Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Στην εντατική το προτεκτοράτο της παραλίας. Το πρώτο χτύπημα ήρθε από τον ιό της δημοτικής αρχής. Η ανικανότητα επίλυσης των προβλημάτων έφερε τις επιχειρήσεις σε αδιέξοδο. Το τελικό χτύπημα ήρθε από τον κορωνοιό. Το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και των καφετεριών ήταν η χαριστική βολή. Ευτυχώς μένουν ανοιχτά τα ντελίβερι. Από αύριο, οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό των κλειστών καταστημάτων και οι μέχρι σήμερα πελάτες τους, θα έχουν την δυνατότητα να καθίσουν στα παγκάκια τις παραλίας και να απολαύσουν τον καφέ τους θαυμάζοντας το μοναδικό έργο της δημοτικής αρχής Τις παράνομες ταμπέλες "Rent a Car" που κοσμούν το παραλιακό μέτωπο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα ήταν φρόνιμο, ή δημοτική αρχή και η επαγγελματική να εξετάσει την δυνατότητα της τροπολογίας για την εξαίρεση των επιχειρήσεων του παραλιακου μετώπου από την απαγόρευση λειτουργίας;

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να σκεφτεί το τι θα πράξει επί της κίτρινης διαγραμμισης του 1.5 μέτρου για την όδευση των πεζών αφού είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρχει συνωστισμός από την συνάθροιση του κόσμου.

alfa mi είπε...

Μηπως θα ηταν σκοπιμο να αφαιρεθουν και τα παγκακια της παραλιας?