Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Σίγουρα όλοι αυτοί που μάχονται υπέρ των μεταναστών δεν το κάνουν για την "ψυχή της μάνας τους". Ξαφνικά γέμισε ο πλανήτης περιπλανόμενους μετανάστες και αυτόκλητους φιλάνθρωπους. Μόνο που κανένας δεν φεύγει από την χώρα του αν δεν τον περιμένει κάποιος κάπου κι αν δεν έχει πάρει υποσχέσεις (αληθινές ή όχι) για μια καλύτερη τύχη. Αυτός είναι και ο ρόλος των ΜΚΟ. Οργανωμένη, μαζική παράνομη μετανάστευση χωρίς ΜΚΟ δεν υπάρχει. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ, το τεράστιο δίκτυο των ΜΚΟ που "εξυπηρετούν" την παράνομη μετανάστευση, χρηματοδοτούνται από τον Τζωρτζ Σόρος και από τους Ιησουίτες που ελέγχουν τις καθολικές οργανώσεις. Μέσα από τις πράξεις τους, τις δημόσιες δηλώσεις τους και τα έγραφα, φαίνεται ότι τόσο ο Σόρος (και αυτοί τους οποίους εκπροσωπεί)  όσο και οι Ιησουίτες προωθούν την επικράτηση μια παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων για την πραγμάτωση της οποίας είναι απαραίτητος ο έλεγχος των ανθρώπινων μαζών κατά τα κομμουνιστικά πρότυπα. Η κλιματική αλλαγή, η εκστρατεία υπέρ των εκτρώσεων, η δημιουργία και η προώθηση των gay κινημάτων έχουν ως κοινό στόχο την δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ιδανικός στόχος η μείωση του πληθυσμού σε ένα πλήρως ελεγχόμενο άβουλο μείγμα 500 εκατομμυρίων.
"Το κύριο εμπόδιο σε ένα σταθερό και δίκαιο κόσμο είναι οι ΗΠΑ" είχε γράψει  ο Τζωρτζ Σόρος στο βιβλίο του "Η Εποχή της Φρικτότητας. Συνέπειες του πολέμου κατά της τρομοκρατίας".
"Την δημιουργία ενός υπερεθνικού οργανισμού ο οποίος θα μπορεί να επιβάλει τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών" είχε ζητήσει στις 2 Μαΐου 2019 ο πάπας Φραγκίσκος ο οποίος είναι και ο πρώτος ιησουίτης πάπας. Ο Φραγκίσκος έχει ασκήσει έντονη κριτική στον Τραμπ για την κατασκευή του τοίχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Στα πλαίσια της στρατηγικής που υπηρετούν ο Φραγκίσκος και ο Σόρος, είναι να κατακλυστούν οι ΗΠΑ από παράνομους μετανάστες οι οποίοι θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας της χώρας αλλά θα γραφτούν και στους εκλογικούς καταλόγους με αποτέλεσμα την κατάλυση του ισχύοντος πολιτεύματος των ΗΠΑ.
Το σχέδιο ανέτρεψε η εκλογή Τραμπ. Ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ επηρεάζει την Ευρώπη. Οι μετανάστες είναι απλά ένα εργαλείο για την πραγμάτωση του τελικού σκοπού.  Τραγικότεροι όλων κάποιοι απίθανοι τύποι που βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας ελέω Σόρος και σήμερα είναι υποχρεωμένοι να παπαγαλίζουν το ποίημά τους στα ΜΜΕ των αφεντικών τους. Να γκρεμιστούν τα τείχη και να ανοιχτούν τα σύνορα φωνάζουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι και οι νεοταξίτες μισθοφόροι. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ ξέχασες μια "μικρή" λεπτομέρεια: Τα επτά δις που θα τους πεθάνουν μέσα σε λίγα χρόνια, πού θα τους θάψουν;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω κ. 8:11. Οι Ιησουίτες Φραγγίσκος και Σόρος θα βάλουν τους μουσουλμάνους μετανάστες να ξολοθρέψουν τους Χριστιανούς και μετά να ξολοθρεφτούν μεταξύ τους, για να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες προερχόμενες από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, δικαστήριο στην Ορεστιάδα τη καθαρά Δευτέρα καταδίκασε συνολικά 30 μετανάστες σε ποινές φυλάκισης τριών και τεσσάρων ετών και καταβολή προστίμων πέντε και δέκα χιλιάδων ευρώ. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση του δικαστηρίου αφορά 15 άνδρες και 15 γυναίκες.

Για τους άνδρες το δικαστήριο όρισε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή και καταβολή προστίμου 10.000€ στον καθένα και για τις γυναίκες εκ των οποίων κάποιες είχαν και παιδιά, όρισε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή και επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 5.000€ στη κάθε μία. Να σημειωθεί ότι οι ποινές αφορούν ανθρώπους που πέρασαν τα σύνορα από την Παρασκευή έως σήμερα.

Επιπλέον νωρίτερα το Σάββατο καταδικάστηκαν 17 Αφγανοί στους οποίους ορίστηκε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών και καταβολή προστίμου 10.000€ στον καθένα. Οι γυναίκες που καταδικάστηκαν μεταφέρθηκαν μαζί με τα παιδιά στο ΚΥΤ φυλακίου Έβρου ενώ οι άντρες που καταδικάστηκαν μεταφέρθηκαν σε καταστήματα κράτησης.

Από το πρωί του Σαββάτου έως το απόγευμα της καθαράς Δευτέρας έχουν δικαστεί και καταδικαστεί συνολικά 45 άτομα. Από αυτούς σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία, τουλάχιστον οι έξι έχουν οικογένειες με νεογέννητα μωρά.

Σημειώνεται ότι από τις 6 π.μ. του Σαββάτου έως τις 6 μ.μ. της καθαράς Δευτέρας απετράπη η είσοδος στη χώρα σε 24.203 ανθρώπους ενώ συνελήφθησαν 183 άτομα. Από τις 6 π.μ. της Δευτέρας έως τις 6 μ.μ. της ίδιας ημέρας απετράπη η είσοδος σε συνολικά 4.354 ανθρώπους ενώ συνελήφθησαν άλλοι 42 που επιχείρησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα, προερχόμενοι κυρίως από το Αφγανιστάν,το Πακιστάν και το Μαρόκο.

Ανώνυμος είπε...

Ή επίθεση του Ερντογαν προς την πατρίδα μας καλά κρατεί.
Αντίστοιχη επίθεση δέχεται και το παραλιακό μέτωπο από την δημοτική αρχή.
Οι πέργκολες εφυγαν,
Οι εξέδρες της Αύρας γκρεμίστηκαν,
Ο περιορισμός των πεζοδρομίων καθορίστηκε,
Ολα αυτά βέβαια αποκλειστικά στο παραλιακό μέτωπο.
Εάν τολμά ή δημοτική αρχή ας μας πει το τι θα πράξει για τις πέργκολες τις Πέρδικας,
Για τις τσιμεντενιες εξέδρες στον Μαραθωνα,
Για τον καθορισμό διέλευσης πεζών και αμεα στην Π.Ηρειωτη;

Ανώνυμος είπε...

8 36 επειδή δεν γνωρίζω το τι θα κάνει ο δήμος σε ότι ρωτάς, γνωρίζω όμως το τι θα κάνουμε σε τρία χρόνια από σήμερα.
Έξω οι ψεύτες.

Ανώνυμος είπε...

κ. 9:49 ξεχάσατε τους "μορφωμένους"!