Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020

ΠΕΡΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
🌹🌹🌹Κορωνοϊός: Μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά του ιού🌹🌹🌹
Ιταλός γιατρός που εργάστηκε στο νοσοκομείο Shenzhen στην Κίνα διορίστηκε από την κινεζική κυβέρνηση για να συμμετάσχει στην ομάδα μελέτης του ιού της πνευμονίας του Wuhan ή του Corona-Virus. Έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο συνοψίζεται παρακάτω:
- Εάν σε ένα κρυωμένο άτομο τρέχει η μύτη του και έχει φλέματα, δεν είναι μολυσμένο με τον ιό Corona, επειδή η πνευμονία δίνει ένα ξηρό βήχα χωρίς ρινική καταρροή. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να το εντοπίσετε.
Από την άλλη πλευρά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο ιός Wuhan ή ο ιός Corona δεν είναι ανθεκτικός στη θερμότητα και πεθαίνει σε θερμοκρασία 26 έως 27 βαθμούς κελσίου. Επομένως, πίνετε άφθονο ζεστό νερό όπως τσάι και βότανα. Δεν είναι μια θεραπεία αλλά είναι καλό για το σώμα. Το πόσιμο ζεστό νερό είναι αποτελεσματικό για τη θανάτωση όλων των ιών. Προσπαθήστε να μην πίνετε παγωμένα.
Εκθέστε τον εαυτό σας στον ήλιο αν είναι χειμώνας.
- Όταν ο ιός πέσει πάνω σε μεταλλική επιφάνεια, θα ζήσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Έτσι θυμηθείτε ότι αν έρθετε σε επαφή με οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι.
- Ο ιός μπορεί να παραμείνει ενεργός στους ιστούς για 6-12 ώρες. Το κανονικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σκοτώνει τον ιό. Χειμερινά ρούχα που δεν χρειάζονται καθημερινή πλύση θα πρέπει να τοποθετούνται στον ήλιο για να σκοτώσει τον ιό.
Πληροφορίες για τα συμπτώματα της πνευμονίας που προκαλείται από τον ιό Corona:
- Πρώτα θα μολύνει τον λαιμό, στη συνέχεια θα αισθανθείτε ένα ξηρό πονόλαιμο που θα διαρκέσει 3 έως 4 ημέρες.
- Στη συνέχεια, ο ιός θα συγχωνεύεται με το ρινικό υγρό, θα εισχωρήσει στην τραχεία και θα εισέλθει στους πνεύμονες προκαλώντας πνευμονία του Wuhan. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 5 έως 6 ημέρες.
- Θα ακολουθήσει μια κατάσταση πνευμονίας, υψηλού πυρετού και δυσκολιών στην αναπνοή. Η ρινική συμφόρηση δεν είναι σαν τη φυσιολογική ρινική συμφόρηση. Θα νιώσετε σαν να πνίγεστε στο νερό. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια εάν έχετε αυτό το αίσθημα.
Σχετικά με την πρόληψη:
- Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μολυνθείτε είναι να αγγίξετε τα πράγματα σε δημόσιο χώρο όπως κιγκλιδώματα, λαβές θυρών, λαβές στο λεωφορείο κ.λπ., έτσι πρέπει να πλένετε συχνά τα χέρια σας. Ο ιός μπορεί να ζήσει στα χέρια σας μόνο για 5-10 λεπτά, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε αυτά τα 5-10 λεπτά, όπως το τρίψιμο των ματιών σας.
- Συνιστάται να κάνετε γαργάρες με Betadine για να εξαλείψετε ή να ελαχιστοποιήσετε τα μικρόβια ενώ βρίσκονται ακόμα στον λαιμό (πριν προχωρήσουν στους πνεύμονες).
Ίσως ο νέος κοροναϊός να μην παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης για πολλές ημέρες, οπότε πώς ξέρετε εάν κάποιος μολυνθεί; Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες είναι ότι η περίοδος επώασης μπορεί να είναι έως 28 ημέρες πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα του κορωναϊού.
Μέχρι τη στιγμή που ένα άτομο έχει πυρετό / βήχα και πηγαίνει στο νοσοκομείο, οι πνεύμονες μπορεί είναι κατά 50% σε ίνωση και ίσως είναι πολύ αργά.
Οι εμπειρογνώμονες της Ταϊβάν μας δίνουν έναν απλό αυτοέλεγχο που μπορούμε να κάνουμε κάθε πρωί.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κρατήστε την αναπνοή σας για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα. Εάν το πετύχετε χωρίς βήχα, χωρίς ασφυξία ή κακιά αίσθηση κ.λπ., είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει ίνωση στους πνεύμονες, μια βασική ένδειξη ότι δεν υπάρχει λοίμωξη.
Πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε ότι το στόμα και ο λαιμός μας είναι υγρός, ΠΟΤΕ δεν πρέπει να στεγνώνουμε. Πιείτε ελάχιστο νερό κάθε 15 λεπτά. ΓΙΑΤΙ?
Ακόμα κι αν ο ιός εισέλθει στο στόμα σας ... το πόσιμο νερό ή άλλα υγρά θα τον μεταφέρουν μέσω του οισοφάγου στο στομάχι.
Εκεί, τα οξέα του στομάχου θα σκοτώσουν τον ιό. Εάν δεν πίνετε αρκετά νερό τακτικά ο ιός μπορεί να εισέλθει στην τραχεία και να εισέλθει στους πνεύμονες. 🌷

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ 1919-1922
Είμαστε 10.000.000 κι άλλοι τόσοι σχεδόν στη Διασπορά. Ή πνευματική ψώρα της αριστεράς δούλεψε δεκαετίες, αφού την ανεχτήκαμε, την συγχωρέσαμε, της παραδώσαμε τα κλειδιά της Παιδείας, της επιτρεψαμε να κατασκευάσει την ανύπαρκτη αγιότητα της και να κακοποιεί την Ιστορία.
Μην σας κάνει λοιπόν εντύπωση πως υπάρχουν μερικές χιλιάδες που μισούν τη γη που πατάνε, που ενώ ο Στρατός μας και η Αστυνομία και το Λιμενικό δίνουν μάχες να προστατεύσουν την χώρα, αυτοί τους συκοφαντουν και συντάσσονται με τον εχθρό, ζητώντας το άρατε πύλας.
Αυτή είναι η αριστερά, δεν υπάρχει άλλη. Το 1940 βριζανε τον Στρατό μας γιατί ο Στάλιν ήταν σύμμαχος του Άξονα, ο Μανιαδακης εξαπάτησε τον ντενεκέ Ζαχαριαδη, που έγραψε την περίφημη επιστολή υπέρ πανεθνικου αγώνα και μετά την μισοπήρε πίσω. Μόνο όταν επιτέθηκαν οι Γερμανοί στον πρώην συναυτουργό τους στο έγκλημα διαμελισμού της Πολωνίας, την ΕΣΣΔ, γύρισαν την τραγιάσκα τους ανάποδα και οργάνωσαν το ΕΑΜ με αληθή κύριο στόχο την κατάκτηση της εξουσίας και την υλοποίηση των σχεδίων της Κομιντερν για "Μακεδονικό" κράτος. Παγίδεψαν πλήθος πατριωτών και τους έσυραν στην ατίμωση, τον θανατο , την ήττα και την εξορία. Σκότωσαν και δικούς τους που διαφώνησαν με αυτό, τους καλύτερους, όπως τον σπουδαίο Γιαννούλη, τον Μπακιρτζή και άλλους.
Γιατί σήμερα να μην είναι με τους Τούρκους; Δεν είναι η πρώτη φορά. Απλά ξαναφόρεσαν το φέσι που φόρεσαν το 1919 -1922 ο Παντελής Πουλιοπουλος και οι άλλοι προδότες του ΣΕΚΕ. Όταν οι δυο παππούδες μου κι η τρομερή γενιά τους πολεμούσαν τον Κεμάλ και τους γενοκτόνους του στην Μ.Ασια, ο Πουλιόπουλος και οι σύντροφοι του έκαναν επιτροπές στρατιωτών υπονομεύοντας το ηθικό και την μαχητική ικανότητα του Στρατού μας. Μετά την καταστροφή επαίρετο ο Ριζοσπάστης για την ήττα, επέχαιρε και έγραφε πως την επιδίωξαν. Το εθνικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μία φορά επιεικές. Ο Πουλιόπουλος δικάστηκε στη Θήβα και αθωώθηκε, αντί να στηθεί στον τοίχο. Εξιλεώθηκε γιατί τον δολοφονησαν στην Κατοχή οι Γερμανοί, όμως η σπορά αυτών που μαχαίρωσαν πισώπλατα τον Στρατό μας και την Πατρίδα είναι εδώ. Είναι στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ, στον κομψευομενο Χατζηαβάτη με τη φάτσα του Καραγκιόζη, που μας φέσωσε εκατομμύρια, στα γκρουπούσκουλα της μηδενιστικής βαρβαρότητας, στα σκουπίδια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας που ανάθρεψε η παρακμή της εποχής Σημίτη, στην ψευτοκουλτούρα που πουλάνε κάτι πνευματικά καψοκαλύβηδες, Απόστολοι του Μαρασμού όλοι.
Παρ' όλα αυτα, παρ' όλο που πήραν στα χερια τους τα κλειδιά καναλιών, εφημερίδων, πανεπιστημίων, είναι μία τρισάθλια μειοψηφία. 90% απέναντι τους για τον Έβρο. Δουλεύουν σαν σκουλήκια δεκαετίες, από την μπροστινή μεριά τρώνε τις σάρκες της Πατριδας και από πίσω, όπως σέρνονται, κοπρίζουν μίσος, συκοφαντίες, ανθελληνισμό. Όμως ήρθε ή Ανάγκη και η Αλήθεια των γεγονότων και το Έθνος κάνει μία έτσι με το χέρι του, καθαρίζει την γλίτσα τους από την μεγάλη εικόνα των ιστορικων στιγμών που ζούμε και τους κλωτσαει στο περιθώριο.
Μην σας πτοούν οι λερές φωλιές του μισελληνικού ολοκληρωτισμού τους, τα προφίλ και τα μέσα όπου μαζεύονται και χοροπηδούν και στριφογυρίζουν σαν μαστουρωμενοι δερβίσηδες μοιράζοντας χολερικά ψόφους, βρισιές για "φασίστες" και απαιτούν να ανοίξει η χώρα τις πύλες και να αυτοκτονήσει. Ή Ελλας προώρισται να ζήση και θα ζήση σε πείσμα όλων αυτών

