίσκεται σε ιδιωτικό οικόπεδο ή σε κοινόχρηστο χώρο. Επιπλέον, η υπόθεση περιπλέκεται ανάλογα... με τους πιθανούς συνδυασμούς των ανωτέρω, σε σημείο που ακόμα και οι υπηρεσίες συχνά να ζητούν διευκρινίσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι η κοπή ενός δένδρου από έναν πολίτη, με σκοπό να προστατεύσει την κατοικία του. Η διαδικασία είναι διαφορετική αν το δένδρο βρίσκεται εντός ή εκτός οικισμού, αν βρίσκεται σε ιδιωτικό οικόπεδο ή σε κοινόχρηστο χώρο. Επιπλέον, η υπόθεση περιπλέκεται ανάλογα... με τους πιθανούς συνδυασμούς των ανωτέρω, σε σημείο που ακόμα και οι υπηρεσίες συχνά να ζητούν διευκρινίσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η τραγωδία στο Μάτι ανέδειξε για πολλοστή φορά (και) την ανάγκη καθαρισμού των οικοπέδων, που βρίσκονται σε ημιαστικές περιοχές. Οποιος, όμως, έχει την τύχη (ή ατυχία;) να έχει λ.χ. ένα πεύκο στην αυλή του ή δίπλα στο σπίτι του και επιχειρεί να το κλαδέψει ή να το κόψει, είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες.

Η δασική νομοθεσία προφανώς έχει ως στόχο να προστατέψει τη βλάστηση από όσους κακόβουλα θέλουν να αποψιλώσουν το οικόπεδό τους ή τα διπλανά. Ωστόσο, οι προστατευτικές διατάξεις φαίνεται ότι στην πράξη μπορεί να λειτουργήσουν και αντίστροφα, εμποδίζοντάς τον πολίτη να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία του.

Ας δούμε τι ισχύει:

• Για το κλάδεμα τα πράγματα είναι απλά. Αν ένας ιδιώτης θέλει να κλαδέψει ένα δένδρο μέσα σε ιδιοκτησία του, σε περιοχή που δεν είναι δασική τότε δεν χρειάζεται άδεια.

• Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο απλά για την κοπή ενός δένδρου. Αν το δένδρο βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο σε εντός σχεδίου περιοχή, τότε ο πολίτης πρέπει να εκδώσει «έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας» από την πολεοδομία. Αν, όμως, η κοπή πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο οικοδομικών εργασιών (λ.χ. ανέγερσης ενός σπιτιού), τότε πρέπει να συμπεριληφθεί στην οικοδομική άδεια.

• Αν το προς κοπή δένδρο βρίσκεται σε οικόπεδο σε εκτός σχεδίου ή δασική περιοχή, τότε απαιτείται να δοθεί άδεια από το οικείο δασαρχείο.

Πολύπλοκα είναι τα πράγματα αν το δένδρο που πρέπει να κοπεί (γιατί, π.χ., έχει ξεραθεί ή γέρνει επικίνδυνα ή ακουμπά τη σκεπή ενός σπιτιού), δεν βρίσκεται στο οικόπεδο του πολίτη που θέλει να το κόψει. Αν βρίσκεται σε γειτονικό οικόπεδο, τότε απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του. Αν βρίσκεται στον δρόμο, και γενικά σε κοινόχρηστο χώρο, ο πολίτης πρέπει να απευθυνθεί στη Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου και να υποβάλει εκεί το αίτημα. Κατόπιν πρέπει να εκδοθεί «έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας» και να ληφθεί απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ή του δημοτικού συμβουλίου, προσκομίζοντας τοπογραφικό ή οδοιπορικό σκαρίφημα. Αν το δένδρο βρίσκεται σε άλσος ή πάρκο που βρίσκεται στην ευθύνη της δασικής υπηρεσίας, τότε ο πολίτης πρέπει να απευθυνθεί στον δήμο, που με τη σειρά του να απευθυνθεί στη δασική υπηρεσία.

