Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

GEORGE FLOYD. ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο δήμαρχος της Μινεάπολις Jacob Fray, επιδεικνύει τις κάλτσες του για να δείξει πανηγυρικά την πολιτική του τοποθέτηση στην Χίλαρι, το Δημοκρατικό κόμμα και την αριστερή ιδεολογία που πρεσβεύει. Κλασικό παράδειγμα δημάρχου μαριονέτας που τοποθετήθηκε (μέσω την κατευθηνόμενης εκλογικής διαδικασίας) για να λαλήσει αυτά που πρέπει όταν του ζητηθεί. Το έπραξε και πυροδότησε ακραίες καταστάσεις γι τους συμπολίτες του και την πόλη του.
Ο άνθρωπος εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση δολοφονίας του Loyd, AG Ellison, σύμφωνα με έγκυρες  πηγές του δημοσιογράφου του CBS news, Eric Severeid, συνεργάζεται με την οργάνωση του Σόρος ΑΝΤΙΦΑ όπου μεταφέρει λεωφορεία με πληρωμένους οι οποίοι επιδίδονται σε βανδαλισμούς και καταστροφές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Geoffrey Grider (29/5/2020) οι αριστερές οργανώσεις ANTIFA  Black lives Matter έχουν κινητοποιηθεί για να προκαλέσουν επεισόδια σε 20 πόλεις των ΗΠΑ (εδώ)
Το δημοσίευμα των END TIMES HERALD David Hilton 29-5-2020 αναφέρει ότι οι βανδαλισμοί προκαλούνται από πληρωμένους αναρχικούς πράκτορες (πολλοί εκ των οποίων είναι φοιτητές)που βρίσκονται στην μισθοδοσία του Σόρος. Πρόκειται για φανατικούς που πιστεύουν στην χρήση βίας με σκοπό να προκαλέσουν κοινωνική διάλυση η οποία θα οδηγήσει στην πτώση του καπιταλισμού με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια ουτοπία χωρίς φύλλα (άνδρας γυναίκα) χωρίς φυλές και η ζωή θα αρχίσει να παίρνει κάποιο νόημα. (εδώ)
Στην τρίτη φωτογραφία ο George Floyd κρατάει στο χέρι του την βίβλο και αγκαλιάζει τους αδελφούς χριστιανούς. Παρά τα όποια του θέματα στο παρελθόν, ο Floyd είχε επιστρέψει στον Χριστό.  (εδώ) Σίγουρα η αθεϊστική οργάνωση ANTIFA και η μουσουλμάνα γερουσιαστής Omar δεν θα έδιναν δεκάρα για έναν χριστιανό. Αφορμή ζήταγαν για να προωθήσουν την ατζέντα τους.
Στην τέταρτη φωτογραφία αστυνομικός έχει αποκοπεί και μαύροι πολίτες έχουν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα για να τον προστατέψουν από τους ξενόφερτους πληρωμένους διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: