Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ "THE COMING OF THE MARTIANS"

The coming of the martians H.G.Wells 1897 (εδώ) Πρόκειται για το μυθιστόρημα που αφορά τον   Πόλεμο των Κόσμων όπου οι εισβολείς Αρειανοί ισοπέδωσαν την άμυνα των γήινων αλλά ηττήθηκαν μόλις ήρθαν σε επαφή με την ατμόσφαιρα καθώς προσβλήθηκαν από βακτήρια και αποδεκατήστηκαν.
Ως ανθρώπινες υπάρξεις "υπάρχουμε για να εξυπηρετήσουμε την ύπαρξη των βακτηρίων στην γη. Το 99% του γενετικού μας υλικού δεν είναι ανθρώπινο. Τα γονίδια μας ευθύνονται για το 8% και το υπόλοιπο 92% εξαρτάται από το περιβάλλον την τροφή και τις δικές μας αποφάσεις. Κληρονομούμε τα βακτήρια από τους γονείς μας. Ο ανθρώπινος οργανισμός φιλοξενεί ένα τρισεκατομμύριο βακτήρια και ιούς. Ο ιός είναι η η μικρότερη μορφή ζωής που έχει δυνατότητα να αναπαραχθεί, Χρειάζεται να δανειστεί ένα κύτταρο και να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό του να αναπαραχθεί. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να προσβληθεί όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμωθεί. Αυτό συμβαίνει όταν  υπάρχει διαρροή στο έντερο. Τα πάντα έχουν σχέση με την διατροφή όπως είπε (πρόσφατα) ο Ιπποκράτης.(εδώ) Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι μια συμβίωση. Τα κύτταρα φιλοξενούν τα βακτήρια τα οποία με την σειρά τους μετατρέπουν τη τροφή σε ενέργεια. ¨Όταν τα βακτήρια ταΐζονται σωστά η συμβίωση είναι αρμονική και μακροχρόνια. ". Τάδε έφη ο  γιατρός  καρδιολόγος και χειρουργός Steven  Gantry ο οποίος έχει την δική του άποψη για την προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από τον κορωνοιό.
Η λύση που προτείνει είναι η "επισκευή του εντέρου" (όπου υπάρχει πρόβλημα) και η ενδυνάμωση του οργανισμού μέσω σωστής διατροφής.
Κατά την άποψη του, αρωσταίνουμε όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα αδυνατίζει. Τα αυτοάνοσα νοσήματα, οι χρόνιες παθήσεις,  έχουν άμεση σχέση με το σύνδρομο του διαρρέοντος εντέρου.(εδώ)
Παρατηρήσεις
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνουν τα ΜΜΕ αυτοί που πλήττονται από τον κορωνοιό είναι άτομα μεγάλης ηλικίας με υπάρχοντα νοσήματα. Οι απόψεις του γιατρού Steven Gundry δίνουν μια εξήγηση σε αυτό το φαινόμενο. Αξίζει περισσότερο  να προσέξουμε την διατροφή μας από το να στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε κάποιο εμβόλιο.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Μαρμαρινός ρώτησε το δήμαρχο πότε θα λειτουργήσει ξανά το ταμειο του δήμου
Και ο δήμαρχος απάντησε ότι θα συζητήσει το θέμα με την ταμειακή υπηρεσία του δήμου
Δηλαδή ; Πρόγραμμα τίποτα ; Ότι κατση ; Και από τη εξαρτάται η απόφαση της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου ; Μήπως Κατή διαφορετικό απ' ότι ξέρουμε και βιωνουμε και εμείς ;
Εχει άνοιξη όλοι Ελλάδα το ξέρετε εσείς στο δήμο ;

Ανώνυμος είπε...