Οσον αφορά τη χορτόκοψη, είναι προφανές ότι ο πολίτης μπορεί να καθαρίσει χωρίς άδεια το οικόπεδό του. Στην περίπτωση, όμως, που τα χόρτα στο γειτονικό οικόπεδο έχουν «φουντώσει», ο πολίτης πρέπει να απευθυνθεί στον δήμο, ο οποίος με τη σειρά του θα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να τα κόψει και, αν αυτός δεν ανταποκριθεί, να του επιβάλει πρόστιμο. Στην πράξη, βέβαια, πολλοί δήμοι μπαίνουν με δική τους ευθύνη στα οικόπεδα (συχνά... συλλέγοντας μηνύσεις), ενώ οι περιπτώσεις επιβολής προστίμων είναι εξαιρετικά σπάνιες, καθώς προϋποθέτουν γνώση του ποιος είναι και πού βρίσκεται ο ιδιοκτήτης κάθε κενού οικοπέδου (που δεν είναι απαραίτητα εύκολο), αλλά και την απαραίτητη πολιτική βούληση.
Έντυπη

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ
Ο Μήτσος είδε όνειρο στον ύπνο του παραμονές των εκλογών. Ο Μήτσος είδε τον Άγιο Νεκτάριο στον ύπνο του. Ο Άγιος του είπε:
- Δημήτριε μην κερδίσεις τις εκλογές κάνε τον αγώνα αλλά μην βγείς ξανά δήμαρχος . Έρχονται δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας αλλά και για το νησί μας. Θα περάσουμε πολλά δεινά την τετραετία που έρχεται. Θα έρθει πανδημία, σεισμός και πόλεμος. Θα γίνουν πολλά . Εσύ καλό είναι να με ακούσεις. Σε ενημερώνω γιατί είσαι εγγονός της γερόντισσας Αικατερίνης την οποία εκτιμούσα και σεβόμουνα.Όμως αυτη η προειδοποίηση έχει ένα τίμημα δεν θα ξαναγίνεις ποτέ δήμαρχος θα σώσεις όμως το όνομα σου . Τα χειρότερα έρχονται.
Ο Μήτσος σηκώθηκε έντρομος παραλίγο να πάθει έμφραγμα από το όνειρο που είδε.
Σκεφτόταν τι να κάνει πήγαινε πάνω κάτω στο δωμάτιο του σπιτιού του .
Ξάφνου του έρχεται η ιδέα λέει μέσα του:
- θα βγώ πρώτος την πρώτη Κυριακή και μετά θα κάτσω να χάσω. Για να μου το λεει ο Αγιος έτσι πρέπει να γίνει μάλλον ετοιμάζει τιμωρία σε αυτούς που με κοροϊδευαν όλα τα χρόνια.
Έτσι και έγινε ο Μήτσος έχασε και άφησε τους άλλους να τραβάνε το κάρο από την λάσπη. Το όνειρο του Μήτσου έγινε τιμωρία σε αυτούς που του έσκαβαν τον λάκκο πέντε χρόνια .
Ο Μήτσος τώρα κάθεται , βλέπει, δεν μιλάει κάνει ασκήσεις αυτοσυγκράτησης σε λίγο όμως που θα έχουν κλατάρει θά έρθει ως σωτήρας όχι για να ξαναγίνει δήμαρχος ,του έδωσε ευχή και κατάρα ο Άγιος να μην γίνει ξανά δήμαρχος , αλλά για την υστεροφημία του και μόνο

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες που λένε ότι οι τράπεζες του νησιού άνοιξαν το Σαββατοκύριακο, υστερα από παράκληση των επιχειρήσεων του παραλιακου μετώπου για να κατατεθούν οι εισπράξεις, χαρακτηρίζονται ως ανακριβείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Λιάλιος μας δίνει πολλές πληροφορίες για "την κοπή ενός δέντρου", καμιά όμως δεν ταιριάζει στην περίπτωση του δέντρου στο Εϋνάρδειο. Ο κ. 8:13μ.μ. μας λέει ότι τα πεύκα έχουν άλλο νόμο!!! Έκανα λοιπόν την ερώτηση αν χρειάζεται άδεια(ες) γιατί είχα -πριν μερικά χρόνια- ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού μου (μέσα στην πόλη) και -καλού-κακού- πήγα και ρώτησα το δασαρχείο. Έβαλαν τα γέλια, ούτε με ρώτησαν τι δέντρο είναι ούτε τίποτε άλλο. Αν χρειαστούν κι' άλλες διευκρινήσεις, εδώ είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Η γραφειοκρατία μας έφαγε σε αυτόν τον τόπο και δεν προχωραει τίποτα...
Ριξτε μια ματιά στο Αγκιστρι και πέστε μου αν έχουν γινει όλα με συνοπτικές διαδικασίες η όχι?????
Γιατί αν ψειριζουμε την μαϊμού για την κοπή ενός πευκου επικίνδυνου για το εν λόγω οίκημα (αρχαιολογικός χώρος) και τους διερχόμενους πολίτες.......άστα........

