Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

ΚΟΡΩΝΑ ΦΟΒΟΣ & ΟΧΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

"Η οικονομική κρίση έρχεται σε τρία κύματα όπως και τα μεγάλα κύματα στην θάλασσα". Τάδε έφη Robert Kiyosaki αναφερόμενος στην πρόσφατη οικονομική κρίση την οποία συνδυάζει με την εμπειρία του στο σερφ. Συγκεκριμένα πιστεύει πως το πρώτο κύμα ήρθε το 2000. Το δεύτερο το 2008 και το τρίτο (με καθυστέρηση τεσσάρων ετών) το 2020. Το κορωνοιός ήρθε πάνω στην ώρα για να καλύψει την κατάρρευση τον Σεπτέμβριο του 2019 της αγοράς (ripple - crypto currency market) του σκιώδους τραπεζικού συστήματος. Εν τω μεταξύ το χρηματιστήριο ανέβαινε καθώς
η (ιδιωτική) Ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (FED) προχώρησε στο τύπωμα τρισεκατομμυρίων δολαρίων για να στηρίξει το σκιώδες τραπεζικό σύστημα και να αποφύγει την καταστροφή. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφταναν στο σημείο να σταματήσουν την παγκόσμια οικονομία.
Τα πάντα (χρηματιστηριακά) καταρρέουν εκτός από ότι έχει να κάνει με την κοιλάδα Σίλικον.
Εν κατακλείδι. Οι έχοντες τον έλεγχο του συστήματος (την ομοσπονδιακή τράπεζα και τους πολιτικούς) ιδιωτικοποίησαν τα κέρδη και κοινωνικοποίησαν την ζημιά μεταφέροντας τον λογαριασμό στους πολίτες των χωρών του κόσμου.
Η πανδημία δεν κηρύχθηκε για να μας προστατεύσει από τον ιό αλλά για να σπείρει τον φόβο και να μας αποπροσανατολίσει.
Ο κορωνοιός χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο φόβου για να αφαιρέσει την ελευθερία του λόγου και της συνάθροισης ώστε να μην αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία του προβλήματος και να ελεγχθούν οι πληθυσμοί.
Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους ανθρώπους και ας νομίζουμε ότι είναι σαν εμάς.
Ουσιαστικά το οικονομικό σύστημα έχει καταρρεύσει. Τα χρήματα των συνταξιοδοτικών ασφαλιστικών ταμείων  έχουν επενδυθεί σε τοξικά επενδυτικά κεφάλαια. Η σημερινή αξία τους είναι μηδενική. Τα προβαλλόμενα από τα ΜΜΕ επιχειρήματα για κλιματική αλλαγή,  μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς,  αύξηση των ορίων ηλικίας και η σημερινή κρίση του κορωνοιού είναι απλές δικαιολογίες για να κρύψουν το πραγματικό πρόβλημα που δεν είναι  η τεράστια δυστυχία που έρχεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα γενιά δεν πρόκειται να βγει ποτέ σε σύνταξη και οι νυν συνταξιούχοι θα πρέπει να αρκεστούν σε επιδόματα και αυτά για να αποφύγουν όσο τον δυνατόν την εξέγερση που έρχεται.
Με γνώμονα τα ανωτέρω, ίσως γίνονται κατανοητά τα περιοριστικά μέτρα στα οποία μας υπέβαλαν  δήθεν για το καλό μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χιονάτη Χιονάτη χιονάτη ξέρετε να λέτε, αλλά η χιονάτη καθολη την πενταετία του Μουρτζη έδειξε τις ικανότητες της ,την ποιότητα της και την αγάπη της για την Αίγινα και τίμησε τον Δήμαρχο και τον συνδυασμό που την συμπεριέλαβε.Οσο για τις εσωκομματικές εκλογες της Νεας Δημοκρατιας αν και στις προηγούμενες ειχε ερθει ΠΡΩΤΗ τιμώντας και εκεί τον υποψήφιο προεδρο ,αυτην την φορα δεν νομιζω ότι θα ασχοληθεί με την Νεα Δημοκρατια.

ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης τα χάπια δεν τα δίνει στη ΧΙΟΝΑΤΗ αλλά στη στρουφιτα...... Τα έχει ανάγκη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έχει...... ΠΟΛΛΕΣ στεναχωριες....... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ... ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΈΧΕΙ. ΈΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Εάν υπάρχει κάτι να κατηγορήσει κάποιος την κα Σαλπεα είναι ότι με την δημιουργικότητα της έθεσε τον πήχη, σ'οτι ανέλαβε, πολύ ψηλά.
Ας θυμηθούμε το φεστιβάλ 2017.
Μουσικοχορευτική Θεατρική παράσταση «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ»
Του Μάκη Δελαπόρτα.
Τραγουδούν: ΔΑΚΗΣ,ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ,ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΥΙΛΙΑΜΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ,ΛΑΚΗΣ ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΙ.
Συμμετέχουν: Δημήτρης Κοργιαλάς, Εβελίνα Νικολιζά
Σ'ευχαριστουμε κα Σαλπεα.

Ανώνυμος είπε...

Ή ο Δημαρχος σταμάτησε να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο νησί ή το τοπικό ΜΜΕ σταμάτησε να το αναφέρει συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος αυτός θα αφήσει εποχή στις απευθείας αναθέσεις και στο φαγητό........ Κανείς ποτέ δεν θα μοιάζει ούτε θα τον φτάσει...... Η δημαρχία επί των ημερών του γίνεται Φιλική εταιρεία.

Ανώνυμος είπε...

5:14 μ.μ. Στο Πρώτο μας Πάρτυ πρόεδρος της ΚΕΔΑ ήταν ο Οικονόμου και όχι η Σαλπέα . Η Σαλπέα συνέχισε με Μαχαιρίτσα το 2018 και Ασλανιδου το 2019.

Ανώνυμος είπε...

1 34 όλη εκείνη την ημέρα των προετοιμασιων, η κα Σαλπεα ήταν παρούσα στον χώρο και έτρεχε για την επίλυση όλων των πιθανών προβλημάτων.
Ο αγαπητός Νικος ηρθε στον χώρο το μεσημέρι μαζί με τον Δελαπορτα και επιθεωρουσαν την σκηνή.
Και οι δυο συνέβαλαν στο άψογο αυτό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστουμε και τους δύο.
Ένας αυτόπτης μάρτυς.