Στο ΔΣ της 12ης Μάϊου σε ερώτηση για το αν υπάρχει χωροθέτηση οικοφροντίδων ο κος Δήμαρχος απάντησε ότι υπάρχει χωροθέτηση από τον καιρό της διοίκησης Κουκούλη. Σε ερώτηση για την κατασκευή και εκτέλεση έργων(αρκετά σοβαρών)που γίνεται σήμερα και στην ύπαρξη των απαραίτητων εγκεκριμένων μελέτων ο κος Δήμαρχος απάντησε ότι τοιχεία αντιστήριξης έχουν κατασκευαστεί έτσι και το 2010.Σε προηγούμενο συμβούλιο έγινε ερώτηση σχετικά με την εγκυρότητα των όρων της συμφωνίας για την μεταφορά νερού και απάντησε ότι όλα έγιναν όπως και τις προηγούμενες φορές τα προηγούμενα χρόνια. Παρακολουθώντας λοιπόν τα παραπάνω μας έμειναν οι εξής απορίες: Αφού οι προηγούμενοι τα έκαναν όλα τόσο καλά ώστε η καινούρια διοίκηση να ακολουθεί τα πατήματα τους τότε γιατί ο κόσμος τους έθεσε εκτός ;;;Να θυμίσουμε επίσης ότι από την εποχή της διοίκησης Κουκούλη έχουν περάσει 10 χρόνια. Βέβαια κε Δήμαρχε να σας ευχαριστήσουμε που εμπλουτίζετε το λεξιλόγιο μας και έτσι μάθαμε ότι οι κάδοι σκουπιδιών για τον απλό πολίτη ονομάζονται και '' ΟΙΚΟΦΡΟΝΤΙΔΕΣ''.

Ανώνυμος είπε...

12:15 Άφησε τον δήμαρχο τόσα ξερει τόσα λέει....
Εγώ σαν ψηφοφόρος να σου θυμίσω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την εποχή της διοίκησης Κουκούλη και ακόμα ο κόσμος δεν εχει ξεχασει τις καρέκλες που πεταγονταν σε ανυποψίαστους πολίτες από πρωτοπαλίκαρο του...ούτε τα παλιόπαιδα που μπαζωσαν τον Φαρο για αυτό ο κόσμος τους έθεσε εκτος.....

Ανώνυμος είπε...

δεν θελω να χρονοτριβισω αλλο....ειπε ο μεγας γλωσσοπλαστης Ιωαννης στο τελευταιο ΔΣ. μαλλον απο αυτο ζαλιστηκαν και ο αντωνης και ο στελιος και εγιναν ανταρτες χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πρόβα εντατικών πεζοδρομήσεων στο κέντρο της Αθήνας που συζητούνται εδώ και 30 χρόνια, φέρνει η πανδημία. Η δημοτική αρχή της πόλης ζητά από την κυβέρνηση να εγκρίνει αποκλεισμό των οχημάτων σε 8 μεγάλους και μικρότερους δρόμους, ολόκληρη την Πλάκα και το Εμπορικό Τρίγωνο ενώ προτείνει την επέκταση των πεζοδρομίων στην Πανεπιστημίου και την κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος όπου οι λωρίδες κυκλοφορίας θα μείνουν οι μισές. Η πρόταση θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίασή του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας αύριο Δευτέρα 11/5. Τα μέτρα μπορούν να εφαρμοσθούν άμεσα με πρόχειρα μέσα όπως ζαρντινιέρες, παγκάκια, καλαθάκια και άλλα από εκείνα που χρησιμοποιούνται όταν κλείνουν δρόμοι προσωρινά.

Στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης επικαλείται τον γενικότερο σχεδιασμό του για τον «Μεγάλο Αρχαιολογικό Περίπατο» που προχωρά, μετρήσεις για την επίπτωση στην κυκλοφορία αλλά και ορισμένες παρατηρήσεις που έγιναν στην διάρκεια του περιορισμού μετακινήσεων λόγω του κορονοϊού. Δεν κάνει αναφορά στα μέτρα επέκτασης των τραπεζοκαθισμάτων για τα καταστήματα εστίασης αλλά υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τις ρυθμίσεις της την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαΐου 2020.

Οπως αναφέρεται στην εισήγηση, «οι οδικές μετακινήσεις στην Αθήνα τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2020, σημείωσαν δραστική μείωση, η οποία ξεπέρασε το 75% σε σχέση με τα στοιχεία του Φεβρουαρίου». Ομως δεν μειώθηκαν στο ίδιο ποσοστό τα τροχαία ατυχήματα. «Η δυσανάλογη μείωση κυκλοφορίας και ατυχημάτων πιθανώς οφείλεται στην αύξηση των ταχυτήτων μετακίνησης. Δηλαδή τα λιγότερα οχήματα στους δρόμους κινούνταν με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Ανώνυμος είπε...

Ας διαβάσει κάποιος Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας, για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγινας.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

από τις σοβαρότερες αναρτήσεις αυτή του 5:52. να σας δωσω όμως άλλο ένα μαργαριτάρι του γλωσσοπλάστη Δημάρχου. απευθυνόμενος στον Δημ Μούρτζη του είπε: Δεν σας μέμφω..... Μέμφομαι είναι Δήμαρχε. ας του πει κάποιος να μην προσπαθεί να μιλήσει με βαρύγδουπες λέξεις δεν το χει

Ανώνυμος είπε...