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ του πορτάλε, παρόντες στην κοπή οι κ.κ. δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών (ετοιμοι για παράβαση καθήκοντος).απων ο πρόεδρος της κοινότητας (γατα με πέταλα ο πρόεδρος δεν πήγε στην κοπή ή συμβαίνει κάτι άλλο;)

Ανώνυμος είπε...

10,29 Κι εγώ ρώτησα και δεν έβαλαν τα γέλια. Εντός ρυμοτομικού σχεδίου πόλης αρμόδια είναι η πολεοδομία. θα ρωτηθεί και για το πεύκο και για τις παράνομες ταμπέλες που λέει η ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Κλείσανε τα τεμπελάδικα της παραλίας και ο κάθε αργόσχολος δεν έχει τι να κάνει και γράφει και μια μαλακία.
Ο κόσμος χάνετε και το μο...νι χτενίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΤΖΙΤΖΗΣ ΑΙΤΉΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.
Ο ΚΆΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΉ ΟΜΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥΡΕΧ:
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες. έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 549 το οποίο έφερε υπογραφή αντιδημάρχου, με θέμα ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΧΡΉΣΤΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ενημέρωνε τον δήμαρχο Δημήτρη Μούρτζη για τα ακόλουθα.
"Αναφερόμενος στο πιο πάνω θέμα σας γνωστοποιώ τους οφειλέτες με τα ποσά των οφειλών από την χρήση κοινόχρηστων χώρων κυριότητας του δήμου μας. Όλοι ανεξαρτήτως οι οφειλέτες έχουν ενημερωθεί εγγράφως από την ταμειακή υπηρεσία και παρόλα αυτά η πλειονότητας των οφειλετών δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους έναντι του δήμου, παρά τις διευκολύνσεις (ευνοϊκές ρυθμίσεις)...."
1. ...σύνολο οφειλής 17.567,12 ευρώ
2.....σύνολο οφειλής 12.428,48 ευρώ
3.....σύνολο οφειλής 19.315,48 ευρώ
4.....σύνολο οφειλής 24.300,15 ευρώ
5...σύνολο οφειλής 34.239,68 ευρώ
6...σύνολο οφειλής 21.953,24 ευρώ
7...σύνολο οφειλής 16.909.20 ευρώ
8...σύνολου οφειλής 5.108,06 ευρώ
9...σύνολο οφειλής 18.522,17 ευρώ
10...σύνολο οφειλής 9.357,00 ευρώ
11. ...σύνολο οφειλής 17.799,91 ευρώ
12...σύνολο οφειλής 1.831,48 ευρώ
13...σύνολο οφειλής 4.798,04 ευρώ
14...σύνολο οφειλής 8.090,64 ευρώ
15...σύνολο οφειλής 4.489,32 ευρώ
16...σύνολο οφειλής 59.176,49 ευρώ.
Παρατηρήσεις
Οι άδειες κατάληψης κοινόχρηστου χώρου είναι ετήσιες
Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει μια επιχείρηση άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου είναι να έχουν εξοφληθεί τα (ευτελή σε σχέση με τα ενοίκια των καταστημάτων) δημοτικά τέλη.
Ερωτώ
Πως και με ποιο αντάλλαγμα εφόσον υπήρχαν οφειλές δόθηκαν άδειες κατάληψης κοινόχρηστου χώρου. Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και ο εμπαιγμός των πολιτών μεγάλος, πρέπει να επιληφθεί ο εισαγγελέας και να εξετάσει τις οφειλές και τις άδειες κατάληψης κοινόχρηστων χώρων από το 2009 μέχρι και σήμερα το 2020.

Ανώνυμος είπε...

Για την κοπή δένδρων μέσα σε εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια ή τις Ζ.Ο.Ε. κατατίθενται τα εξής:1) βεβαίωση του μηχανικού ότι αυτά δεν προστατεύονται από τις διατάξεις για την προστασία των δασών και των δασικών γενικά εκτάσεων ή από διατάξεις της αρχαιολογικής νομοθεσίας ή της νομοθεσίας για τις προστατευόμενες περιοχές ή άλλης συναφούς νομοθεσίας,2) τεχνική έκθεση του μηχανικού στην οποία περιγράφεται ο λόγος για τον οποίο επιβάλλεται η κοπή. Ειδικότερα για τις περιπτώσεις που εμπίπτουν σε εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο δηλώνεται ότι εξασφαλίζεται ο ελάχιστος υποχρεωτικός αριθμός δέντρων όπως αυτός ορίζεται στις διατάξεις του Κτιριοδομικού Κανονισμού Υπουργική Απόφαση 3046/304/1989 (Δ’59), όπως εκάστοτε ισχύει.3) αντίγραφο τοπογραφικού διαγράμματος της οικοδομικής αδείας ή της άδειας δόμησης εφόσον υφίσταται ή του προσαρτώμενου σε δικαιοπραξία, στο οποίο θα σημειώνεται η θέση των δέντρων που θα κοπούν, τα σημεία λήψης των φωτογραφιών και τυχόν μελλοντικές θέσεις φύτευσης δέντρων.

