Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ Πατούλης με δελτίο τύπου 11/3/2020, στα πλαίσια των αυξημένων μέτρων προστασίας από το κορωνοιό και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του, συνιστά για το επόμενο διάστημα των 14 ημερών να είναι κλειστά τα γυμναστήρια, οι σχολές χορού, τα αθλητικά κέντρα και τα γυμναστήρια. Επιπλέον προτείνει την αναστολή, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, τον περιορισμό στο ελάχιστο της λειτουργίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των κέντρων ημερήσιας φροντίδας, καθώς και των κέντρων αποκατάστασης.
Στο πλαίσιο αυτό ακυρώνονται και οι δράσεις του προγράμματος "Ολυμπιακή Φλόγα 2020 από την Περιφέρεια Αττικής ...στο Τόκιο" που είχαν προγραμματιστεί από σήμερα 11/3/2020 έως 18/3/2020. Η υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα από 6 έως 10 Απριλίου 2020.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναβάθμισε σε «πανδημία» το επίπεδο εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Είμαστε όλοι μαζί απέναντι σε αυτό και θα χρειαστεί να κάνουμε ό,τι πρέπει με ηρεμία», ήταν τα λόγια του διευθυντή των προγραμμάτων εκτάκτων καταστάσεων του ΠΟΥ, δρος Μάικ Ράιαν. Ο ίδιος ανέφερε ότι η χρήση του όρου «πανδημία» συνιστά περιγραφή της κατάστασης και «δεν τροποποιεί όσα ήδη κάνουμε».

Σημείωσε ότι το Ιράν και η Ιταλία αποτελούν το βασικότυερο μέτωπο του κορωνοϊού, αλλά και άλλες χώρες θα βρεθούν σύντομα στην ίδια κατάσταση.

Γνωστοποίησε μάλιστα ότι ο ΠΟΥ απέστειλε 40.000 τεστ στο Ιράν μόνο τις τελευταίες 24 ώρες αλλά ότι η προσφορά είναι πάρα πολύ λίγη και καταβάλλεται προσπάθεια να βρεθούν άλλες πηγές.

Παράλληλα είπε πως η κατάσταση στο Ιράν είναι «πολύ σοβαρή» και πως ο Οργανισμός θέλει να δει περισσότερη παρακολούθηση και περισσότερη φροντίδα τους ασθενείς. Το Ιράν «κάνει το καλύτερο που μπορεί» αλλά έχει ελλείψεις εξοπλισμού, τόνισε.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Οργανισμού Τέδρος Τέντρος Ανχάνομ Γκεμπρεγιέσους σημείωσε ότι ο ΠΟΥ είναι βαθιά ανήσυχος τόσο για τα επικίνδυνα επίπεδα εξάπλωσης του ιού και την σοβαρότητα των κρουσμάτων.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πάνω από 118.000 κρούσματα σε 114 χώρες και 4.291 άνθρωποι έχουν πεθάνει, είπε ο Τέντρος, σημειώνοντας πως οι αριθμοί αυτοί αναμένεται να αυξηθούν, είπε ο Τέντρος.

«Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες αναμένουμε να αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων, ο αριθμός των θανάτων και ο αριθμός των χωρών που πλήττονται», προειδοποίησε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ σε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε πως οι χώρες θα πρέπει να εφαρμόσουν μέτρα περιορισμού και μετριασμού, αλλά ο περιορισμός πρέπει να είναι ο «βασικός πυλώνας».

Πηγή: Reuters, ΑFP, ΑΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Απεργία στην ΑΥΓΗ γιατί είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι.
Αναμένουμε με αγωνία Δελτίο Τύπου από τον Συριζα για το εάν καταδικάζει την εργοδοσία της εφημερίδας.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΜΙΣΘΟ;

Ανώνυμος είπε...

Θα αλλάξω λίγο την ροή αλλά εκνευρίζομαι με δήθεν πράγματα που συμβαίνουν! Έγινε μια προσφορά συμπολιτών μας για το Λεουσειο ιδρυμα ως εδώ καλά!!!Μας γράφει το πόρταλ έγινε διακριτικά!Που είναι η διακριτικότητα κύριοι; Ακολουθούσε το πόρταλ;Σας φωτογράφισε και σας πήρε συνέντευξη;Εγώ που προσφερα και συνεχίζω να προσφέρω δεν θέλω να παίρνει τέτοια τροπή η προσφορά μου αυτό είναι δες τε με τι έπραξα!! Λυπάμαι πολύ για αυτούς πυς εμπλέκονται!!