Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

GEORGE FLOYD. ΘΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Για ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων κλήθηκε η αστυνομία να συλλάβει τον μεθυσμένο δράστη ο οποίος αγόρασε τσιγάρα και καθόταν στο αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα. Πέθανε μετά την σύλληψή του ίσως από τον τρόπο που τον μεταχειρίστηκε ο αστυνομικός Derek Chauvin. Τον κράτησε ακίνητο βάζοντας το γόνατό του στον λαιμό του για  8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα. Και οι δύο τα τελευταία 17 χρόνια δούλευαν ως σεκιούριτι στο ίδιο ξενυχτάδικο. Ο George Floyd εντός του καταστήματος και ο Derek Chauvin ως ασφάλεια εκτός.
Η αυτοψία δεν έδειξε τραύματα από ασφυξία ή στραγγαλισμό. Ο θάνατος οφείλεται σε υπάρχοντα καρδιακά προβλήματα και ναρκωτικές ουσίες.  (εδώ) Για να κατευναστεί το λαϊκό αίσθημα ο δράστης κρατείται.
Παρά το γεγονός ότι μεταξύ των τεσσάρων αστυνομικών που συμμετείχαν στην σύλληψη  ο ένας ήταν ασιάτης και ο άλλος μαύρος, ο δήμαρχος της Μινεάπολις χαρακτήρισε την πράξη ως ρατσιστική βία των λευκών κατά των μαύρων και πυροδότησε την εξέγερση που ακολούθησε.
Στην μάχη της πυροδότησης έσπευσε να εμπλακεί και η μουσουλμάνα γερουσιαστής Illhan Omar η οποία ακουλουθώντας την γραμμή του δημάρχου Jacob  Fray της πόλης, κατηγόρησε την αστυνομία για την πράξη την στιγμή που αυτός ο ίδιος είναι προϊστάμενος της και φέρει την ευθύνη.
Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος εμποδίζει την αστυνομία να δράσει και επιτρέπει σε προβοκάτορες να πυρπολούν και να καταστρέφουν (πάνω από 200) επιχειρήσεις στην περιοχή.
Ανεξήγητο παραμένει το γεγονός η αστυνομία να μην εμποδίζει λευκούς άνδρες (όχι νέους και έφηβους) οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική κοινωνία, να σπάνε παράθυρα και να βάζουν φωτιές , να δημιουργούν κλίμα και να παροτρύνουν το εξεγερμένο πλήθος.
Ίσως ο δήμαρχος και η γερουσιαστής να περίμεναν κάποιο γεγονός το οποίο θα έδινε την αφορμή για γεγονότα.
Τόσο ο αστυνομικός Chauvin όσο και ο ασιάτης αστυνομικός    Tou Thoa , είχαν στο παρελθόν εμπλακεί σε υποθέσεις όπου αθώοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και έπρεπε να είχαν διωχθεί προ πολλού από την αστυνομία.
Τέλος ο δήμαρχος και η γερουσιαστής πρέπει να απαντήσουν στο κύριο ερώτημα.
"Γιατί διοργανωτές της δημοτικής αρχής κουβάλησαν μέλη της οργάνωσης Black Lives Matter  του Σόρος για να διοργανώσουν διαμαρτυρίες"? (εδώ)
Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα αφορά όλους μας. Σήμερα η Μιννεάπολις αύριο η Αθήνα και γενικότερα ο κάθε δήμος που διατηρεί δεσμούς με τις οργανώσεις του Σόρος. (εδω)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η έκφραση του προσώπου "κοιτάχτε τι του κάνω", με το χέρι στην τσέπη, είναι "όλα τα λεφτά"...

Ανώνυμος είπε...

Ο Εκμισθωτής έχει στην πλήρη κυριότητα,νομή και κατοχή του ακινητο με ακάλυπτο
χώρο,που αποτελείται ειδικότερα από κεντρική εγκατάσταση εμβαδού 12,24 τ.μ ακάλυπτο
χώρο επιφανείας 49,56 τ.μ και βοηθητικούς χώρους (2 WC εμβαδού 2,87 τ.μ έκαστο,διάδρομο
εμβαδού 2,83 τ.μ και αποθήκη εμβαδού 11,90 τ.μ)και το οποίο βρίσκεται εντός του χώρου των
δημοτικών γυμναστηρίων επί των οδών Ακτή Τότη Χατζή-Φανερωμένης και Γυμναστηρίου
στην πολη της Αίγινας (εφεξής Μίσθιο).Ο εκμισθωτής εκμισθώνει το εν λόγω Μίσθιο στoν
Μισθωτή προκειμένου να λειτουργήσει στους άνω χώρους του μισθίου κυλικείο για τις
ανάγκες των αθλουμένων και των φιλάθλων του δημοτικού γυμναστηρίου
2.- ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Η διάρκεια της παρούσας μίσθωση ορίζεται σε τέσσερα έτη(4), αρχίζει από την 1
Απριλίου 2015 και λήγει την 1 Απριλίου 2019
Σημειώνεται ότι η παρούσα μίσθωση ρητά εξαιρείται της προστασίας των διατάξεων περί
εμπορικών μισθώσεων σύμφωνα με την σαφή διάταξη του εδαφίου ιβ' του άρθρου 4 παρ Ι

Ανώνυμος είπε...

8:54 μ.μ. προς ενημέρωση η συμβαση πηρε παράταση δυο χρόνια λόγω των έργων ό μισθωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημείωση