Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑΑπό όσο γνωρίζουμε, έχουν κατατεθεί 75 πατέντες που στην περιγραφή τους περιλαμβάνουν τον όρο "Κορωνιός" εκ των οποίων η μία φέρει μόνο το όνομα CORONOVIRUS . Έχει αριθμό πατέντας US 10,130,701,B2 , ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2018 και ανήκει στο ινστιτούτο PIRBRIGHT, Pirbright, Woking GB. Στην φωτογραφία οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις του ινστιτούτου στην Κίνα σε κοντινή απόσταση από την πόλη Wuhan που ξέσπασε ο ιός.
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο κείμενο της πατέντας, ο κορωνοιός εκτός από τον άνθρωπο, μπορεί να πλήξει κατοικίδια, και να θέσει σε κίνδυνο την κτηνοτροφία.
Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Washington post αναφέρει ότι σύμφωνα με Κινέζους αξιωματούχους του τομέα της υγείας, η νέα μορφή κορωνοιού Covid-19 προήλθε από άγρια ζώα που πουλήθηκαν στην αγορά της πόλης Wuhan.
Υπάρχει και η άλλη άποψη  του καθηγητή Francis Boyle υπεύθυνου για την σύνταξη του αντιτρομοκρατικού νόμου του 1989 για βιολογικά όπλα.  Κατά την άποψη του καθηγητή, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο βιολογικού πολέμου (BSL -3)του πανεπιστημίου της Βορείου Καρολίνας. Στις έρευνες του συγκεκριμένου εργαστηρίου συμμετέχει και ο Κινέζος επιστήμονας Zhengli - Li Shi του Ινστιτούτου Λοιμωδών της Wuhan της Κίνας, η  συμμετοχή του οποίου χρηματοδοτείται από την Κινεζική κυβέρνηση.
Το εργαστήριο της Wuhan, τύπου BSL-4, είχε συνεργασία με αντίστοιχο εργαστήριο στην Αυστραλία με σκοπό την δημιουργία βιολογικού όπλου με εφαρμογή στο DNA με βάση τους ιούς του  SARS  και του HIV .
Οι επιστήμονες της  Wuhan πήραν τον ιό SARS από την Βόρεια Καρολίνα, την τεχνολογία από την Αυστραλία του SARS - HIV και στο εργαστήριο τύπου BSL -4 της Wuhan προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα βιολογικό όπλο αυξημένης ισχύος που περιελάμβανε τον Κορωνοιό.
Η διαρροή του κορονωιού από το εργαστήριο της Wuhan οφείλεται σε ατύχημα. Κάποιος επιστήμονας μολύνθηκε και επειδή δεν παρουσιάζονται συμπτώματα για 14 μέρες (24 κατά Άγγλους επιστήμονες) μολύνθηκε η πόλη.
Οι γενετικά μεταλλαγμένοι ιοί έχουν μεγαλύτερη παθογένεια που μεταφράζεται σε αυξημένη θνησιμότητα η οποία με τα σημερινά δεδομένα υπολογίζεται σε 15 με 17%.
Σύμφωνα με στοιχεία της  Washington Post τα κρούσματα του κορωνοιού (έως 7 Μαρτίου 2020) ανέρχονται σε 111.354 εκ των οποίων 3892 κατέληξαν (ποσοστό 3,5%)
Το 2018 προβλήθηκαν από ιλαρά 9.769.400 εκ των οποίων 142.300 κατέληξαν (ποσοστό 1,45%).
Τα κρούσματα του 2019 για το κοινό κρυολόγημα στις ΗΠΑ  ανέρχονται σε 21.000.000 εκ των οποίων 20,400 κατέληξαν (ποσοστό 0,097%).
Αν υποθέσουμε ότι στις ΗΠΑ από τον κορωνοιό προσβληθεί ο ίδιος αριθμός ανθρώπων που προσβλήθηκε από το κοινό κρυολόγημα το 2019, τότε οι νεκροί υπολογίζονται σε 735.000. Αν δε λάβουμε υπόψη την "αυξημένη παθογένεια του 17%" τότε οι θάνατοι υπολογίζονται σε 3,570.000.
Σε κάθε περίπτωση, η λύση βρίσκεται στην αποτροπή δημιουργίας θανατηφόρων ιών φτάνει να γνωρίζουμε "ποιος ελέγχει και κατευθύνει τις έρευνες".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους Ψαράδες που φιλάνε και τα σύνορα στον Εβρο.
Μία επαγγελματική τάξη που μόχθου και της κοινωνικής προσφορας πανελλήνια.
Το κακό είναι ότι ορισμένοι, ευτυχώς ελάχιστοι, επιχείρησαν να τους εμπλεξουν σε άλλες υποθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Να σε "φυλήσω" πρωινέ μου 6:30!! Μόνο που ξέχασες τους κυνηγούς...

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγούμενες αναρτήσεις γνώριζα το πρόσωπο που εικονιζόταν. Σ' αυτήν εδώ ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=spPmm88u728&feature=share&fbclid=IwAR3rmidh8zifUYOnNCnGCt6LWGmKCQA2Dios8ogfee4phZe91rjjqKe9rX0

Ανώνυμος είπε...

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, σχετικά με την απορριπτική απόφαση της ΚΕΔΑ, για την παραχώρηση χώρου.
απο το πορταλ

κκε και κατι παμε, πατε, και μην ερχεσται και λοιπα, χωρο εχετε στο μορφωτικο εκει ειναι τα γραφεια του κκε τοσα χρονια, στο λαογραφικο δεν εχετε καμια δουλεια! ουτε σε καποιο αλλο δημοτικο κτηριο! γιατι δεν νοικιαζεται μια αλλη αιθουσα πχ το τιτινα, το ελληνικον seaside, η εστω την αυλη του σπιτιου σας ρε παιδια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται στην αυλή των σπιτιών τους γιατί πολύ απλά την θέλουν ελεύθερη για να φιλοξενήσουν τους μετανάστες που τόσο αγαπάνε