Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

Η1Ν1. & ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Από την συνέντευξη του γιατρού Rashid Buttar στην LONDON REAL TV.
London Real TV. Υπάρχει κάποια μεγάλο παγκόσμιο σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού το οποίο έχει ετοιμαστεί εδώ και δεκαετίες και τώρα σε αυτά που συμβαίνουν οι άνθρωποι των κυβερνήσεών μας είναι συνεργοί και το ακολουθούν?
Rashid Buttar. Σίγουρα είναι συνεργοί. Το τι ακριβώς συνέβη με τον ιό, δηλαδή αν ο ιός πήγε στην Κίνα ή αν η τεχνολογία για να φτιαχτεί ο ιός πήγε στην Κίνα, η τεχνολογία δημιουργήθηκε στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill. Αν ο ιός διέρρευσε κατά λάθος ή επίτηδες δεν το γνωρίζω. Όλα αυτά όμως δεν εξηγούν την συνέργεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ και άλλων χωρών. Υπάρχει μια απαίσια συνενοχή σε όλο τον πλανήτη και αυτό είναι ύποπτο.
Στοιχεία. Ο Dr Fauchi (30 χρόνια μέλος της ομάδας του προέδρου των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση λοιμώξεων)  έχει ασχοληθεί με την προώθηση φαρμάκων τα οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι καλά. Αυτό ξεκίνησε το 1981 όταν μιλούσε για το φάρμακο κατά της νόσου των ομοφυλόφιλων όπου χρηματοδότησε και ανέπτυξε ένα φάρμακο το οποίο διατέθηκε προφυλακτικά τρία χρόνια πριν διαπιστωθεί η ασθένεια του HIV το 1984.Το φάρμακο αυτό δημιούργησε πολλά  προβλήματα σε ασθενείς που το πήραν. Ο Dr Fauchi έχει ιστορία. Είναι στην τσέπη του Bill Gates, του ανθρώπου που δεν μπόρεσε να κρατήσει του ιούς μακρυά από τα windows αλλά θέλει να κρατήσει τους ιούς μακρυά από τους ανθρώπους. Πως δηλαδή θέλει να το κάνει αυτό. Ο άνθρωπος δεν είναι επιδημιολόγος, δεν είναι ερευνητής, δεν είναι επιστήμονας, δεν είναι γιατρός, δεν έχει καν πτυχίο πανεπιστημίου και βγαίνει στα ΜΜΕ και μιλάει για τις επιπτώσεις του κορωνοιού στους ανθρώπους και θέλει να μας απομονώσει για έξι μήνες.  Κάθε χρόνο κάνει ομιλίες και συνεχώς μιλάει για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω εμβολιασμών.  Κοιτώντας την ιστορία του βλέπουμε ότι το θέμα πάει πίσω στα  eygenics (πρόγραμμα που χρησιμοποιούσαν οι ΝΑΖΙ για επιλεκτική καλλιέργεια ανθρώπων και δημιουργία της άριας φυλής).
Έχει χρηματοδοτήσει πολλές εταιρίες σε πολλές χώρες όπου έχουν γίνει και πολλές αγωγές εναντίον του λόγω των επιπτώσεων που είχαν τα εμβόλια που προωθούσε.
Είναι ο ιδιοκτήτης της πατέντας του κορωνοιού , πατέντα που τελειοποιήθηκε στην Ευρώπη τον Νοέμβριου 2019.
Πριν δέκα χρόνια βγήκε ο Η1Ν1. Τότε ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι 60 εκατομμύρια θα πέθαιναν. Έλεγε ότι θα πέθαινε το 20% του πληθυσμού των ΗΠΑ. Δεν πέθαναν. Γατί? Επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο. Υπήρξαν διαδηλώσεις κατά των εμβολιασμών στην Γερμανία και στην Αγγλία. Ο κόσμος αρνήθηκε να εμβολιαστεί και γιαυτό δεν πέθανε.
Παρατηρήσεις.
Αξίζει να θυμηθούμε τι έγινε στην Ελλάδα την ίδια περίοδο. Ποιοι και πως χειρίστηκαν τον Η1Ν1.
Τότε που αρμόδιος υπουργός ήταν κάποιος Αβραμόπουλος και υπήρχε κάποιος σύμβουλός του ονόματι Τσιόρδας (εδώ). Τότε όπως και τώρα ήθελαν να μας εμβολιάσουν ακολουθώντας πάντα την γραμμή που ανέφερε στην συνέντευξή του ο Dr Rashid Buttar.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνουμε τα πειραματόζωα του Bill Gates (εδώ).

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από της 4 Μαρτιου ή επαναφορά στην κανονικότητα.Ελευθερα πλέον το kickboxing,boxing,karate κλπ
Το πιάσετε το νόημα

Ανώνυμος είπε...