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ιδιοκτητης μαγαζιου της παραλίας
<>
Καλά όλα αυτα που λέτε κυριε μαγαζάτορα καλές και οι ομπρέλες σας ρωταμε τα τζαμια είναι νόμιμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριάκος βλέποντας το 90% των Ελλήνων να τον επικροτεί στο κλείσιμο των συνόρων, μπορεί να το γυρίσει δεξιά το τιμόνι. Ιδίως όταν οι δείκτες στην οικονομία δεν δείχνει να τον ευνοούν ιδιαιτέρως. Αντι να πουλάει φιλελεύθερη οικονομία για κύριο γεύμα, να σερβίρει άμυνα και ασφάλεια. Εμείς για αλλού κινήσαμε και αλλιώς η ζωή τα φέρνει...

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Χαρίτσης, δεν είναι ήρωας αυτός που παίρνει καραμπίνα στα σύνορα. Είναι αυτός μαλλον που παίρνει strap-on στα gay parade! Αριστερά γούστα..

Ανώνυμος είπε...

κ. 11:09 που τα λέτε τόσο ωραία, έχω μια ιδέα: Να τυπώσετε το φοβερό αυτό κείμενο και να πάτε στον Έβρο να το μοιράσετε στην πολιτοφυλακή. Δώστε και ένα αντίτυπο στον κ. Λαγό!