Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ

Με απόφαση του υπουργείου παιδείας κλείνουν τα σχολεία για τις επόμενες 14 μέρες. Εξετάζεται η περίπτωση αναπλήρωσης των μαθημάτων τις μέρες του Πάσχα και ακόμα η επιμήκυνση της σχολικής περιόδου. Κλειστά επίσης και τα φροντιστήρια.
Με δελτίο τύπου της σήμερα 10-3-2020 η Περιφέρεια Αττικής ενημέρωσε για την συνάντηση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια.
Σκοπός της συνάντησης η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην καλύτερη θωράκιση και προστασία της υγείας των πολιτών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην λήψη προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού.
Με απόφαση του περιφερειάρχη, διακόπτονται κάθε είδους θεωρητικών μαθημάτων σε όλες τις σχολές οδηγών (Κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής.
Επιπλέον, δημιουργείται  μια δράση που δίνει την δυνατότητα παροχής κατ οίκον ή εξ αποστάσεως υπηρεσιών.
Ειδικότερα η Περιφέρεια Αττικής για την διευκόλυνση των παιδιών των οποίων οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές, των ευάλωτων ομάδων, των ηλικιωμένων και των εργαζομένων με συμπτώματα κορωνοιού στους χώρους εργασίας τους, συγκεντρώνει υπηρεσίες , από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς οι οποίες παρέχονται δωρεάν, κατ οίκον ή εξ αποστάσεως.
Σε αυτό το πλαίσιο καλεί δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εταιρείες, καταστήματα, όλους όσους είναι σε θέση να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες κατ οίκον ή εξ αποστάσεως, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο  http://patt.gov.gr/coronovirus/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα σήμερα τα ευρήματα της διανέοσις, σε δείγμα 2.500 Ελλήνων. Το 56% λέει Ελλην γεννιέσαι, το 92% είμαστε πνιγμένοι στους μετανάστες, να απελαθούν στις πατρίδες τους, μεγάλες πλειοψηφίες κατα του γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας τέκνων. Υπάρχει δίπλα μας μια τεράστια δεξιά κοινωνική πλειοψηφία, ανεξαρτήτως τι ψηφίζει στις εκλογές. Γιατί πολιτικά ο χώρος στα δεξιά της ΝΔ είναι ανίκανος να μιλήσει σε αυτούς τους ανθρώπους; Δεν είναι πάντως στραβός ο γιαλός...

Ανώνυμος είπε...

Με την πλειοψηφία ο Χίτλερ εξόντωσε όλους τους αντιφρονούντες, Εβραίους, Ρομά κλπ. Πλειοψηφία είχαν και στις νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ αυτοί που ήθελαν τους μαύρους δούλους. Να αναμένουμε λοιπόν το νέο φορέα που θα εκφράσει τη "μεγάλη πλειοψηφία" που βρίσκεται δεξιά της Ν.Δ. Μόλις συγκροτηθεί, μην ξεχάσετε να τυπώσετε χιλιάδες αιτήσεις εγγραφής, γιατί θα γίνουν ανάρπαστες.

Ανώνυμος είπε...

10 51 έχεις δίκιο ότι όλοι αυτοί είχαν πλειοψηφία ή οποία βέβαια προϋποθέτει το πολίτευμα της δημοκρατίας.
Καλό θα ήταν να μας έλεγες το τι έκαναν στην Ρωσια του Σταλιν ή στην Ρουμανια του Τσαουσεσκου ή ......

Ανώνυμος είπε...

...Το πολίτευμα της δημοκρατίας!!! Το οποίο τι το έκαναν; Όσο για το για τι "έπρεπε" να σου πώ, σου λέω ότι σπάω πλάκα με όσους, μόλις τους πουν κάτι που δεν τους αρέσει, βάζουν τις φωνές: Τα κουμούνια, ο Στάλιν κλπ κλπ. Αυτή είναι η διαφορά μας...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που σπας πλάκα, εξακολουθεις όμως να αποφεύγεις να τοποθετηθεις.
Προσωπικά θα σου πω ότι εφόσον υπάρχει ή δημοκρατική νομιμοποιηση, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτουμε αποφάσεις όπου υπάρχει ή πιθανότητα και να μην συμφωνούμε.
Έτσι λειτουργεί ή δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Τύπωσε εσύ τις αιτήσεις μέλους για το νέο κόμμα και ΄δώ είμαστε...