Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

Ο Τράμπ έκλεισε τα σύνορα με την Κίνα 31 Ιανουαρίου 2020. Οι Δημοκρατικοί τον κατηγόρησαν για ρατσισμό. Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 έκλεισε τα σύνορα με την Ευρώπη πλην του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα 30 από τα 33 κρούσματα είχαν έρθει από την ΕΕ.  Οι Δημοκρατικοί τον κατηγόρησαν ότι δεν έκανε αρκετά σε σχέση με τα μέτρα. Τα κρούσματα στις ΗΠΑ παραμένουν χαμηλά και τα μέτρα (κλείσιμο επιχειρήσεων, δωρεάν εξετάσεις, στήριξη εισοδήματος εργαζομένων και στήριξη επιχειρήσεων) λήφθηκαν εγκαίρως σε αντίθεση με την ΕΕ η οποία βρίσκεται υπό οικονομική διάλυση.
Τα έγκαιρα μέτρα βοηθούν στο να περιοριστεί το μέγεθος του προβλήματος. Η λύση όμως βρίσκεται ακόμα πολύ μακριά.
Στην σημερινή ενημέρωση ο Τράμπ ρωτήθηκε πότε θα εκτονωθεί η κατάσταση. Τον Αύγουστο, ίσως τον Ιούλιο απάντησε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, ανακοινώθηκε ότι τα καταστήματα λιανεμπορίου θα σταματήσουν τη λειτουργία τους από την Τετάρτη 18/03 και για δύο εβδομάδες.

Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ, καθώς και όσα συνδέονται με την τροφοδοσία της αγοράς, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, οι τράπεζες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζεται κανονικά όπως ανέφερε.

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/47788/kleinoyn-ta-katasthmata-lianikhs-apo-thn-tetarth-18-martioy

Ανώνυμος είπε...

Αδράνησε η Κυβέρνηση και τώρα τρέχει κι όποιον πάρει ο Χάρος! Δεν έπρεπε αμέσως να κλείσει τα σύνορα προς όλες τις χώρες, να καθηλώσει τα αεροπλάνα και τα καράβια. Ούτε από τους Αγίους Τόπους, ούτε από Ιταλία θα είχαμε φορτώσει τον κορωνοΙό.
Τώρα αντι να κλείσει τα πολυκαταστήματα στις μεγάλες πόλεις κλείνει χάριν ευκολίας όλα τα καταστήματα. Τα δρομολόγια των πλοίων προς τα νησιά γιατί συνεχίζονται; Για να μην πειράξει τους εφοπλιστές;
Θεωρώ ότι είναι μέτρα πρόχειρα που εκφράζουν πανικό.
Κοσμάς