6:49 ο πρώτος της λίστας είναι αυτός με την πόρτα που βρέθηκε αυτός ;
Σα το Βαρουφάκη κι αυτός εδώ μένει ;

Ανώνυμος είπε...

8 19 δεν τον γνωρίζω τον κύριο αλλά σίγουρα χρησιμοποιεί την Ελληνική με ευγένεια.

Ανώνυμος είπε...

8 14 Σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια για την ανάρτηση μου (5 52) αλλά δεν αναζητώ εύσημα.Η προσπάθεια μου είναι να ενεργοποιησω προσπάθειες που θα βελτιώσουν τόσο την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου αλλα και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μου.
Όπως διαβάσεις άλλοι δήμαρχοι τρέχουν να εφαρμόσουν πεζοδρομησεις αντιλαμβανόμενοι ότι μόνο έτσι μπορεί να αναπτυχθεί ενας τόπος.
Δυστυχώς στο νησί μας επικρατούν άλλες σκέψεις και μας καταδικάζουν σε γενική ανυποληψία αφού δεν μπορεί να νοηθεί τουριστικός τόπος χωρίς πεζόδρομους.

Ανώνυμος είπε...

η επιτροπή για το 1821 είναι μια προσπάθεια του Ιωαννη και της fish market να μαζέψουν τις απώλειες αντώνη και στελιου. εβαλαν λοιπόν μέσα το σακη σακιώτη έβαλαν τον λεουση που είναι αντάρτης του κουκούλη και με πολύ πονηρό τρόπο και όλο το επιτελείο του σαρόνικ μαγκαζιν.τι θελουν να πετύχουν????μα να φανούν έστω και την ύστατη ώρα ενωτικοί. ακουστε μάγκες. ο βίος και η πολιτεία σας δεν πείθει κανέναν. εκεί γύρω από την ψαραγορά είσαστε όλο μαγειρέματα. αγαπημένο σας σπορ Η ίντριγκα, η συκοφαντια και οι ψευτοπαλικαρισμοί. ο δήθεν αγοραφοβικός φαρμακοτρίφτης, ο αμορφωτος κοινωνικά ψαράς και η παρέα τους είναι πράγματι μια εγκληματική οργάνωση με χρυσό περιτύλιγμα. α και κάτι τελευταίο, ρε παντελάκο σταμάτα το γλύψιμο στο δήμαρχο και στην παρέα του. το ξέρουμε ότι έχεις προσχωρησες. ε να κανεις κι εσυ καμιά δουλειά να κόψει και ο θειος κανενα τιμολόγιο

Ανώνυμος είπε...

8,43 Για πες μου ένα δρόμο στην Αίγινα που δεν τον έχουν κάνει πεζόδρομο γιατί κάτι δεν μας λες καλά.

Ανώνυμος είπε...

9 17 δεν υπάρχουν πεζόδρομοι στην Αιγινα.
Ακόμη και η Π.Ηρειωτη δεν είναι πεζόδρομος.Τα κάγκελα είναι παράνομα και οποιοσδήποτε κάνει μήνυση θα πάνε όλοι τους για κακούργημα.
Το ζήτημα όμως δεν είναι οι μηνύσεις αλλά η νόμιμη εφαρμογή των αποφάσεων του Δημοτικου Συμβουλίου.
Ας απαντήσουν οι μορφωμένοι ((Κουκουλης), οι πρακτικοί(Σακκιωτης-Μουρτζης) και οι νέοι (Ζορμπας) γιατί δεν τα προχωράνε.

Ανώνυμος είπε...

9 17 και κάτι τελευταίο.Στην περίπτωση οι επιχειρήσεις της Π.Ηρειωτη καταβάλουν τέλη κοινοχρηστου χωρου, είναι παράνομο γιατί δεν υπάρχει πεζοδρόμηση.
Μπορούν να διεκδικήσουν την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.

Ανώνυμος είπε...

9,31 & 9,34 εσύ τι ζόρι τραβάς με τους πεζόδρομους

Ανώνυμος είπε...

9 49 εσύ τι ζόρι τραβας με τους πεζόδρομους.φοβασαι κάτι και δεν θες να αναδειχθεί το θέμα;

Ανώνυμος είπε...

