Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Dr Judy Mikovits. Η Ιταλία έχει πληθυσμό μεγάλης ηλικίας οι οποίοι πάσχουν από φλεγμονώδεις διαταραχές. Το 2019 εμβολιάστηκαν με ένα νέου είδους αντιγριππικό εμβόλιο που περιέχει τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις γρίπης περιλαμβανομένης και της υψηλούς παθογένειας Η1Ν1,   Αυτό το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί σε μία γραμμή από κύτταρα σκύλου. Οι σκύλοι έχουν πολλούς κορωνοιούς και αυτός είναι ο λόγος που γίνονται έρευνες στα κύτταρά τους.
Στόχος είναι να μην χρησιμοποιηθούν φάρμακα για την καταπολέμηση του κορωνοιού μέχρι να εμβολιαστούν όλοι. Φυσικά και γνωρίζουν ότι τα εμβόλια γρίπης αυξάνουν την πιθανότητα προσβολής από τον covid 19 κατά 36%.
Οι κορονωιοί υπάρχουν σε όλα τα ζώα τα κύτταρα των οποίων χρησιμοποιούνται για να αναπτυχθούν τα εμβόλια της γρίπης. Κατά συνέπεια αν έχετε κάνει αντιγριπικό εμβόλιο έχετε εισάγει κορωνοιούς στον οργανισμό σας. Όταν φορέσετε μάσκα, αυτό που καταφέρνετε είναι να ενεργοποιήσετε τους κορωνοιούς που υπάρχουν μέσα σας. Η μάσκα προκαλεί την ενεργοποίηση των ιών που υπάρχουν μέσα σας και σας  αρρωσταίνει . Αν δε ενεργοποιηθεί ο sars 2 το πρόβλημά σας θα είναι μεγάλο.
Οι  δυο γιατροί από την Καλιφόρνια, Dan Erickson  & Artin Massini το βίντεο των οποίων εξαφανίστηκε από το facebook είπαν .
"Δεν φοράμε μάσκα γιατί γνωρίζουμε μικροβιολογία και ανοσολογία και θέλουμε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι συνηθισμένο στο να αγγίζουμε ο ένας τον άλλο, μοιραζόμαστε βακτήρια, σταφυλόκοκους, στρεπτόκοκους, ιούς και έτσι αναπτύσσουμε μια αντίδραση ανοσίας. Όταν όλα αυτά τα απομακρύνεις από το ανοσοποιητικό σύστημα, αυτό πέφτει . Όταν μένουμε σπίτι απομονωμένοι και καθώς πλένουμε τα χέρια μας σχολαστικά και βρισκόμαστε σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον για μήνες, το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποδυναμώνεται.
Μόνο εάν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα πρέπει να προστατεύεσαι και να φοράς γάντια και μάσκα.
Η μάσκα μειώνει την βακτηρίδιακή σου χλωρίδα, δεν σου επιτρέπει την κοινωνική αλληλεπίδραση και εμποδίζει τους ιούς του αμυντικού σου συστήματος να σε προστατέψουν με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερες πιθανότητας να προσβληθείς από τον covid 19.
Το σκίτσο της φωτογραφίας είναι του 1961. Προφητικό ίσως.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι η μπάλα στην εξέδρα.

Ανώνυμος είπε...

τα γκολ έρχονται

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ ξέρεις τι μου θυμίζει η κόντρα Δούκα-Οικονόμου στο facebook την κόντρα Κούγια-Μπέου

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ. Μείνε μακρυά