Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ & ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ

Ήταν κοινή η απορία του κάθε πολίτη το πως οι παρανομούντες διέφευγαν της τιμωρίας. Ήταν δε τόσο κραυγαλέο το θράσος των παρανομούντων που προκαλούσαν επιδεικτικά. Το κόλπο γνωστό. Προκαλούσαν τον ανυποψίαστο πολίτη για να τον συμπαρασύρουν και να τον εμπλέξουν σε μηνύσεις , να τον εμπλέξουν σε δικαστικές περιπέτειες και να τον φιμώσουν. Όλα αυτά γιατί πολιτικά γραφεία φρόντιζαν να προσφέρουν κάλυψη και ίσως ο (δικός) εισαγγελέας τηρούσε σιγή ιχθύος. Δεκαετίες κρατάει αυτή η κολόνια. Πολλοί οι ανίκανοι και συνάμα ηλίθιοι προσέφεραν τις υπηρεσίες σε αήθεις πολιτικούς και πολιτικάντιδες έναντι κάλυψης στις παράνομες επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Η ασυλία που απολάμβαναν τους όπλιζε με θράσος και απειλούσαν πολίτες και αρχές. Δεν είναι τυχαίο που το πράγμα ξέφυγε στην Ρόδο.  Με ένα περίεργο θάρρος και με χαμόγελο σιγουριάς  προσήλθαν στην δίκη οι δύο δολοφόνοι βιαστές της άτυχης Ελένης.
Υπήρχε αυτή η βεβαιότητα ότι το κατεστημένο προστατεύει τους δράστες και η κοινωνία κωφεύει.
Φτάνει κανείς να δει την γεμάτη έκπληξη αντίδραση της κυβέρνησης και του συλλόγου των δικηγόρων στην αγόρευση της εισαγγελέως. (εδώ)
Τελικά η ποινή που επιβλήθηκε στους δύο δράστες, 15 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και ισόβια για τον φόνο, ήταν αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης η οποία αποτελεί σταθμό και προηγούμενο για αυτό που έρχεται.
Η κυβέρνηση προχωράει στην ισλαμοποίηση της χώρας εισάγοντας ανθρώπους οι οποίοι θεωρούν το βιασμό ατιμώρητη ρουτίνα.  Με δεδομένο ότι πολιτική λύση είναι δύσκολο να υπάρξει το μόνο ανάχωμα βρίσκεται στην δικαιοσύνη. (εδώ)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι που δεν έγινε στην Αίγινα και τα αθώα θύματα του ναυαγίου περιμένουν ακόμη δικαίωση..Όταν οι πολιτικάντηδες έχουν λόγω σε σε κάθε τοπική κοινωνία είμαστε δέσμιοι.. Θυμάμαι πως κατέφθασαν στο νησί βουλευτές ναι βουλευτές μην απορούμε δεν ήταν ο ένας που έκανε την εμφάνιση του στο λιμεναρχείο..ήταν και άλλοι..έτσι δυστυχώς θα συνεχιστεί η ομηρία λίγων και οι απάτες τών πολλών με αρκετά μεγάλες απολαβές και πολλά άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Στην επιτροπη μπορείτε να μου πείτε τι θα συζητήσουν Μανώλης Κοττάκης και Σάκης Σακκιώτης; Ο ένας εκπρόσωπος της ΕΣΤΙΑΣ και ο άλλος μέλος του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

11,30 Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ

Ανώνυμος είπε...

Μερκούρη ο Γιαννης μας θα είναι σημερινός και παντοτινός εσύ πάντα θα είσαι ο διάδοχος του Μερκούρη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μερκούρης ανέβασε φωτογραφία με τον Σάκη , τον ΝεκτΚουκ και τον τρελό Οικονόμου για την βράβευση αθλητών δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα πάλι θα χάσεις από τον Γιάννη

Ανώνυμος είπε...

Η πικρή αλήθεια είναι πως η απόβαση στην Μονή και από εκεί στο κλειδί τους έδωσε χρόνο να φτιάξουν σκηνικό.θυμαστε ποιος έβγαλε τον παππού και που;

Ανώνυμος είπε...

