Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Πολύς λόγος έγινε για κάποιο δεύτερο δρομολόγιο. Από την πλευρά μας, δεν κάναμε καμία ενέργεια. Στις εκλογές του Μαΐου 2019, ο λαός ψήφισε αυτούς που θέλησε να τον εκπροσωπήσουν. Αυτοί λοιπόν που έλαβαν την εμπιστοσύνη του Αιγινήτικου λαού, ας πράξουν τα δέοντα.
Παρατηρήσαμε την προεκλογική περίοδο πολλούς υποψήφιους βουλευτές να επισκέπτονται το νησί και να κάνουν επαφές με υποψήφιους δημάρχους με στόχο την αμοιβαία στήριξη στις εκλογές. Το Πρόσω Ολοταχώς δεν είχε επαφές με κανέναν. Ακόμα και κάποια πολιτικά γραφεία που επικοινώνησαν μαζί μας, όταν οι υποψήφιοι βουλευτές έφταναν  στην Αίγινα και συναντούσαν τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες , χανόντουσαν,  Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η συνεργασία μεταξύ αιρετών και βουλευτικών γραφείων (κυρίως της ΝΔ) έφερε το σημερινό  αποτέλεσμα.   Τρανό παράδειγμα της εκλογικής συνεργασίας οι τροπολογίες στην βουλή  για τις πέργκολες που κατέληξαν στο σημερινό λαμπρό αποτέλεσμα. Όλοι ηττήθηκαν κατά κράτος.
Σχετικά με το δεύτερο δρομολόγιο.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενεργό ρόλο έπαιξε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μανωλάκος ο αδελφός του οποίου Λεωνίδας,(αντιναύαρχος του Λιμενικού), μεσολάβησε στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη. Αποτέλεσμα της παρέμβασης ήταν το δεύτερο δρομολόγιο.
Αν η πληροφορία είναι αληθινή, προκύπτουν διάφορα ερωτήματα όπως.
Γιατί η δημοτική αρχή δεν έκανε καμία αναφορά?
Γιατί η τοπική οργάνωση της ΝΔ δεν έκανε καμία αναφορά?
Μήπως οι τοπικοί παράγοντες προβάλουν μόνο ενέργειες συγκεκριμένων βουλευτών της ΝΔ και αποκρύπτουν ενέργειες άλλων?
Αν οι ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας δεν ευσταθούν, ας μας διαψεύσουν οι αρμόδιοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Θανάσης ; Ποια Τοπική της Ν.Δ; Αυτή είναι τοπική συγκεκριμένων ατόμων και συμφερόντων. Τώρα το μάθαμε ή τώρα το καταλάβαμε; Πάντως αν πραγματικά έχουν κάνει παρέμβαση ο Βουλευτής μας ο Νίκος ο Μανωλάκος και ο αδελφός του ο Λεωνίδας θα το μάθουμε. Δε μένει τίποτα κρυφό. Όσο για τις Δημοτικές Αρχές και τα άλλα κουραφέξαλα ξεχάστε τα. Φιγούρα, δήθεν και μαξούλια είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

"Ή σιωπή είναι συνενοχή"
Εδώ και μέρες όλη ή Αιγινα συζητά για την μη τήρηση καραντίνας από άτομο που ήρθε από το εξωτερικό.
Ο Δήμαρχος που κάνει διαγγέλματα για τα πάντα, δεν έχει πάρει θέση στο θέμα.
Το ίδιο ισχύει και για το σύνολο της αντιπολίτευσης αφού ενώ μπορει και κάνει ερωτήσεις για τα τελη, τέντες,κλπ για το ζήτημα του σπασίματος της καραντίνας, του κρούσματος του κορονοϊού δεν έχουν κάνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τα κακά μαντάτα που πολλοί έλεγαν πως είναι fake news επιβεβαιώθηκαν με τον πιο εκωφαντικό τρόπο:

Hackers απέκτησαν πρόσβαση και έβγαλαν στην φόρα έγγραφα της Αμερικανικής NSA όπου περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο που ψέκασαν Ευρώπη και Ασία με τον ιό που δημιούργησαν και βάπτισαν COVID-19.
Μάλιστα έχουν κάνει τόσο προσεκτική προσέγγιση και σχεδιασμό που σε λίγες μέρες έχουν ήδη προγραμματίσει για τα ματια του κόσμου να πουν πως νοσεί και ο Trump από τον φονικό ιό.

Όποιος έχει το κουράγιο και τον χρόνο να διαβάσει το 20σέλιδο έγγραφο, δεν έχει παρά να πατήσει εδώ:

https://shorturl.at/jnsLN

το λινκ το επιλέγετε κανετε δεξι κλικ αναζητηση στο Google και σας παει στην σελίδα

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει άμεσα να απαιτηθεί από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχες να νομοθετηθεί ειδικά για τις νησιώτικες περιοχές της χωρας, μαζι με τον έλεγχο των μετακινήσεων, να ζητείται και ή βεβαίωση μόνιμου κατοίκου του νησιού.
Ο κίνδυνος είναι τεράστιος.
Ακούτε οι τοπικοί βουλευτές;
Ακουτε στον Δήμο και στις επιτροπές σας;

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνε 5¨56 εμάς και πολλούς άλλους γιατί δεν μας έπιασε το ψέκασμα;