Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

ΣΤΟΧΟΣ. Η ΑΙΓΙΝΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

Το θέμα που προέκυψε στο δημοτικό συμβούλιο της 5 Μαΐου 2020 και στο οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ) είχε εξελίξεις. Το θιγόμενο μέρος έστειλε επιστολή (5481/6-5-2020) και ζητά να παρουσιαστούν τα ενοχοποιητικά γι αυτόν στοιχεία ή να ζητηθεί δημόσια συγνώμη εντός 6 ημερών.
Επικαλείται δε συκοφαντική δυσφήμιση (αρ 363, εδ.1 ΠΚ αρ πρώτο ν.4620/2019 και αρ. δεύτερο ν.4620/2019).
Το όλο θέμα φαντάζει αστείο αν δεν αναζητηθεί το υπόβαθρο.
Ο "έντονος διάλογος" έλαβε χώρα σε συζήτηση για μίσθωση γεωτρήσεων. Είναι γνωστή η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αίγινα. Δίκτυο ύδρευσης καρκινογόνο και διάτρητο, δεξαμενές τρύπιες, καινούργια δεξαμενή τρύπια, γεωτρήσεις με νερό ακατάλληλο, αγωγός που "έπεσε θύμα ψαράδων" και το σημαντικότερο, ΔΕΝ υπάρχει σύμβαση για την μεταφορά νερού.
Θεωρούμε ότι τα ανωτέρω δεν αποτελούν τυχαίο αποτέλεσμα αλλά αποτελούν προϊόν εγκληματικής ανικανότητας και ως εκ τούτου πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι εισαγγελικές αρχές.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες ο υδρομεταφορέας δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό διότι δεν τον συμφέρει η τιμή μεταφοράς 1,97 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ζητά απευθείας ανάθεση για ένα μήνα με τιμή 2,3 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου θα μπορούσαμε να πούμε ότι η δήθεν "προσβολή" είχε σκοπό να αποπροσανατολίσει από το πραγματικό πρόβλημα που είναι το τεράστιο σκάνδαλο του νερού το οποίο εναγωνίως κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν.
Δεν έφτανε ο κορωνοιός, ρίξανε την Αίγινα στα βράχια.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή εξίσωση έχει τα εξής δεδομένα.
1.Η απόσταση μεταξύ των τραπεζιών θα πρέπει να είναι κατ' ελάχιστο 2 μέτρα.
2.Η απόσταση μεταξύ των καρεκλων θα πρέπει να είναι κατ' ελάχιστο 1.5μετρο.
3. Για την απαραίτητη διέλευση των πεζών θα πρέπει να παραχωρηθεί 1.5 μέτρο
4. Οι ελάχιστες διαστάσεις των τραπεζιών είναι 1 μέτρο
5. Ή οικονομική επιβιωση των επιχειρησεων
6. Να εφαρμοστούν όλα αυτά σε χωρους που δεν έχουν ακομη χαρακτηριστεί ως κοινόχρηστοι.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή ή εξίσωση δεν βγαίνει και δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Δυστυχώς όλοι μας πληρώνουμε της (ανεπαρκείς) επιλογές μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα "παρακολουθήσει" την επαναλειτουργία του σχολείου;

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα προς τον αντιδήμαρχο υδρευσης που γνωρίζω πως δεν χάνει ανάρτηση σου Γιώργο,τι γίνεται με τις γεωτρήσεις;ποτε τις καθαρίσατε τελευταία φορά;το νερό που τρέχει στις βρύσες μας είναι ακίνδυνο; πόσιμο δεν είναι σίγουρα άλλες οικιακές χρήσεις μπορούμε άφοβα να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

9,54 Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους ο Αιακός καλεί τον εισαγγελέα να επέμβει. Η δημόσια υγεία όλων μας βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος πότε θα άνοιξη για το κοινό ;
Το νερό θελε ο κόσμος να πλήρωση
Όλη η Ελλάδα άνοιξε έλεος πια τόσο προστατευτικοί με τους υπαλλήλους σας ;
Γιατί όχι από την τσέπη σας τους πληρώνεται ;