Ανώνυμος είπε...

NOK αρθρ. 4/2/η2. Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, απαιτείται για τις ακόλουθες εργασίες σε κτίρια που υφίστανται νόμιμα :

α. Δοκιμαστικές τομές του εδάφους και εκσκαφή μετά από έγγραφο της αρμόδιας αρχαιολογικής υπηρεσίας.

β. Τοποθέτηση προκατασκευασμένων κατοικιών για αυτοστέγαση μειονεκτικών και ειδικών ομάδων πληθυσμού όπως εκάστοτε ορίζονται.

γ. Αντλητικές εγκαταστάσεις και κτίσματα με τις απολύτως απαραίτητες διαστάσεις για τη στέγασή τους σύμφωνα με το άρθρο 3 του Π.Δ.24/31.5.1985(Δ΄270), εκτός της περίπτωσης που επιβάλλεται η κατασκευή υποστυλωμάτων και εφόσον έχουν την απαιτούμενη έγκριση της αρμόδιας Διεύθυνσης Γεωργίας.

δ. Γεωτρήσεις νερού σε ιδιόκτητα οικόπεδα εντός σχεδίου ή εντός οικισμού ή σε γήπεδα εκτός σχεδίου, μετά από έγκριση του δήμου της περιοχής και της αρμόδιας Διεύθυνσης της περιφέρειας.

ε. Οι εργασίες που απαιτούνται για γεωτεχνικές έρευνες, σύμφωνα με τον ΕΑΚ2003, χωρίς εργασίες αντιστήριξης.

στ. Εγκατάσταση προσωρινών κατασκευών που συνοδεύεται με πιστοποιητικό στατικής επάρκειας.

ζ. Η κατασκευή ανελκυστήρα σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 27 που απαιτείται για τη μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία ή εμποδιζόμενων ατόμων σε υφιστάμενα κτίρια.

η. Κοπή δένδρων μέσα σε εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια ή τις Ζ.Ο.Ε. που δεν προστατεύονται από τις διατάξεις για την προστασία των δασών και των δασικών γενικά εκτάσεων ή από διατάξεις της αρχαιολογικής νομοθεσίας ή της νομοθεσίας για τις προστατευόμενες περιοχές ή άλλης συναφούς νομοθεσίας. Για την κοπή δένδρων, στο περίγραμμα της εκσκαφής δεν απαιτείται οποιαδήποτε άδεια κατά τις διατάξεις του παρόντος, με την εξαίρεση των αδειών και εγκρίσεων που απαιτούνται από τις ειδικές διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρολογείτε κ. 11:54; Η Πολεοδομία θα ερχόταν να δει αν το πεύκο είναι πράγματι ξερό, μήπως και ο Δήμος της έλεγε ψέμματα; Και μετά θα έδινε έγγραφη άδεια;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 11:30 σε μπελάδες μας βάζετε! Ο Άγιος θα τιμωρήσει τον τωρινό. Ο Μήτσος δεν ξαναβάζει, ο πριν το Μήτσο τα θαλάσσωσε και δεν ξαναβάζει, ο πριν τον πριν κρίθηκε αποτυχών, άρα ποιός μας μένει; Ψευτοκουμούνια δεν θέλουμε, άρα; Σε τι να ελπίζουμε; Μήπως ξέρετε καλύτερα κ. Αιακέ;

Ανώνυμος είπε...

16 Μαρτίου 2020 - 10:29 π.μ. στο έγγραψαν οι προγράφοντες εντάξει είσαι ανθρωπος της διοίκησης αλλά μην γράφεις βλακείες γιατί εκτίθεσαι το βασικό είναι πως σε χώρο που ανήκει αλλού πήραν πρωτοβουλία και έκοψαν το δέντρο 100% καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος.