Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

Κεκλεισμένων των θυρών η λειτουργία την Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως. Η μόνη εκκλησία που λειτούργησε στο νησί ήταν η μητρόπολη όπου παππάς και ψάλτες τέλεσαν δοξολογία προς χάρη του ιού του θεού αποκλείοντας από τον χώρο του μυστηρίου και συνάμα προστατεύοντας τους πιστούς από τον "επικίνδυνο ιό του θανάτου".
Εικόνα άλλης εποχής που αρμόζει σε χώρα όπου οι πολιτικοί ταγοί αισθάνονται ως προεστοί πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας και ο ηγούμενος της Ελλαδικής εκκλησίας (υποταγμένος στην αιμοραγούσα πλέον  Νέα Τάξη Πραγμάτων) βγάζει τον σταυρό του για να μην προσβληθούν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
Η εκκλησία ουσιαστικά ακέφαλη, αφημένη στο έλεος θεού και ανθρώπων.
Βιώνουμε την πραγματικότητα που επικρατεί σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Κίνας όπου οι πολίτες οφείλουν να καταθέσουν τα ατομικά τους δικαιώματα "για το καλό τους" ώστε να γλυτώσουν από τον κίνδυνο που εκείνα "εκούσια ή ακούσια" δημιούργησαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος Πόρου ζητά απαγόρευση μετακινήσεων μη-μονίμων κατοίκων σε νησιά και για τις συνδέσεις με πορθμεία, δρομολογιακά πλοία, λάντζες και θαλάσσια ταξί

Ανώνυμος είπε...

Έντυπο Δηλωσης Μετακινησης θα πρέπει να κάνουν όλοι πλέον.
Ή απόρροια μου είναι απλή.
Τι κατοικία θα δηλώσουν οι μη κάτοικοι του νησιου;
Ή λύση είναι μία και απλή.150 ευρώ πρόστιμο μέχρι το λιμάνι για την επιβίβαση στο πλοίο και μετά σπίτι στην Αθηνα.