Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Οδηγίες για τους παράνομους μετανάστες ΔΕΝ έχουν εκδοθεί ακόμα. Αυτούς τους κυκλοφορούν ελεύθερα όταν για εμάς απαγορεύεται η κυκλοφορία.
Υπάρχουν όμως οδηγίες προς κατοίκους Βελγίου τις οποίες παραθέτουμε για να ξέρουμε τι γίνεται στην έδρα της ΕΕ.
«Παρακαλούνται οι κ.κ. και κυρίες πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων», δήλωσε η υπουργός Υγείας του Βελγίου Maggie de Block. Στην αγγλική μετάφραση το «μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες» είναι «non essential secual axctivites». 
Προκύπτει προφανώς το ερώτημα, τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η υπουργός Υγείας του Βελγίου και τι συνηθίζουν οι πολίτες της χώρας, Φλαμανδοί ή Βαλλόνοι, διότι αυτό το «απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των τριών ατόμων» χρειάζεται κάποια επεξήγηση...
Η υπουργός διευκρίνισε, ωστόσο, ότι συγκεκριμένα απαγορεύεται η ανταλλαγή συντρόφων, το «τρίο» και τα όργια, μέχρι να παύσει η πανδημία. Δεν απαγορεύεται το σεξ μεταξύ δύο ατόμων αλλά και ο... αυνανισμός.
 Οι εν λόγω ανακοινώσεις έγιναν στη Βουλή.
Περισσότερα εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΨΑΡΑΓΟΡΑ. ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί από «Παρασκευά» μεγάλης ηλικίας.Ενηνέρωσε μας Γιωργο γιατί πάνε να το πνίξουν το θέμα.

nikos4 είπε...

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/03/23/belgium-prime-minister-orgies-fake/

Ανώνυμος είπε...

Οι αλλοδαποί που κυκλοφορούν ανάμεσα μας δουλεύουν σε μαγαζιά έρχονται σε επαφή με κόσμο καθημερινά είναι σε δίπλα μας σε μάρκετ σε φαρμακεία παντού, έχουν κάνει εμβολιασμό δεν πιστεύω!Οι υπεύθυνοι πού είναι; Αστυνομία δήμος υπάρχει;η περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι να κόψουν καμία κλήση;