29 Απριλίου γύρω στις 110 και κάτι σας γράφω εδώ στον Αιακό πως αν υπάρξει κρούσμα θα σας βγάλω στο φανερό και επειδή ο Ιωάννης μας το παίζει δεν ξέρω ακόμα θα περιμένω ενημέρωση κτλ όπως έκανε με το Βούλγαρο και το έθαψε με την βοήθεια του προέδρου ΔΣ ρωτήστε πόσους έστειλε το κυ στην Αθήνα για τέστ; Γιατί δεν βγήκε ποτέ η υπηρεσία αρμόδια για το θέμα υγείας να μιλήσει; Γιατί τα καταστήματα του νησιού άνοιγαν στα κρυφά οπότε έκαναν ταμείο στα κρυφά! Γιατί οι εκκλησίες ήταν κλειστες αλλά με ένα περίεργο κτύπο άνοιγαν και έβαζαν όποιον ήθελαν; Γιατί γιατί γιατί Ιωάννη και η παρέα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τελείωσε εδώ θα συνεχίσω με ονόματα αν δεν βγουν να πουν την αλήθεια γιατί όλα αυτά ήταν ανοιχτά στο βωμό της πολιτικής του χρήματος τίνος?Όταν συναντήθηκαν το Πάσχα κεκλεισμένων των θυρών αστυνομία δήμος κα αυτό πάσχιζαν να γίνει; Να μπει χρήμα στον κορβανα?8

Ανώνυμος είπε...

Οι συμπολίτες ρωτούν τον κ.Δημαρχο:
Τελικά υπήρξε κρούσμα κορονοϊού στην Αιγινα μέχρι και σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Είναι νομίζω περιττό να περιμένουμε τέτοιου είδους ερωτήματα από το σύνολο της αντιπολίτευσης.
Εάν υπάρχει κάποιος να αναδείξει τέτοια πράγματα είναι μόνο ο Αιακοςρεχ.
Δυστυχώς παρά μία ψήφο δεν έχουμε αυτην την παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ανώνυμος είπε...

11,37 Η Αίγινα έχει την αντιπολίτευση που της αξίζει. Έχει την διοίκηση που της αξίζει. Το σημαντικότερο είναι ότι η Αίγινα είχε επιλογές. Κατά κάποιο τρόπο είναι χρήσιμο να διαπιστώνεις τι θα μπορούσες να έχεις αλλά επειδή το θέλησες δεν το έχεις. Να θυμάσαι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ανώνυμος είπε...

1 35 δυστυχώς ο κόσμος είναι εγκλωβισμένος σε επιλογές "νικητών".
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές όπου μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα τόσο στους ίδιους όσο και στο νησί.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΣΗΛΘΕ ΣΤΟ Κ.Υ.ΧΘΕΣ ΤΗ ΕΙΧΕ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ; ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΕΙΧΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ.ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Quiz: ποιος πήρε τα σκήπτρα από τον Θωμά Μάτσιο στο πεδίο των σαφεστατων απαντήσεων;
Βοήθεια: ο Θωμάς Μάτσιος έχει διατελέσει πρόεδρος στον Εδεσσαικο.

Ανώνυμος είπε...

για να βαλεις μια μασκα χρειάζεσαι 10 δευτερολεπτα το πολυ για να στο δειξουν όσο και αργόστροφος να είσαι να πάρει ενα λεπτο δηλαδη με 3 επαναλήψεις που σημαινει 60 δευτερολεπτα ο ξερολόγος έδειχνε για 7 λεπτά τουτέστιν 420 δευτερολεπτα πως βαζεις μια μασκα πόσο ηλίθους υεωρεί τους Αιγινιτες;
Ξερολόγε πόσα χρόνο χρειάζεται για να μας δείξεις πως το μπαίνει το προφυλακτικό;

Ανώνυμος είπε...

2:08 Κοιτάω το μήνυμα σου...τον σχολιασμό σου....και σκέφτομαι ότι άμα είσαι υποψήφιος δημοτικής παράταξης με τίποτα δε θα ήθελα να με αντιπροσωπευεις.....

Ανώνυμος είπε...

Μαυρη γάτα είσαι ρε Μητσάρα έδωσες την καρέκλα στον άνθρωπο και τον έστειλες στον άλλο κόσμο

Ανώνυμος είπε...

6:51 Αμα θες να ξερής τόσο κάνουν 7 λεπτά οι επειγοντολογοι του ΕΚΑΒ να βάλουν τη μάσκα τους
Φαντάσου τη στολή πόσο κάνουν !!!!!! Πάη η βάρδια σχολασαμε

Ανώνυμος είπε...

Εντάξυ Νικόλα ο άνθρωπος δεν θέλει να ασχολείσαι μαζί του. Εχει όλο το δικαίωμα, σταμάτησε και εσύ να του γράφεις ανόνυμα για να μη γίνεσαι περισσότερο μαμάκας

Ανώνυμος είπε...

10.03 απάντησα επωνυμα , με τα ανωνυμα δεν ασχολουμαι όπως και με νουμερα οποτε το μαμακας στο επιστρεφω