Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

GEORGE FLOYD. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ


Εντελώς συμπτωματικά εξ αφορμής της δολοφονίας του George Floyd, διαδηλώσεις και δολιοφθορές σημειώθηκαν μόνο στις πολιτείες που έχουν αριστερούς (Δημοκρατικούς) δημάρχους και κυβερνήτες. Είναι οι ίδιες πολιτείες που εφάρμοσαν αυστηρά μέτρα για τον Covid 19 , αυτές που έστειλαν ηλικιωμένους με συμπτώματα κορωνοιού σε οίκους ευγηρίας και εκτόξευσαν στα ύψη τα στατιστικά των κρουσμάτων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το 86% των θανάτων από Covid 19 αφορά το 0,46% του πληθυσμού ηλικιακά.
Οι δημοκρατικοί δήμαρχοι και κυβερνήτες κράτησαν την αστυνομία μακρυά από τους διαδηλωτές και έδωσαν την ευκαιρία σε οργανωμένους πληρωμένους διαδηλωτές να πυρπολήσουν και να καταστρέψουν περιουσίες αθώων πολιτών.
Στην δεύτερη φωτογραφία εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε διοργανωτής που πλήρωνε επί τόπου άτομα για να διαδηλώσουν.
Δεν είναι τυχαία η αναφορά του Τραμπ δε κήρυξη της ANTIFA ως τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό θα σημάνει την απαγόρευση χρηματοδοτησής της και την ανάλογη μεταχείριση των μελών της. Ήδη η διακαιοσύνη ασχολείται μαζί της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πόσο δυνατές και αλληγορικές οι τελευταίες σου αναρτήσεις αιακέ. πραγματικά πίσω από τις ΜΚΟ τον σόρος, τον mr microsoft και πόσσα άλλα μουμπούκια που χρηματοδοτούν "αδρά" δήθεν εθελοντρικές δράσεις ΠΑΝΤΑ κατι βρωμάει.