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση υπαλληλου στην είσπραξη νερού πριν μισή ώρα είμαι εδώ αλλά το ταμείο δεν ανοίγει, μπορείτε να πληρώσετε με τόσους πολλούς τρόπους!Οι δήμοι και τα ταμεία είναι κλειστά,όταν μας επιτρέπουν θα ανοίξουν!Θα πει ο παππούς στην τράπεζα ανόητοι να σταθεί στην ουρά να πληρώσει!!Ουε και αλλημονο αν ακουστεί πως κόψατε νερό η βάλατε προσαύξηση!!Με τα λεμόνια θα σας πάρουμε και τέτοιο νερό λαμόγια!!

Ανώνυμος είπε...

1,11 Αν πληρώσεις στην τράπεζα θα πρέπει μετά να πας με τον λογαριασμό στον δήμο για να ενημερώσουν το αρχείο αλλιώς η χρέωση συνεχίζει να υπάρχει. Κάποιοι μας κοροϊδεύουν

Ανώνυμος είπε...

Δεν αδειάζει τώρα να παρακολουθήσει τα σχολεία έχουν στήσει χοντρό τσιμπούσι από όλες τις απόψεις με καντιλιερο Θεριανό ένα ψευτοεργολαβο οικοδομών,ένα σίδερα είναι η καινούργια φουρνιά να μην βγάλουν κάνα φράγκο?Τσάμπα νομίζετε τους ψήφισαν?Αυτό το σχόλιο είναι αφιερωμένο σε αυτόν/ην που έγραψε προ ημερών για τα έργα που γίνονται στην κυψέλη και για τον εθελοντισμό του Μήνα και την πράξεις χωρίς ανταλλαγές!Στην Κυψέλη υπάρχει ψωμί για συμφέροντα και δουλειές χωρίς άδειες,οποίος όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το ταμείο στο δήμο Μόνο στην εθνική μπορούμε να πληρώσουμε το νερό
Οι υπάλληλοι της τράπεζας δεν έχουν φόβο μην μολυνθούν ; Τα ταχυδρομεία δουλεύουν
Η ΔΕΗ άνοιξε και στο κάτω κάτω δεν θα πληρώνω εγώ προμήθεια στης τράπεζες και στα ταχυδρομεία !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πήρε τηλέφωνο πολίτης προ ημερών στο Δήμο και απάντησε ο αντι ύδρευσης. Ο πολίτης παραπονέθηκε για έλλειψη νερού στην περιοχή του.ρωτησε λοιπόν το λόγο.ο αντι τον ενημέρωσε πως ήταν βλάβη και του συνέστησε να μην ανοιγοκλείνει τις βρύσες. Κάγκελο ο πολιτης

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς νερό η Κυψέλη τι γίνεται άρχισαν τα όργανα;

Ανώνυμος είπε...

Έχει νερό αυτή την ώρα η Κυψέλη 7.21 αλλά είναι καφετη ζημιά δεν ήταν ξέχασαν να ρίξουν στην δεξαμενή είπε ο υπάλληλος του δήμου!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησαν οι καύσωνες για αυτό...…..
Περίμενε έρχεται καλοκαιρακι…
Θα στύβετε λεμονια και καρπουζια,..

Ανώνυμος είπε...

την κακομοιρα την αιγινα μια ζωη στα βραχια την ριχνουν!

Ανώνυμος είπε...

10,03 κάθε φορά οι αιγινήτες ψηφίζουν τον καπετάνιο και το πλήρωμα. τα ματάκια τους τα βγάζουν με τα ίδια τα χεράκια τους. μην μας το παίζουν θύματα

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου θύματα τα θέλουμε και τα λουζομαστε αλλά ρε παιδί μου τόση λαμόγια που σου βγάζουν αφού πιάνουν τις θέσεις είναι το κάτι άλλο!Λες ας ψηφίσω αυτούς μπας και αλλαξη κάτι αλλά όλοι τον κουβά με το μέλι θέλουν!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΙΓΙΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΛΩΤΣΑΓΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ Ο ΠΙΣΤΟΥΝΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και τις λεμονοκουπες ξέρετε εσείς κατά δημαρχεία μεριά!!