Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΡΙΑΣ

Με συνοπτικές διαδικασίες ο πρόεδρος Τραμπ στην χθεσινή ενημέρωση τύπου έκανε λόγο για το φάρμακο chloroquine ή  hydro chloroquine το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση του κορωνοιού. πρόκειται για γνωστό φάρμακο κατά της μαλάριας και έχει χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις κατά της αρθρίτιδας. Όλες οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεπεράστηκαν άμεσα ώστε το φάρμακο να διατεθεί άμεσα με ιατρική συνταγή.
Παρά τις εκκλήσεις για να μείνουμε σπίτι, όλοι σήμερα ξεχύθηκαν στα νησιά και στην επαρχία.
Τα μέτρα πήγαν περίπατο και μπήκαμε στην λογική της "ανοσίας της αγέλης".  Στην λογική του πάμε σε μέρη που δεν έχουν μολυνθεί, μεταφέρουμε τον ιό και εκεί που δεν υπάρχει.
Την Δευτέρα αναμένεται να ληφθούν νέα μέτρα και να απαγορευτεί η κυκλοφορία.
Υπάρχει βέβαια και το οξύμωρο οι Έλληνες να είναι κλεισμένοι στο σπίτι αλλά οι παράνομοι μετανάστες να εγκαθίστανται ανά την επικράτεια. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη. Το οικονομικό, κοινωνικό και ιδιαίτερα το πολιτικό κόστος θα είναι πολύ βαρύ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο 1110 μπορεί ο καθένας να καταγγείλει την πιθανή αισχροκέρδεια.
Ας επιτραπεί στο ίδιο τηλέφωνο να καταγγείλουν οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών όσους διαπιστώνουν να διαμένουν στο νησί και είναι επισκέπτες.
Συμπατριώτες/τισσες, αυτό δεν είναι ρουφιανια.Ειναι προστασία προσωπική, για τα παιδιά μας και τους γονείς μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα καλη δυναμη σε ολους,αυτο που εγινε με τα πλοια ειναι απαραδεκτο,αντι να βγουν εκ τον υστερων στην τηλεοραση,ας εκλεινε το λιμανι να μην φτασει και εδω αυτο το κακο!Φοβηθηκαν τους εφοπλιστες;

Ανώνυμος είπε...

Το πιο τραγελαφικο απ' όλα είναι ότι το ίδιο το κράτος συστηνει και λέει μην πηγαινετε στα νησιά γιατί θα πεθάνετε μαζί με τους νησιώτες... εκεί δεν υπάρχει τίποτα στο σύστημα υγειας!!!!!!
Θαρρεις και δεν πληρώνουν οι νησιώτες εφορία θαρρεις και δεν δικαιούνται υπηρεσίες υγείας.
Το ξέραμε ότι έτσι συμβαίνει αλλά να βγαίνουν και να το λένε θρασύτητα ότι δηλαδή οι νησιώτες είναι Β' κατηγορίας πολιτες σε σχέση με τους πολίτες που κατοικούν στα κέντρα...
Και αν αναλογιστούμε ότι η Ελλαδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε νησιωτική χώρα η οποία προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομία του Κράτους (βαριά βιομηχανία ο τουρισμός για την Ελλάδα).

Ανώνυμος είπε...

Γέμισαν τους δρόμους κολωνάκια και το ερώτημα είναι που θα παρκάρουν τα χιλιάδες αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Αίγινα. Γνώμη μου είναι ότι πρώτα βρίσκεις και δίνεις χώρο πάρκιν και μετά αφαιρείς χώρους με κολωνάκια.

Ανώνυμος είπε...

10:30 τα πεζοδρόμια δεν είναι χώρος πάρκινγκ και κακός ο δήμος βάζη κολωνακια και μας ξοδεύουν εχης δίκιο έπρεπε να παίρνη της πινακίδες . Οσοι παρκάρουν εκεί που πάνε στο Ισίδωρο και στο καφενείο ; Γιατί δε μπορώ να σκεφτώ άλλους να παρκάρουν εκεί και η δικιά μου γνώμη είναι όταν χτιζεις σπίτι να μέριμνας και για πάρκιν άμα είναι παλιό γκρέμισε την αυλή σου και βάλτο μέσα που να βρη ο δήμος το πάρκινγκ στο κέντρο της Αίγινας ? !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ή φιλοσοφία υποψηφίου συμβούλου της δημοτικής αρχής είναι ότι τα μηχανοκίνητα (επομένως και το παρκάρισμα τους) είναι απαραίτητα για την οικονομική άνθιση των επιχειρήσεων.
Πράγμα που όπως φαίνεται μάλλον ενστερνίζεται και ή δημοτική αρχή.
Βέβαια το Aegina Portal στο άρθρο του ανέφερε ότι τα παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ υποβαθμίζουν τις περιοχές(πολύ ορθά).

Unknown είπε...

Να βαλουν κολονακια και στην καποδηστριου απο φυλακες εως αφαιας. Ειναι απαραδεκτο να βαριουνται να παρκαρουν στο παρκινγκ των φυλακων.

Ανώνυμος είπε...

Αγενεστατη η επιστολή του κυρίου Τζιτζη για την απαλλαγή των τελών και μη μου πείτε ότι κάνει αντιπολίτευση αλλά τι περιμενεις ετσι αγενεστατος και αυθάδης είναι και στην εργασία του !!!!!!!!