Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020

"Alors c'est la querre". "De facto" ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ

"Alors c'est la querre". Αυτή ήταν η απάντηση του Ιωάννη Μεταξά στις παράλογες απαιτήσεις του Ιταλού πρέσβη που του επέδωσε  τελεσίγραφο για παράδοση της χώρας.
Οι τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και οι προετοιμασία πολλών χιλιάδων μεταναστών να αποβιβαστούν στα νησιά του Αιγαίου με την αρωγή και στήριξη δυνάμεων του Τουρκικού στρατού, ισοδυναμεί με "de facto" κήρυξη πολέμου εναντίον της Ελλάδος.  ΕΔΩ ΕΔΩ
Σε αντίθεση με την 28 Οκτωβρίου 1940 όπου ο λαός ακολούθησε την πολιτική ηγεσία της εποχής,  η σημερινή πολιτική ελίτ των Αθηνών  βρίσκεται εκτός Ελληνικής πραγματικότητας  και σε πλήρη δυσαρμονία με την βούληση του Ελληνικού λαού. Τα γεγονότα της Χίου, της Σάμου και της Λέσβου ανέτρεψαν τα δεδομένα. Απέδειξαν ότι κανένας Έλληνας (πλην των συνεργαζομένων και αυτών που ασπάζονται την ιδεολογία των ΜΚΟ και υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση) δεν θέλει τους μετανάστες σπίτι του. Σε κανένα σημείο της Ελλάδος δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι μετανάστες. Το παραμύθι τελείωσε. Όλοι πλέον γνωρίζουν πραγματικές προθέσεις και οικονομικά και άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από αυτό που προσπαθούν να πουλήσουν  επίσημα χείλη και καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της Ευρώπης μέσω αναβίωσης ενός σύγχρονου δουλεμπορίου δεν τυγχάνουν καμίας υποστήριξης από τον ελληνικό λαό. Οι προσπάθειες μαζικής εισβολής μεταναστών στον Έβρο αποτελούν τρανή απόδειξη ότι πρόκειται για οργανωμένη εισβολή από την Τουρκία και πρέπει να αντιμετωπιστεί από τις ένοπλες δυνάμεις με τους κανόνες εμπλοκής που ακολουθούνται σε επίθεση εχθρικών δυνάμεων επί Ελληνικού εδάφους. Το ίδιο ισχύει και στην θάλασσα. Τα πλοία του Ελληνικού στόλου πρέπει να αποτρέψουν την οποιαδήποτε απόπειρα αποβίβασης "ξένων δυνάμεων" σε ελληνικό έδαφος και να διαφυλάξουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. ΕΔΩ. Οι όροι μετανάστες ή παράνομοι μετανάστες δεν είναι πλέον δόκιμοι. Πρόκειται για παράνομη εισβολή οργανωμένη από εχθρική δύναμη.
Εν κατακλείδι.
Η πολιτική ελίτ στο σύνολό της  απέδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία με το σημερινό γίγνεσται και οφείλει να αφήσει τον όλο χειρισμό του θέματος στους ειδικούς. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας γνωρίζουν το τι και το πως αυτών που πρέπει να κάνουν για την διαφύλαξη της ακεραιότητας της χώρας και της εθνικής κυριαρχίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε λοιπόν για τους "ειδικούς", που έλεγαν το 1913 "Μοναστήρι", το 1915 "ουδετερότητα" και το 1974 "σκοτώστε το Μούσκο". Σκέψου να υπήρχε τότε και Soros!

Ανώνυμος είπε...

Ο... πόλεμος άρχισε. Ο σουλτάνος αποφάσισε να εξαπολύσει τις στρατιές των μεταναστών-προσφύγων που φιλοξενούσε στη χώρα του στην Ευρώπη. Μόλις λοιπόν ο καιρός κάλμαρε άρχισε η απόβαση προς τα ελληνικά νησιά. Όλο το πρωί της Κυριακής 1η Μαρτίου 2020 το Λιμεναρχείο Χίου με τα σκάφη του προσπαθεί να αποτρέψει τις παράνομες εισόδους προς τη Χίο. Έτσι σε πολλές περιπτώσεις με τα πλωτά σκάφη του σπρώχνει τις βάρκες προς τα τουρκικά νερά.

Ο πόλεμος βέβαια είναι άνισος και τα θαλάσσια σύνορα αδύνατον να φυλαχτούν σαν τον Έβρο. Σε μία περίπτωση πάντως και αφού έγιναν προσπάθειες επιστροφής μιας βάρκας οι επιβαίνοντες αποφάσισαν κατά την προσφιλή τακτική τους να τη σκίσουν. Σημειωτέον ότι δεν υπάκουσαν ούτε στις προειδοποιητικές βολές στον αέρα που έριξαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος -ακούστηκαν μέχρι τον Καρφά. Έτσι βρέθηκαν στη θάλασσα αλλά συνελήφθησαν 9 άτομα και θα οδηγηθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στη δικαιοσύνη για απείθια, πρόκληση ναυαγίου και παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Ένα αδίκημα που επιφέρει φυλάκιση έως και 5 χρόνια!

Στο μεταξύ στο Χαλκειός οι κάτοικοι απέκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν προς τη ΒΙΑΛ, αρνούμενοι οι νεοαφιχθέντες πρόσφυγες - μετανάστες να μεταφερθούν εκεί. Τα γεγονότα έχουν ανατρέψει στην πράξη το σχεδιασμό της κυβέρνησης που έπρεπε ήδη να έχει αποσυμφορήσει τα νησιά.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, 17 πρόσφυγες και μετανάστες, αφγανικής προέλευσης, που είχαν είχαν περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος μέχρι το Σάββατο το πρωί και συνελήφθησαν από τις αρχές, δικάστηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου Ορεστιάδας και καταδικάστηκαν σε 3,5 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, συνολικά έχουν γίνει τουλάχιστον 73 συλλήψεις για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι ρεπορτάζ της Deutsche Welle.
1. Αναφέρει ότι κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η Ελλάδα μπλόκαρε την είσοδο 10,000 "παράνομων" εισερχομένων. Το παράνομων σε εισαγωγικά. Greece blocked nearly 10,000 "illegal" entries into the European Union, a government official said.
Μην μας πουν και πολιτικά μη ορθούς.
2. Αναφέρει ότι η Τουρκία ισχυρίζεται ότι 76,000 μετανάστες διέσχισαν τα σύνορα. Μάλλον συγχέει όσους διευκόλυναν να φτάσουν στα σύνορα, καθώς τέτοιοι αριθμοί δεν κρύβονται.
3. "Ακούσαμε ότι άνοιξαν τα σύνορα" ανέφερε κάποιος μετανάστης στην ανταποκρίτρια. "Τώρα βλέπουμε ότι μας έπαιξαν πολιτικό παιχνίδι".
4. Η Βουλγαρία ανέφερε ότι ούτε ένας μετανάστης δεν διέσχισε παράνομα τα σύνορά της.
5. Η Frontex ανέφερε ότι τέθηκε σε υψηλή επιφυλακή και θα αναπτύξει εξοπλισμό και προσωπικό στην Ελλάδα, ότι και αν σημαίνει αυτό.
Αυτά, προς ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

4 Μαρτίου συμβούλιο για να δούμε τι θα μας πει ο αντιδήμαρχος υδρευσης για τις γεωτρήσεις που πέφτουν σε περιοχές όπως η Κυψέλη είναι παράνομες είναι καθαρό νερό πέρασε από το υγειονομικό;Από πότε δίνουν νερό στο νησί!

Ανώνυμος είπε...

Το in.gr, ο ιστότοπος του συγκροτήματος Μαρινάκη, στο κύριο άρθρο του μιλά για το θέμα μας και λέει ότι βρήκαν ευκαιρία "ακροδεξιά σαπρόφυτα" να πουλήσουν εθνικιστικό ρατσισμό. Εσείς τι λέτε;