9,52 Εσύ είπες ότι ο μορφωμένος Κουκούλης, ο πρακτικός Σακκιώτης ο πρακτικός Μούρτζης και ο νέος Ζορμπάς που τους ψήφισες όλους έναν ένα την φορά, γνωρίζουν το θέμα αλλά δεν έκαναν τίποτα. Όλοι αυτοί κάτι ξέρουν ή κάτι άλλο συμβαίνει. Εσύ τι ζόρι τραβάς, τι ζητάς και αυτοί που ψήφισες δεν σου το έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

10 06 το πώς ψηφίζει ο καθένας είναι δικαίωμα του. Όλοι οι δήμαρχοι που αναφέρονται παραπάνω ας τοποθετηθούν στο ζήτημα.
Ίσως από αυτό το ασήμαντο για κάποιους ζήτημα αναδειχθεί η ανεπάρκεια ορισμένων.

Ανώνυμος είπε...

10,13 Η χρησιμότητά σου έληξε όταν τους ψήφισες. Η ανεπάρκειά τους είναι η δική σου ανεπάρκεια. Κατά την διάρκεια της θητείας τους τοποθετήθηκαν στο θέμα με τις πράξεις τους. Η εκλογή τους και η δράση τους στο συγκεκριμένο θέμα αναδεικνύουν και την ανεπάρκεια αυτών που τους ψήφισαν. Εσύ, τι ακριβώς ζητάς και συγκεκριμένα τι σου τάξανε και δεν στο κάνανε.

Ανώνυμος είπε...

10 42 για να σου λύσω την απορία, ο λόγος που με απασχολεί η πεζοδρόμηση είναι γιατί είχα διαβεβαίωση για ένα δρομάκι όπου επένδυσα σε ακινητο και γίνεται χαμός από σταθμευμένα ιχ και δίκυκλα.

Ανώνυμος είπε...

10,51 Είχες διαβεβαίωση. Μπράβο. Θυμίζεις πιτσιρικά που πήγε σε οίκο ανοχής και η τσατσά τον διαβεβαίωσε ότι τα κορίτσια της ήταν όλα παρθένες. Έφυγε με αφροδίσιο για να θυμάται την υπόσχεση που του έδωσε.Περαστικά σου. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις την ίδια διαβεβαίωση και την επόμενη φορά. Όλα τα κορόιδα το ίδιο κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

11 06 επειδή εφερες ως παράδειγμα τις πόρνες, θυμηθηκα το τι είχε πει ο ΧΡΙΣΤΟΣ:Ο Αναμάρτητος υμων πρωτος βαλέτω λίθον.

Ανώνυμος είπε...

11,12 Τι ανακατεύεις τον Χριστό με τις πόρνες. Την αγάπη στον Χριστό την δίνουμε χωρίς αντάλλαγμα. Εσύ ζήτησες ανταλλάγματα άρα ήξερες που απευθύνθηκες.Δεν πήγες να ανάψεις κερί στον Άγιο Νεκτάριο και να ζητήσεις την βοήθειά του. Στο πάγκο της συναλλαγής πήγες και έκλεισες συμφωνία. Ψήφισες για να πάρεις και πήρες αυτό που παίρνουν όλα τα κουτοπόνηρα κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

11 54 όταν πήγαν να λιθοβολήσουν την πορνη γιατί είχε παραβιάσει τον νόμο τοτε ο ΧΡΙΣΤΟΣ απευθυνόμενος στους (νομοταγείς) τους είπε ότι όποιος δεν παραβιάσει ποτέ του τον νόμο ας πεταξει πρώτος την πέτρα.
Εάν εσύ τώρα είσαι στην κατηγορία αυτη τότε καλα κανείς και τα χάνεις.Ομως μου δύσκολο να πιστέψω ότι δεν έχεις πάει σε οίκο ανοχής.
Αλλά δεν μας είπες γιατι εσυ πολεμας να μην συζητιέται το ζήτημα των πεζοδρομησεων. Μάλλον δεν θέλεις να τους φέρεις σε δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

11:54 μ.μ πράγματι είσαι γάτος και χαίρομαι που με τα γραφομενά σου έβαλες στην θέση του έναν τραχανοπλαγιά.

Ανώνυμος είπε...

6,43 Η μεγάλη εμπειρία σου σε οίκους ανοχής σου έχει θολώσει το μυαλό. Ρε φίλε άσε τα πεζοδρόμια. Οι πόρνες παλιάς κοπής που ήξερες είναι παρελθόν. Σήμερα δουλεύει η ανάθεση έργου χωρίς διαγωνισμό.