Οι κακές γλώσσες λένε,ότι η γκαρσόνα που είδε ποιος έβγαλε τον παππού,που τον έβγαλε και ποιος τον παρέλαβε,εισέπραξε ένα μικρό ΔΩΡΑΚΙ,να κρατήσει το στόμα της κλειστό.
Και από γκαρσόνα άνοιξε δικιά της επιχείρηση.
Ετσι λένε οι κακές οι γλώσσες....

Ανώνυμος είπε...

Όχι και γκαρσονα .Παλληκάρια πεφταν στα ποδια της Χαχαχα..Μόνο που τσουρομαδηθηκαν τα παληκάρια και τους έμεινε το μαλλί στο χέρι..Όσο για το χρήμα πολύ πήραν για να το βουλωσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΉΤΡΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΈΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΑΠΑΚΤΟ? ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΉΤΡΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΟΙΚΟΚΗΡΕΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΚΥΨΕΛΑΡΧΗΣ ΜΑΣ.. ΠΡΟΔΟΤΡΕΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΎΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΑΠΑΚΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: AEGINA PORTAL
23/12/2016
Ένα καινούριο περιπολικό όχημα μάρκας Nissan Qashqai παρέλαβε σήμερα το πρωί το Λιμεναρχείο Αίγινας. Η Αίγινα παρέλαβε ένα από τα έξι συνολικά οχήματα, που δωρήθηκαν στο Λιμενικό Σώμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του δωρητή. Το όχημα έφτασε στην Αίγινα με το οχηματαγωγό πλοίο "Ποσειδών Ελλάς". Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης παρευρέθη στην παραλαβή του οχήματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Λιμενικό Σώμα της Αίγινας απέκτησε ένα νέο όχημα, ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

Το όχημα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμενικού Σώματος στην Αίγινα. Ο κύριος Μούρτζης στις δηλώσεις του στο Aegina Portal είπε ανάμεσα σε άλλα: "Αυτό το τραγικό δυστύχημα που είχαμε στην περιοχή μας είχε ως αποτέλεσμα να εξοπλιστεί το Λιμενικό Σώμα με ένα καινούργιο όχημα. Είμαστε ένα νησί που έχουμε μεγάλη επισκεψημότητα, είναι μεγάλες οι ανάγκες". Τέλος, ευχήθηκε στα όργανα του Λιμενικού Σώματος που παρέλαβαν το καινούργιο όχημα, αυτό να είναι "καλοτάξιδο" και να τους βοηθήσει στο έργο τους.

Το νέο όχημα θα σταθμεύει σε διαγραμμισμένο σημείο μπροστά από τα γραφεία της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Η αγόρευση
Με λόγο που συγκίνησε και έπεισε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το στυγερό έγκλημα του 21χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ροδίτη, η Εισαγγελέας της έδρας τόνισε στην αγόρευσή της πόσο τη στιγμάτισε αυτή η υπόθεση την οποία θα κουβαλά μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής της, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη.

Η εισαγγελέας υποστήριξε ότι η αλήθεια έχει ήδη ακουστεί ενώ σχολίασε ότι η Ελένη θα είναι πάντα κομμάτι της ζωή της: «Είπα στον κ. Τοπαλούδη μην ανησυχείτε, «εγώ ζω με αυτή την κοπέλα»… Όταν ένας δικαστής έχει διαβάσει πολύ καλά μια υπόθεση και επειδή πολλά ακούστηκαν ότι θα λήξει το 18μηνο, έλεγα «αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου». Άκουσα τη φωνή της μητέρας, που έλεγε «θέλω να μάθω τι έγινε». Εγώ παιδιά δεν έχω, έχω όμως δικογραφίες για παιδιά… Και εγώ θέλω να βγει η αλήθεια. Και είπα εδώ ότι θα βγει η αλήθεια. Άκουσα ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Εξεπλάγην. Γιατί αυτό κάνουμε εμείς εδώ τόσο καιρό. Η αλήθεια έχει βγει. Η αλήθεια βοά. Έχει ακουστεί, έχει χιλιοειπωθεί. Από την αρχή δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Είναι προσβολή να λένε ότι δεν έχει βγει η αλήθεια. Θα σας την ξαναπώ λοιπόν την αλήθεια. Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι».