Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

PLANDEMIC ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ

Η Dr Judy Mikovits βιολόγος ερευνήτρια έγραψε σε επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύτηκε ότι "η χρήση εμβυικού ιστού ανθρώπων και ζώων απελευθέρωναν καταστροφικές πλάκες και καταστροφικές ασθένειες που θέτουν την ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο. Οι ανακαλύψεις της ήταν αντίθετες από το ισχύον αφήγημα και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά της, να καταστραφεί οικονομικά και να βρεθεί στην φυλακή. Συγγραφέας του βιβλίου "Πληγή της Διαφθοράς" λέει ότι αν δεν σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει σήμερα μπορούμε να ξεχάσουμε την ελευθερία μας, μπορούμε να ξεχάσουμε την ανθρωπότητα γιατί να δολοφονηθούμε από την ατζέντα τους.
Ο Antony Fauchi βρίσκεται πίσω από  όλα. Οργάνωσε την συγκάλυψη και την σιωπή των εμπλεκομένων μέσω του ιδρύματος "Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών & Μολυσματικών Ασθενειών".
Όσα λέει για την πανδημία είναι προπαγάνδα, η ίδια προπαγάνδα που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτων από το 1984. Το 1982 ο ιός του ΗIV είχε απομονωθεί .Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 1984 για να επικυρωθεί. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστολή του Larry Kramer στον  Fauchi με τίτλο "Σας αποκαλώ δολοφόνους".   (εδώ)  Πέθαναν εκατομμύρια. Μια ολόκληρη γενιά στην Αφρικανική ήπειρο αφανίστηκε εξ αιτίας της αλαζονείας του Dr Robert Redfield ο οποίος σήμερα διευθύνει τον οργανισμό υγείας των ΗΠΑ (CDC) και του Tony Fauchi οι οποίοι συνεργάστηκαν για να καtοχυρώσουν πατέντες και να κερδίσουν οικονομικά από τα εμβόλια.
Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να δίνει συμβουλές και προτείνει λύσεις να είναι αντικειμενικός όταν σε αυτόν ανήκουν οι πατέντες των φαρμάκων που προτείνει.
Αν γίνει υποχρεωτικός ο παγκόσμιος εμβολιασμός αυτοί οι άνθρωποι θα κερδίσουν εκατομμύρια από τα εμβόλια και στην διαδικασία θα σκοτώσουν εκατομμύρια επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο.
Αυτή η οικογένεια των κορωνοιών μελετήθηκε στο εργαστήριο. Τα πειραματόζωα τα έφεραν στο εργαστήριο για πειράματα. Ο ιός δεν μεταπηδά απευθείας από την νυχτερίδα τους ανθρώπους. Θα χρειαζόταν 800 χρόνια εξέλιξης για να γίνει κάτι τέτοιο. Συνέβη δέκα χρόνια μετά την δημιουργία του SARS 1 και μετά από εντατικές διεργασίες εξέλιξης. Όλα έγιναν μεταξύ του Στρατιωτικού Εργαστηρίου Μολυσματικών Ασθενειών στο Fort Ditrich του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και εργαστηρίου της Ουχάν στην Κίνα το οποίο ο Fauchi πριν 6 χρόνια χρηματοδότησε με 3,7 εκατομμύρια δολάρια.
Το 1999 εργαζόμουν στο Fort Ditrich. Η δουλειά μου ήταν να διδάξω τον Εμπολα να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα. Από μόνος του ο Εμπολα δεν μπορούσε να το κάνει. Τον βάλαμε στο εργαστήριο και τον εκπαιδεύσαμε.¨
Εν κατακλείδι.
Εδώ και αρκετές δεκαετίες κάποιοι παίζουν με τις ζωές μας. Οι ιοί που μαστίζουν την ανθρωπότητα τις τις δεκαετίες μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, είναι προϊόντα εργαστηρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


CBS News
@CBSNews
Viral coronavirus conspiracy video that "could lead to imminent harm" yanked from Facebook and YouTube

Ανώνυμος είπε...

Όταν η ομάδα δέχεται πίεση, τότε ο προπονητής δίνει μία εντολή.
"Ή μπάλα στην εξέδρα"

Ανώνυμος είπε...

10,06 για προπονητή που δίνει εντολές ψάξε στην δική σου ομάδα